Şimdi Ara

## ZyXEL modem ayarları,sorunları & istekleri genel başlık ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
2
Favori
61.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Forgreen

Zyxel p 1302 T10B
    Gene bu modemle ilgili olarak, bu modem ethernet kablosu ile bir bağlantı sorunu var. Ethernete kablo ile bir türlü bağlanmak istemiyor. Ağ ayarlarından müdahale etmek zorunda kalıyorum. Oda keyfine göre devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir diyorum. Ama buda şansım varsa ilk seferde ki çoğunlukla 3ve 5 bazen daha çok aynı şeyi yaptıktan sonra ancak ethernet aktif oluyor. Buda reset veya pc yi kapatıp açınca tekrar pasif durumda oluyor. Son yazılımlar kopma sorununu giderse de bu kablo bağlantı sorunu ortadan kalmış değil. Yani adaptör ana karta tümleşik ama bağlantı olduğuna göre (birçok denemeden sonra ) bozuk olmadığını gösterir. Öncelik sırası olsa wifi yi kapatıp deniyorum gene aynı. Yetkililerin soruna dair çözümleri neler olabilir.

Aynı modemi smart tv ye kablo ile bağladım. Direk gördü. Rest ve açma kapama yaptım gene hiçbir problem olmadan anında bağlanıyor. İlk olarak etherneti görüyor. Demek kablo veya modemde sıkıntı yok. bu durmda win10 da problem var diyebiliriz. Pc deki problem direk görmemesi. Şöyle bir durum oluyor;

Ethernet kablosunu çıkartıp taktığımda görüyor. Sonra diyelim pc ye reset atınca veya kapatıp açınca tekrar kablo takılı değil diyor. Gene kabloyu modemden çıkartıp takınca gene görüyor.

• Vmg3312-b10A

bir kaç haftadır intenet hızım düşüyor bu yazıyı görünce acaba modemdemi diye meraklandım. Bu modelde sorun yok deniliyor face sayfasında.
  • Adlığım cevabı paylaşıcam demiştim arkadaşlar, sadece bu ürünlerde sorun yaşanmış ve güncelleme ile gierilmiş.

Değerli Müşterimiz,

Aşağıda belirtilen ADSL modemler için TR064/TR069 üzerinden gelen güvenlik saldırısı nedeniyle geliştirilen koruma yazılımlarını bulabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz modelin yazılımlarına ve yükleme dokümanına erişmek için lütfen ilgili linkleri tıklayınız ve bilgisayarınıza kaydediniz.

P-1202T10B
    Firmware yazılımı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1202-T10B/Firmware/V200AAIA7C0.bin
    Yazılım Yükleme Aracı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1202-T10B/Firmware/V200AAIA7C0_ExpressBoot.exe
    Yazılım yükleme Dokümanı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/Guvenlik_Guncellemesi/G%FCvenlik%20Yaz%FDl%FDm%FD%20Y%FCkleme%20Prosed%FCr%FC.pdf

P-1302T10B
    Firmware yazılımı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302-T10B/Firmware/V200AAIC6C0.bin
    Yazılım Yükleme Aracı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302-T10B/Firmware/V200AAIC6C0_ExpressBoot.exe
    Yazılım yükleme Dokümanı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/Guvenlik_Guncellemesi/G%FCvenlik%20Yaz%FDl%FDm%FD%20Y%FCkleme%20Prosed%FCr%FC.pdf

P-1302T10D
    Firmware yazılımı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302-T10D/Firmware/200AAXP1D0.bin
    Yazılım Yükleme Aracı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302-T10D/Firmware/Express_Tool_for_200AAXP1D0.exe

P-1302T10D v2
    Firmware yazılımı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302T10D_v2/200ABBN1D0.bin
    Yazılım Yükleme Aracı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302T10D_v2/Express_Tool_for_200ABBN1D0.exe

P-1302T10D v3 : Türkiye Mağazalarında Satılan Ürünler için Geçerli Olan Yazılım
    Firmware yazılımı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302T10D_v3/Firmware/Kanal/200ABBX3D0.bin
    Yazılım Yükleme Aracı :ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-1302T10D_v3/Firmware/Kanal/Express_Tool_200ABBX3D0.exe

Bu ürünleri Servis sağlayıcılar üzerinden abonelik anlaşmasıyla birlikte almışsanız, lütfen ilgili servis sağlayıcınızdan, servis sağlayıcınıza özel hazırlanmış yazılımınızı talep ediniz.

• Vmg3312-b10A v2

1 aydır böyle . 3 ile 15 mbit arası gidip geliyor internet . Hala bu modelde sorun yok diyorlar.

## ZyXEL modem ayarları,sorunları & istekleri genel başlık ##
  • SNR Margin değerlerini falan bi atabilirsen bakalım kardeşim
  • Zyxel p 1302 T10B

Bu modemin ethernet kablosuyla pc ye bağlanma sorununu bir türlü halledemedim. Denemediğim yol kalmadı.
    Bu modemi tv ye ethernet kablosuyla bağladığımda anında görüyor. Tv yi kapatığımda bağlantı otomatik olarak kapanıyor. Tv yi açınca gene otomatik olarak anında bağlanıyor.Ancak pc ye bağladığımda görmüyor ve kablo takılı değil diyor.
    Ancak ethernet kablosunu çıkartıp taktığımda görüyor. Sonra modemi açıp kapattığımda veya pc ye rest attığımda veya pc yi komple kapatıp açtığımda malesef gene wifi dan bağlanıyor. Kablo takılı değil hatası veriyor. Ama gene ethernet kablosunu çıkartıp taktığımda kiaynı porta takarsan gene görmüyor. İlla 4 porttan en son çıkardığımdan başka birine takınca görüyor. Bu nasıl bir sorundur anlamadım gitti. Pc de ve modemde herşeyi denedim ama olmuyor. Bir yolu varmıdır. Bu konuda yardımcı olabilcek birileri çıkar diye umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forgreen -- 9 Aralık 2016; 16:50:12 >

• Arkadaşlar herkese merhaba.

P-661HNU-F1 modemim var ama modemin wifisi çalışmıyor yani ssı yazışan yere bişi yazıp kayıt edemiyorum. Yani wifi ağı oluşturmuyor. Resetledim ssı da açık. Yazılım güncel. Aklına bşka bişi gelen var mı yapılacaklar ilgili? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.