Şimdi Ara

zyxel modem ATM Loopback Test Fail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • perşembe günü ttneti kapattırdım cumartesi hat tamamen kapatıldıktan sonra saat 14 cicarlarında smile adslle 4443374 üzerinden başvurumu yaptım ve saat 18 civarında adsl aktif hale geldi.
    modem kurulumunu yaptktan sonra (ATM Loopback Test Fail) hatası aldım ancak bağlantı oldu bu hata herkeste varmı yoksa sadece bende mi oldu önceki servis sağlayıcısı olna ttnette bu hata yoktu ve farklı iki modem bağladım ve her ikisinde de bu hatayı aldım konu hakkında bilgisi olan var mı acaba

• arkadaşlar hiç kimse cevap yazmamış sizde modemde test ettiğinizde bu uyarıyı alıyormusunuz int araştırdığım kadarıyla loopback testi karşı sistemin loopback ayarlarına bağlıymış ama bu ayar ne işe yarıyor anlamadım lütfen bilğisi olan varsa bizleri bilgilendirsin
  • Önemi yok. Tüm bağlantılarda aynı sonucu alırsın.
  • Zyxel P-660HN-F1Z modeli ile TTNET olan bağlantıda denedim aynı şekilde test başarısız dedi. Zaten testin ne işe yaradığı bellli değil.
  • bugun 1 dosya indireyim dedim ve her defasında hatalı indirdi farklı dosyalar hız testi yaptım birinde 1408kbit çıktı ki benim bağlantı 1024, daha sonraki hız testinde de 528kbits çıktı bunun sebebi loopback testini geçememiş olması olabilir mi
    bu arada bununla ilgili smile teknik ekiple görüştüm ve adan herşey iyiy diyo dedim peki 1024 lük bağlantıda 1408 çıkması normalmi dedim herif bana 2000 bile çıkabilir diyo şaka gibi ya acaba smile geçmekle hatamı ettim?
  • Arkadaşım sana cevap yazdık hala aynı şeyi soruyorsun.
    Loopback testi karşı tarafa kadar kablonun sağlam olup olmadığını anlamak için yapılabilecek bir testtir.
    Karşı tarafta DSLAM desteklemiyorsa bu testin başarısız olmasıda normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Arkadaşım sana cevap yazdık hala aynı şeyi soruyorsun.
    Loopback testi karşı tarafa kadar kablonun sağlam olup olmadığını anlamak için yapılabilecek bir testtir.
    Karşı tarafta DSLAM desteklemiyorsa bu testin başarısız olmasıda normaldir.

tşk açıklayıcı bilgi olunca nacizane benim gibilerde anlamış olur yani kablonun sağlamlık tesi olduğunu bilmiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zyxel modem QoS ayarı hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O testin bir önemi yok, çoğu internet sağlayıcısı o testi güvenlik gerekçesiyle kendi hatlarıyla bağlantı kurmasını engeller, bı yüzden de test sanki başarısızmış gibi görünür. İnternete bağlıysan bir sorun oluşturmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.