Şimdi Ara

ZyXEL 661h Emule Port Acma YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emule icin port acmamiz gerekiyormus high id varmis sanirim nasil alabiliriz..

• Bendede aynı problem var lütfen yardım
  • modemin konsoluna gir

advanced setup
    Nat
    Sua Only'e işaretle edit e gir.
    start porta 32325 end portada aynısını yaz makinenin ip adresini yaz sonra kaydet çık.
    yalnız önceden pcye bir ip belirle sabit ip olsun.bu belirlediğin ip yi dediğim ayarlarda aynısnı ver.

sonra portu emulede gir.
    bukadar.
  • SaoL ama emule 4662 ve 4672 ye gore calisio yada en azindan bu modem icin.. sorun oratadan kalkti.. tsk.. yinede..
  • @WarSaw'ın verdiği ip numarası yerine TCP için 4662, udp için 4672 numaralı portları girerek iki kayıt oluşturun. Tabiki bilgisayarınızın ip adresini girmeniz gerekiyor.

Buna da Başlat menüsü-->çalıştır tıklayarak girip "cmd" komutu yazıp enter yaptığınızda açılan komut satırına "ipconfig" yazın size bilgisayarın sahip olduğu ip adresini verecektir.

ZyXEL 661h Emule Port Acma YARDIM..

Resimde görüldüğü şekilde benim ip adresim 10.0.0.5, sizinkini buradan okuyup modem ayarlarında girmeniz gerekmekte.

IP adresi ve portları doğru girdiyseniz ve herhangi bir firewall kullanmıyorsanız sorunsuz "high id" alırsınız.

• http://www.portforward.com/ bu adreste bulabilirsin
    bende ağdan açılmış portu kullanabilirmiyim
    ben interneti başka birinden switch ile alıyorum warcraft oyunuda host olmak için port acmamlazım ama modem bende deyil olabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aldaron

@WarSaw'ın verdiği ip numarası yerine TCP için 4662, udp için 4672 numaralı portları girerek iki kayıt oluşturun. Tabiki bilgisayarınızın ip adresini girmeniz gerekiyor.

emule kullanmadığım için kendisine atanmış port tahsis etmek gerekliliğini bilmiyordum.Bilgilendirme için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router yardım.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.