Şimdi Ara

zyban ile sigara bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gün itibariyle başladıgım zyban adlı sigara bırakma ilacını kullanmaya başladım kullanan varsa biz bırakmak isteyenlere yardımcı olabilecek kişiler varsa yorumlarınızı bekliyorum bende burdan yaşadıklarımı anlatıcam

1. gün sabah 10 da ilk ilacı aldım çok fazla canım istemiyor suana kadar 5 adet içtim

• 2. günde aynı şekilde geçti 8 sigara içtim ama oylesine hiç tat almadan içtim bakalım bırakıcam gibi geliyor hiç aklıma gelmedi saat 18 bu yanada içmedim
  • 3. günde 1 adet ilaç aldım su ana kadar 1 sigara içtim arada canım istiyor ama içmesemde olur diyebiliyosunuz kriz hiç yok suan
  • 4.gün 2 ilaç almam gerektigini okumustum ve oyle yaptım 8 saat arayla 1 er ilaç aldım . sigarayı aramıyorum suan olursa içerim olmassa olmaz umrumda deil halini yaşıyorum bugun toplam 3 sigara içtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih004

4.gün 2 ilaç almam gerektigini okumustum ve oyle yaptım 8 saat arayla 1 er ilaç aldım . sigarayı aramıyorum suan olursa içerim olmassa olmaz umrumda deil halini yaşıyorum bugun toplam 3 sigara içtim

5. gün yine iki ilaç aldım uykusuzluk var fakat bu saate kadar 2 sigara içtim tahminimce 7. veya 8. gün bırakırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.