Şimdi Ara

zx6r alicam surebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkasaslar ve sayin profesyoneller. Kawasaki zx6r 2007-08 modellerini cok begeniyorum. Nasildir bilen ve kullanan varmi. Bu modellerin gostege panelinde benzin gostergesi varmi. Ayrica surebilirmiyim daha oncesinde 200cc lik cin motorum vardi yaklasik 20 bin km tecrubem oldu ama simdi 3 senedir kullanmiyorum nasil sizce.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    ZX6R Almak: Bilmeniz Gerekenler

    Yeni bir motosiklet satın almayı düşünüyorsanız, {zx6r} mükemmel bir seçenek olabilir. Peki ZX6R almadan önce bilmeniz gerekenler nelerdir?

    Performans ve Özellikler:

    ZX6R, olağanüstü performansıyla bilinen bir spor motosikletidir. 636 cc sıralı dört silindirli motoru, 129 beygir gücü üretir ve 11.000 rpm'de kırmızı çizgiye ulaşır. Ayrıca, Kawasaki Traction Control (KTRC) ve Kawasaki Quick Shifter (KQS) gibi gelişmiş teknolojilerle donatılmıştır.

    Sürüş Pozisyonu ve Ergonomi:

    ZX6R, agresif bir pist sürüş pozisyonuna sahiptir. Ancak ayarlanabilir gidonlar ve sele yüksekliği sayesinde sürücüler ergonomilerini optimize edebilirler.

    Güvenlik Özellikleri:

    ZX6R, ABS frenler, kaymaz debriyaj ve Kawasaki Füme Egzoz (KECS) dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Bu özellikler, güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlar.

    Fiyat ve Uygunluk:

    ZX6R'nin fiyatı, modeline ve özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak orta ila yüksek fiyat aralığında bir motosiklettir. Bu nedenle, satın almadan önce bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

    Bakım ve Onarım:

    Tüm motosikletler gibi, ZX6R de düzenli bakım ve onarım gerektirir. Bu, yağ değişimlerini, filtre değişimlerini ve zincir bakımını içerir. Ayrıca, herhangi bir sorun olması durumunda yetkili bir Kawasaki bayisine başvurmanız önerilir.

    ZX6R, performans, özellikler ve güvenlik açısından harika bir spor motosikletidir. Satın almadan önce yukarıdaki faktörleri dikkatlice değerlendirerek bilinçli bir karar verebilirsiniz.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • almasına alırsın da sürer misin bilemeyizonu sen bilicen
  • Merhaba
    yaklaşık 10 yıllık sadece yüksek CC motosiklet geçmişim var halihazırda yamaha yzf R6 sahibiyim

    200cc bi motordan geçmen belli başlı sorunlar yapar ne kadardır sürüyorsun o motoru ehliyetin varmı .şehir içi ve uzunyol tecrüben nedir ,yaşın kaç

    bende zamanında kawasaki 636 sahibiydim kawasaki racingler diğer markalara göre hep gözdem olmuştur benim tasarım dizayn saglmalık konusunda ama aksi yönleride var
    alacagın motor yüksek devir çevirebilen 600lükler içinde en hırçın piskopat olanıdır senden önceki sahipleri motorun canını almış olabilir iyibi ustaya götür expertiz sok bu bir

    daha önce hiç racing geçmişin yoksa seni emin ol çok üzecek bir motor besmele çekip inilip binilmesi hak getirmiş makine tapkileleri çok ani, asla hata affetmeyen bi motor secmişin
    o yıllarda zx serisinde abs gibi donanımlarda yoktu doğru frenleme vites değiştirme gaz açma bilmiyorsan aldığına pisman olursun

    sadece mahallemde arkadaşlarımın kardeşleri üst üste vefat etti sadece tecrübesizlikten yani ben alayım hız yapmam diyorsan motora yazık trafikte kalıp hararet yapacak bir makine zaten .sürmeyi bile dörtdörtlük bilsen altındaki makineyi tanımıyorsan cebin de yanar başında agrır

    not
    benzin göstergesi yok .sadece ışık yakar bitince .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaridolsa -- 26 Kasım 2018; 1:20:9 >




  • Cok tesekur ederim ((takaridolsa)) 200cc motorumla yaklasik 20 bin km sehir ici tecrubem oldu yasim 25 ve bahsettgim motoru yaklasik 3 senedir kullanmiyorum. Ehliyetim var farkat a sinifina daha yukseltmedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 silindir bir başkadır, taklaya gelmeyesin dikkat et, motosiklet bilinçli adam işidir.
  • Almadan önce honda veya başka bir özel motosiklet eğitiminden ders almanı öneririm hocalarla konuş durum değerlendirmesi yaparsan daha akıllı cevaplar almış olursun diye düşünüyorum.
  • Alırsın kullanırsın ama en ufak hatanı affetmez.. Özgüvenini çok hızlı yükseltir, yükselttiği gibi de patlatır bi köşeye.. 100+ beygir makinalar gerçekten farklı tecrübe ve irade ister..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    araba alicam..
    11 yıl önce açıldı
    upucuz kasayi aldim yoldayim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nc750x alacam deseydin al derdim, düşe düşe öğrenirsin, ama racing makine ile ilk düşmenden sonra 2. Sürüş imkansız hâle gelebilir. Ya sakatsin, yada ölü. 600cc sayısı gözünüze küçük gelebilir ama şakası asla yoktur.
    Babalarimizin ilk aracı neden şahin veya broadway olmuş acaba? Içinizde ilk aracı 520d ve e200 komp olan kişiler var mi?
    Mt07 kullaniyorum, ama R6 veya zx6r süremem. Bu makineler farkli tecrübe ister, bırakalım da ustalari sürsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Racing merakınız fazlaysa çift silindir 250cc bir motorla bir ya da iki sezon tecrübe edinip öyle geçin, diğer türlü sıkıntı yaşarsınız hocam
  • hderelli18 H kullanıcısına yanıt
    Parasi olan gider bmw den baslar. Otomobil ornegi olmamis. Onda fiyat arttikca guvenlik artar ama motorda o is farkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-975393588

    Parasi olan gider bmw den baslar. Otomobil ornegi olmamis. Onda fiyat arttikca guvenlik artar ama motorda o is farkli.
    Acemi olan illa bmw istiyorsa 116 alabilir. Performansi yok zaten. Ama f10 520d alamaz, alsa da yola siğdiramaz. Ayrıca konuyu fazla dağıtmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hderelli18 H kullanıcısına yanıt
    Konuyu dagittigim yok insanlara yanlis bilgi veriyosun, onu duzeltiyorum. Ayrica isteyen istedigi bmw ye biner. Nerde yaziyor bmw alan 116 ya biner diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-975393588

    Konuyu dagittigim yok insanlara yanlis bilgi veriyosun, onu duzeltiyorum. Ayrica isteyen istedigi bmw ye biner. Nerde yaziyor bmw alan 116 ya biner diye.
    Ben bir yorum yaptım. Teknik bir bilgi vermedim. 200cc çinli motosikletten 600cc racing makineye geçilmez dedim.
    Ama tabiki senin 1000cc racing makineye geçmene veya istediğin model bmw almana karışan yok.

    Bu benim şahsi yorumum, yorumda yanliş veya doğru birşey olmaz, yorum kişiye münhasır düşünce içerir. Benim düşüncem bu, sen de benim yorumumu düzeltene kadar kendi yorumunu yazarsin, konu sahibi hepsini okuyup kendi süzgecinden geçirir, aklına yatan fikri uygular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hderelli18 H kullanıcısına yanıt
    Kesinlik bildiren bir cumle kurduysan ben duzeltirim. Konuyu dagitmayalim. Neyse block

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20000km şehiriçi için yeterli bir tecrübe ama almak istediğin canavar şehiriçi motoru değil. Alıcan bunu sıkışık trafikte hararet yapacak artı 2. el aldığın için 10+ yıllık bir motorun bir sürü sorunu çıkması muhtemel, servisle ustalarla kanka olma ihtimalin var. Eğitim alırsan iyi olur. Yanlış bildiğin ve öğrendiğin ne kadar çok şey olduğunun farkına varırsın.
  • En iyi yerlerde eğitim alırım dersen alınabilir.Ben cesaret edemem.Babamda da bir ara racing vardı.Elimi sürememiştim.

    Bence en mantıklısı düşük cc racing alınıp, eğitimlere katılıp, en iyi ekipmanlar alındıktan sonra yüksek cc'ye geçmek.
  • racing , alınıp hava atılacak bir motor değil artık , arkadaşlarındada olacak , hadi çıkalım bi gezelim az birşey hop 50 tl lik benzin gitti :D motor eski lastik ister ön arka 2000 tl :D motor öksürüyor buji ister , 200 tl motorun bakımı geldi ,, hesap kol gibi :D

    bu tip bir motor alacaksan bakımları giderleri çok fazladır , yanılıyorsam söyle ekonomin çok iyi olsa zaten gider sıfır motor alırsın . 2. elde 2010 model motorlar bile eski ve çoğunun canı alınmış durumda , lütfen eski motorlara bakmayın almayın , sürekli son devirlerde çevreyolunda binilmiş bir motor sizi çok üzecektir.

    rahatsız bir oturuş , trafikte beyniniz kaynar bacaklarınız yanar :D kollarınız ağırır , arabaların aradan makas atamazsınız , 200 cc ile tepkiyi bilir gazı verirsiniz makası bilerek atarsınız , 600lük te böyle bi birine kızıp gaza asılırsanız , başka bir arabanın arkaya yapışırsın :)

    gereksiz bir motor türüdür racing , özenti hep bende özendim aldım arada gazlıyorum , çok gereksiz hızlı ve rahatsız bir motor :D ankara istanbul arası gidip geliyorum bayramlarda zevkli geçiyor :D amortisörler frenler tekerler aerodinamik süperde olsa istemsiz hızlı gidiyorsun , önüne bi minik hayvan çıkar şehirlerarası otobanda , gazetelere çıkarsın. gerek yok ,

    250cc bi yada 300 cc racing tipi bir makine al 180-190 ları gören al kullan çok çok sonraları geçersin racing e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 25 Şubat 2019; 11:0:57 >




  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    Boşuna yazdık, konuyu açan 2 mesaj atıp kaybolmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cervinff

    Boşuna yazdık, konuyu açan 2 mesaj atıp kaybolmuş.
    olsun belki gelir başkası okur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.