Şimdi Ara

Zwilling Joy 3 Parça Tencere Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zwilling Joy 3 Parça Tencere Seti 369 lira amazon

Zwilling Joy 3 Parça Tencere Seti<br><br>

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Elinize sağlık paylaşmışsınız ama pahalı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Elinize sağlık paylaşmışsınız ama pahalı değil mi?
    akakce.com
    Zwilling Joy 3 Parça Tencere Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/tencere-seti/en-ucuz-zwilling-joy-3-parca-fiyati,333121619.html

fiyat çok uygun.

• www.hepsiburada.com
    ZWILLING Joy 3 Parça Tencere Seti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/zwilling-joy-3-parca-tencere-seti-p-HBV0000092R28?magaza=MassaGaleri
    fiyat uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaa60 -- 20 Kasım 2019; 12:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

https://www.akakce.com/tencere-seti/en-ucuz-zwilling-joy-3-parca-fiyati,333121619.html

fiyat çok uygun.

Alıntıları Göster
    Akakçe 6 ay grafiğine göre 416 tl'ye sık sık düşüyormuş. İndirim var ve ihtiyacı olana fırsat ama çok uygun demenin doğru olduğunu düşünüyorum.

• alan aldı bitti zaten
  • İyi bir marka mı bu acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle👍🏻 en iyisi denilebilir çelikte

• alan aldıysa bilmediğinden almış , nitekim fırsatlık bişi değil kuponla cekle aynı fiyata alınabilir ama alınırmı bence alınmaz 2 tenccere bir tava...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

alan aldıysa bilmediğinden almış , nitekim fırsatlık bişi değil kuponla cekle aynı fiyata alınabilir ama alınırmı bence alınmaz 2 tenccere bir tava...
    Hocam hangisini tavsiye edersinşz çelik tencerede

• quote:

Orijinalden alıntı: nhtgrck

Bu mesaj silindi.
    Mesajınızı gördükten sonra vazgeçtim. Aslında çok meşhur ve övülen bir marka. Fakat madem böyle bir şey yaşadınız ortalama bir şey almak daha mantıklı gibi duruyor.
  • Fiyat için şunları yazabilirim tam bir sene önce 300 bandında fiyatı vardı (300-320) Amazon ilk açıldığında yalan olansın 250 gibi rakamlara alanları duymuştum
    indirimli olarak çoğu kez sene içersinde 419 lira gibi rakamlara satıldı
    Tabi ürünü kullanan arkadaşlarıda yorumları çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 20 Kasım 2019; 14:28:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı markanın benzer ürününü almıştım 2016'da. Elime aldığımda çok kaliteli geliyor. Çok iyi bir işçilik var kaliteli duruyor. Sürekli kullanıyoruz ve çok memnunuz. Markayı gözüm kapalı tercih ederim.

Bendeki ürün bu

• ben de bu urunun duduklusu var celigi gayet kaliteli, daha iyisi ve benzer fiyatta olan varsa duymak isterim.

• Yanlışım olmasın bunların bıçağını almıştım morhipodan 30 muydu 40 miydi ne. Taa ne zaman. Çok güzel çıktı.

• Kapak kulpları el yakıyor ayrıca kulp içlerine bulaşık makinesinde su doluyor.
  • Zwilling e iyi değil diyen var

• Fiyat şu an tekrar 370 TL ye düşmüş durumda. Almayı düşünenlerin dikkatine.
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    Marka iyi ama model iyi mi? Her markanın giriş, orta ve üst seviye ürünleri vardır. Bazen iyi markaların giriş seviyeleri hayal kırıklığı oluyor.

Fiyata gelince, normal gibi. Hisar, Jumbo, Ar Yıldız vs 4 parçalık(kapaklarla 8) takımları 400-500 seviyelerinde, mini tencere yada sahan setleri 170-250 falan. Bence etmemesi lazım ama ediyor işte, piyasası bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.