Zurna Script v5.0 Dan Sonra Son versiyonu Zurna Final 6.0 Kullanıcılara sunuldu. Zurna Finalin bazı özelliklerini tanıyalım
- Zurna Fianl 6.0, uzun bir çalışmanın ardından çıkartılmış, tecrübe, özen ve kullanıcı memnuniyeti amacı ile hazırlanmış nadide bir mirc scripttir. Zurna Final 6.0 ile hem ev kullanıcıları hemde internet cafe kullanıcıları pratik ve güvenli bir biçimde irc sohbet odalarına bağlanabilecek, huzurla sohbetler edebilecekler.
- Zurna Final , kullanıcıları ile buluşmadan önce 3 farklı virus taramasından geçirilmiş ve 5 farklı makinede test edilmiştir. Kullanıcılarına zarar verebilecek HİÇBİR içerik bulundurmamaktadır. Artık, GÜVENLE mIRC Script kullanma zamanı!
- Zurna Final ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda irc.trbilgi.net üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar yapımcı benim yorum yazarken ona göre yazın hakaret küfür v.s şey içermesin lütfen. Zurna finalde Bulunması istediğiniz özeliklerini bu konu altına yazınız.
Hatalarını yazabilirsiniz eksik olan yönlenrini , nasıl yapılsaa daha iyi olurdu gibi.
Önceden ayraç vardı script de onu kaldırdım mesala kullanıcılara karışık geldi. bunun gibi özelikler yorumlarınızı bekliyorum :) şimdeden teşekürler.
zurna warmı hala yaw
quote:
Orjinalden alıntı: # jackal #
zurna warmı hala yaw
vay be, ne günlerdi zurna kanalı, ayna, ayva :) istanbul. Vay canına.
Hala kaldı mı ya mirc'de sohbet eden insanlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
quote:
Orjinalden alıntı: # jackal #
zurna warmı hala yaw
vay be, ne günlerdi zurna kanalı, ayna, ayva :) istanbul. Vay canına.
Hala kaldı mı ya mirc'de sohbet eden insanlar.
dıımı ama way canına gercekten pc derslerınde gızlıden gızlıye gırerdık ılk okuldayken bıde pıng pong yazardı bılırmısın ay baglandım yuppı falan olurduk
doğru önceden bağlanmak için yarım saat bekliyorduk