Bildirim
## Zune 2 ve Zune Flash'ın İlk Resimleri ? ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Görüntüsü I pod nano kadar güzel değil -
boyutları itibari ile hiç cezbedici ürünler gibi durmuyorlar... en iyisi ipod nano (bence) -
Bu tarz ürünleri incelerken ve almadan önce değerlendirirken harici pil takılabilme ( övdüğünüz ipodlar bu konuda sabıkalı) ve kumandalı kulaklık özelliğinin olup olmaması en önemli husustur. Ses kaliteleri ve işlevsellikten bahsetmiyorum bile onlar artık olacak -
Boyutlarını nereden anladın o resimden yahu...
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
boyutları itibari ile hiç cezbedici ürünler gibi durmuyorlar... en iyisi ipod nano (bence)
-
quote:
Orjinalden alıntı: someone74
Bu tarz ürünleri incelerken ve almadan önce değerlendirirken harici pil takılabilme ( övdüğünüz ipodlar bu konuda sabıkalı) ve kumandalı kulaklık özelliğinin olup olmaması en önemli husustur. Ses kaliteleri ve işlevsellikten bahsetmiyorum bile onlar artık olacak
Bence iPodun pili mukemmel. yani cıkaraılabilir olması ne işe yarayacak anlamadm. eger dersen ki pil omru falan. yaklasık 4 sene omru var pilin. sanki o pili cıkarılan cihazı 4 sene mi kullanmayı dusunuyoruz. teknoloji coook hızlı. -
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
quote:
Bu tarz ürünleri incelerken ve almadan önce değerlendirirken harici pil takılabilme ( övdüğünüz ipodlar bu konuda sabıkalı) ve kumandalı kulaklık özelliğinin olup olmaması en önemli husustur. Ses kaliteleri ve işlevsellikten bahsetmiyorum bile onlar artık olacak
Bence iPodun pili mukemmel. yani cıkaraılabilir olması ne işe yarayacak anlamadm. eger dersen ki pil omru falan. yaklasık 4 sene omru var pilin. sanki o pili cıkarılan cihazı 4 sene mi kullanmayı dusunuyoruz. teknoloji coook hızlı.
Örneğin kullandığım creative muvo2 nin pillerini bittiği veya ömrü azaldığı zaman değiştirebiliyorum. Başka müzik forumlarında ve buradaki forumlarda ipod'un bu özelliğinin olmaması ve serviste 90 Euro'cuk istenmesi dolayısıyla 2. elde daha fazla kakalanması gibi durumlar sözkonusu oluyor. Bunun haricinde ipod'un sürükle-bırak mantığıyla müziğin flasdisk e aktarılmamasından da şikayetçiyiz. Günde 12 saat mzik dinleyince o pillerin ömrü malesef 2 yılda bitiyor. Bunlar önemli ayrıntılar. 4 yıl bile olsa çou kullanıcı mp3 ünü satmak veya çöpe atmak durumunda değil ki...
-
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
quote:
Bence iPodun pili mukemmel. yani cıkaraılabilir olması ne işe yarayacak anlamadm. eger dersen ki pil omru falan. yaklasık 4 sene omru var pilin. sanki o pili cıkarılan cihazı 4 sene mi kullanmayı dusunuyoruz. teknoloji coook hızlı.
Hiçbir şarjlı pil 4 sene dayanmaz dayansada ömrü çok kısalır ve 1 hafta kullandığın pili 1 günde biter 4 sene sen ne yaptın kardeş hangi pil dayanır okadar belki pil bozuldu ozaman ne yapcan yeni ipodmu alacan.
-
Orada 3 cesit Zune var.Bana biri aciklayabilir mi anlamadim cunku.Biri kucuk digeri buyuk 80 gblik e ortadaki ne? -
zune lar gerçekten güzel.ama çok şişirdi alet.microsoft tr ye bile sokmadı havasından.orda 2 tane model yok hepsi aynı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X