Şimdi Ara

Zul Gurub solo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tiger - retri spec le kesilebilirmi peki ?

yada holy ?
  • gaza geldi...bi rog bi mage kesebilir mi bunları malum tank olacak charlar değil 2si de healer da yok
  • @port_fire
    Mondokir ve Hexxer optional bosslar. Dün akşam raid saatine denk geldiği için Hexxerı bıraktıydım sadece, zaman yoktu. Ama daha önceden kestim. Önce bütün mekanı temizle. Hexxer totem koyup MC de yapsa resetlemiyor (diye hatırlıyorum) MCden çıktığın anda ghoulu toteme saldırtırsın. Ya da makro yaparsın arada ghoulu hep toteme saldırtırsın. Ben öldürdüğümü hatırlıyorum ama tam nasıl yapmıştım bilmiyorum, çok geçti üzerinden.

@Auril
    Blood Elfsen cdsi geldikçe arcane torrent atarsın dicem ama 2 dk cdsi var. Retri pala olarak imkansız diyebilirim.
  • rog la bf ar falan denemiştim t9 zamanları olmamıştı hehe :) rogla da solo denemem zaten bi daha :P

ama palanın talent ağaçları daha tam oturmamışken onyx sololayan retri ve holy çok pala vardı , retri den pek umutlu değilim de , prot holy falan solo bi build yapsam acaba dedim yermi ?
  • prot holy sololayabilirsin bence. 3 kişiye attığın, daze eden özellik aynı zamanda spell casti de interrupt ediyor, cdsi ne kadar bilmiyorum ama. Bir de belfsen kesin yaparsın.

80 rogue ile de ZG farmlanır. Mondokir sorlayabilir belki, bir de Venoxis. Onun dışında rahat.
  • bi prot holy spec yapayım ben o zaman :D, humanız ama cd si az olması lazım o silence in
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Yok yahu Yusuf, zorlanmadım, tank gittiğimden damage almadım zaten, whirlwindleri 15 saniye falan sürüyo, hemen diseaseleri koyup pestilence at, DnD at bir de ölüyolar zaten. Problem olmuyor. Anında whirlwind atmaya başlamıyolar zaten problem olmaz.

Ben dün bütün bossları kesip Hakkarı kestim. MC falan olmuyor. Sen nasıl MC oluyosun, tek kişi değil misin? Solo gidince tank and spank yahu.

abi bana hep 2 whirlwinder aynı anda denk geldi.. biri bittiginde digeri hala dönmeye devam etti.. sen heralde unholy daldın öyle olunca stundayken dönenleri ghoula kestirebilirsin.. bende zaten army'i sırf o dönen lavuklar için çıkarıyorum başta..

Emin eger önce diğer bossları kestiysen hakkara MC özelliği veren bossuda kesmiş olabilirsin.. benim bahsettigim olay sadece tigeri kesip dalınca geçerli.. sırayla stun, poison, MC ... stun ve posion np ama MC direk combattan çıkarıyor..

• Heee sen direk hard mode yapıyorsun. Tiger'ı kesip "One Light in the Darkness"

Tigerı da bırakırsan arada bir 8 saniyeliğine falan enrage oluyo Hakkar. Direk kes abi hepsini, uğraşma. Bak Mondokir'den de mount düşüyor. Zor ihtimal ama...
  • akşam ben bidaha denim bakim ben blood gidiodum unholy denicem bu aksam petle o totemi de kestirmeyi deniiym açıklama için sağol @dübel.
  • ya çok ilginç ben bu Hakkarı sayısız defa sololadim tek başımayken hiç MC felan yemedim, hatta %100 eminim tek başınayken atmadığından diyebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

@Tosunpasa bir düzeltme yapalım tek kişi gidersen Hakkar MC atmıyor tabi yanında pet yoksa(ghoul yada wormlar vs..) Ayrıca burayı t10u bırak 80 olmadan bile sololarsın sorun değil DK /drood/warrior sınıflar ile (pala için interrupt isteyen kaplan üçlüsü sıkabilir )

Yok dostum 1-2 hafta önce girdim 100-200 k indiriyorum MC atıp resetleniyor.. benim DK blood ve wormlara hiç talent point vermem.. bu arada MCler 1 snden kısa sürüyor sadece combatı bitiriyor.. (MC atar atmaz combattan cıktıgı için MC gidiyor.. )

Emin, tiger boss için tank gear boşuna giyme dostum.. onun yerine dps gear giyip frost ol.. böylece yine az damage yersin, ama death strike'ın adam gibi vurur, HPin çok çok dolar, hemde dps gearla güzel vurdugun için çabucak kesersin.. peki kaplan bossun ordaki sağlı sollu thrashlerde zorlandınmı.. bir dönmeye başladılarmı 2şerli devam edip ölene kadar stun-lock yapabiliyorlar..

• Vaktinde terler akıtıyorduk hakkar için, şimdi nasıl sololarım'a döndük, utan blizz utan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Vaktinde terler akıtıyorduk hakkar için, şimdi nasıl sololarım'a döndük, utan blizz utan

Ne yaparsın. Şöyle bir 20-30 sene sonrada ICC sololanır. Yada 2 expension diyim
  • sololarken mc atmıyordu ben de eminim son ayda bişey değişmediyse. daha icc çıkmadan full kedi dps gearıyla ayıya geçip 2 mount bossunu da rahat sololuyodum. alchemist healıyla ayı healı vardı bi onlar yetiyodu
  • 5800 gs retri paladinle hakkar hariç birde gizli itemle cagirilan implerin ordaki boss hariç hepsini rahat kesiyorum. Hakkar stun atip kendini healliyor onu tek basina kesmenin imkanı yok bence:) 3 retri paladin kestik arada MC de olan arkadaşın bana dalmasını balon açarak atlattım son saniyede:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolihsan

5800 gs retri paladinle hakkar hariç birde gizli itemle cagirilan implerin ordaki boss hariç hepsini rahat kesiyorum. Hakkar stun atip kendini healliyor onu tek basina kesmenin imkanı yok bence:) 3 retri paladin kestik arada MC de olan arkadaşın bana dalmasını balon açarak atlattım son saniyede:)

Yahu 5.8GS ile senin Hakkar'ı güle oynaya kesmen lazım. Hele solo daha basit. Sen zaten 6-7k dps yaparsın. Hakkar stun edip sadece kendini 1000 mi ne heallıyor o da 45 saniyede bir falan. Bir yanlışın var bence. 3 kişi falan da gitmeyin, MC yapıyor birisini. Pet falan da açmayın. Solo git rahat rahat bi ağzında sigara kes Biraz vakit alıyor ama olsun.

• Balon+HS
  • kimse yazmamış ama o tiger bossu silence atıp duruyo ard arda paladinle 1 saat uğraşıp kesmiştim ama nası kestiğimi hala bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: John_Rambo

kimse yazmamış ama o tiger bossu silence atıp duruyo ard arda paladinle 1 saat uğraşıp kesmiştim ama nası kestiğimi hala bilmiyorum

Aynı bossmu bilmiyorum ama 2 saniyede bir stun atıyor. Tigerlı olan galiba bilmiyorum. 100 tane adam geliyor fln.
  • Tiger boss silenceta atıyor, disarmda ediyor ama DKya bunlar sökmez :) üst üste 2 death strike vurunca Hp komple geri doluyor
    2 fazda geriye fırlatıyor.. sırtınızı kafese çevirmezseniz uzaktaki kesmediğiniz diğer grupların kucagına fırlatabilir..

Hakkar Mc atmıyor diyen arkadaşlar tiger bossu kesip direk dalın hakkara .. atıyormu atmıyormu tekrar konuşalım..
  • Beware if You dont kill the High Priest / Priestess following will happen:
    -High Priestess Jeklik(Bat Aspect) - 1200-2000 AoE damage + 8s silence.
    -High Priest Venoxis(Snake Aspect) - 800 damage poison to the raid.
    -High Priestess Mar'li(Spider Aspect) - 6 second stun against current aggro holder.
    -High Priest Thekal(Tiger Aspect) - Frenzy, increasing attack speed by 150%.
    -High Priestess Arlokk(Panther Aspect) - 2 second gouge (aggro wipes the main tank)

Tosunpaşa MC ile bossların alakası yok ki.

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Tiger boss silenceta atıyor, disarmda ediyor ama DKya bunlar sökmez :) üst üste 2 death strike vurunca Hp komple geri doluyor
    2 fazda geriye fırlatıyor.. sırtınızı kafese çevirmezseniz uzaktaki kesmediğiniz diğer grupların kucagına fırlatabilir..

Hakkar Mc atmıyor diyen arkadaşlar tiger bossu kesip direk dalın hakkara .. atıyormu atmıyormu tekrar konuşalım..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.