Şimdi Ara

ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.129
Cevap
2
Favori
53.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    sonlarına doğru gösteriyor hocam el havada düdüğü çalıyor
  • Tosic kadar acemi cahil bir topçu görmedim Beşiktaş bu adamı nasıl oynatıyor anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan maç başından beri RvP ile uğraştı...
    Çünkü dilleri de aynı... İkisi de flemenkçe biliyor ve büyük ihtimal ikisi de birbirine sinkafın kralını yaptı...

    Lens sakin adam , bulaştı ama karşılığını almadı , ama RvP daha profesyonel ve işin çakallığını da bildiği için bir nevi stres testi yaptılar karşılıklı...
  • gael kullanıcısına yanıt
    Derbidir sevineceğiz elbette. Ama Gs bizi Türkiye kupasında olimpiyatta 5-0 yendiginde de cok uzulmemistim açıkçası. Buna da o kadar sevinmiyorum. Biz sampiyonluga oynadigimiz sezonlarda, sadece derbi kazanarak taraftarini avutan yonetimlere gulup geciyordum. Ve bugun geldigimiz noktada, "Dursun Ozbek"li Galatasaray 4. Yildizi takmis, Besiktas "bonservis ödemeden" kurduğu takımla 2 senedir doludizgin şampiyonluğa koşarken, şu kendimizi avuttuğumuz şeylere bak... "Büyük" camialar böyle şeylerle avunmazlar kardeş.



    Dikkat edersen bu galibiyet için sevinç değil avuntu kelimesini kullandım özellikle. Çünkü son dönemlerde yaptığımız şey bundan ibaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






















  • Güzel Analiz ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 17Scorpion

    Ben rvp nin rakibi kışkırttığını belirttim daha önce. Rvp nin kırmızı kart olayına birazdan geleceğim. Onun öncesinde gol ve ofsayta iliskin konuya deginecegim. Birinci gol pozisyonunda faul filan yok. Bunu sadece ben degil; konuştuğum bir cok besiktasli arkadaşımda belirtti. Cenk topu kaybetti. Golde ofsayt var mi yok mu ? Macın icinde ben golde ofsayt olduğunu görmedim. Ayni hizada futbolcular. Hadi diyelim bir fark var, bizim oyuncu önde ( ki benim gördüğüm kadarıyla degil ) kucuk bir fark olsun. Hakemde anlık göremeyebilir bu inçe farkı. Konu oFsayttan açılmışken, ayni yan hakem bizim yarı sahamızdan çıkan oyuncuya ofsayt bayrağı kaldırdı. Ki gol olma olasılığı gayet yüksek bir pozisyondu. Böyle komedi bir ofsayt hatasına değinmemiş olmanız da cok ilginç :)



    Neyse gelelim rvp ve kırmızı kart olayına... 4 tane resim patlamıştim asagida. Bu fotoğraflarım ortak 2 özelliği var. Bunlardan ilki hepsi besiktasli futbolcular. İkinci ortak özellik bu insanlık dişi hareketlere hiçbir kırmızı kart ÇIKMADI ! Evet ÇIKMADI ! Şimdi senin sormuş olduğun sorunun aynisini ben soruyorum :



    Bu faulu yapan besiktasli futbolcuların kırmızı kart görmeleri icin daha ne yapmalari gerekiyor ??? Adamı çekip vurması mi gerekiyor ??? Son 1-2 haftaya kadar hakem camiası tarafından o kadar koruyup kollandınız ki, siz hariç tüm takımlar hakemlerin oldukça kötu maç yönetmesinden şikayetçiyken son 1-2 haftada sizin de çanınız yanmaya başlayınca bastığınız yaygarayı bastınız ağlamayı. Tekrar soruyorum ;



    AŞAGİDAKİ FUTBOLCULARİN KIRMİZİ KART GÖRMELERİ İCİN DAHA NE YAPMALARİ GEREKİYORDU ?!



    ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017

    ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017

    ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017

    ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017

    Öncelikle başakşehir maçındaki pozisyondaki pozisyon direk kırmızı kartlık bir pozisyon falan değil ayrıca yusufun pozisyonunu iki farklı açıdan koyup iki farklı pozisyon olarak göstermişsin. Güzel algı çalışması. Gerçekten çok komiksin. Sanırım bu maçı hakemle aldığının sende farkındasın kaç hafta önceki maçları attığına göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu federasyon varya Fenerbahçe'nin gazı nı almak ve yardım etmek için seçtiği maça bak şampiyonluğa giderken Beşiktaştan üç puan almak gerekirken sen bu maçtaki gibi davran o zaman derim feneri tutuyorsun diye yalan göz boyamak bu kanmayın Beşiktaş'ı lig te feneri kupada tutuyorlar yazık....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh o sow un rovaşatası da girecekti ki
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Geç bu boş lafları.



    Algı çalışması yapacak bir halim yok. Pozisyonun ayni pozisyon olduğunu anlamak cok zor degil. Yapılan hareketin boyutunu senin gibilere daha net gösterebilmek icin koydum. Bu 3 pozisyonda kırmızı kartlık. Sen hala boş laflar ile kendini aklama derdindesin. Sorduğum soruya bile delikanlı gibi cevap veremedin; laf salatası yaptın. Ya sorulan soruya delikanlı gibi cevap ver ya da yazma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş konusundan çıktım şuraya bakayım dedim hiç birinin hiç birinden farkı yok insan olamadığımız için yorumlarımız da öyle kalitesiz ve itici manipüle edici araba bile süremiyoruzken forumda tartışmaya çalışıyoruz.
  • Bjk ucuz kurtuldu. En net pozisyonlar Fenerin.



    Sow rövaşata direkten döndü. Ozan bomboş pozisyonda dışarı attı. Lens in buz gibi golü iptal edildi. Halbuki ortahakem düdük çaldı ve yan hakem devam dedi. Souza nın pozisyonu ofsaytla kesildi. Halbuki tek başına gole gidiyordu.



    Kısacası Fener fark atacaktı. Fenerin hakkını yemişler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosic tarihi cezadan kurtuldu!

    Maçın gözlemcisi, Tosic'in farklı bir akreditasyon kartı taktığını görmedi ve raporuna yazmadı. (Sporx)

    Şaşırdık mı hayır. Fiko Fiko Fikoooooooo yeter yaladın fikooooooo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

    Bjk ucuz kurtuldu. En net pozisyonlar Fenerin.



    Sow rövaşata direkten döndü. Ozan bomboş pozisyonda dışarı attı. Lens in buz gibi golü iptal edildi. Halbuki ortahakem düdük çaldı ve yan hakem devam dedi. Souza nın pozisyonu ofsaytla kesildi. Halbuki tek başına gole gidiyordu.



    Kısacası Fener fark atacaktı. Fenerin hakkını yemişler.



    ebedi dostumuz ve ezeli rakibimizi

    evinde farklı yenmek fenerbahçenin büyüklüğüne yakışmaz

    öylede yaptık

    rencide etmedik




  • sonra FENERASYON diye havlar bu çomarlar ...
  • Bundan böyle Beşiktaş kollanıypr diyen olursa şu fotoyu aklına getirsin buna rağmen ısrarla kollandığını söylerse de kendisine yapılacak dolaylı dolaysız ağır ithamlara uğrayacağını bilsin. Alırsanız ki ben sanmıyorum ama oldu ki aldınız bilin ki yine kirlettiğiniz bir kupaya sahip olacaksınız.


    ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Daha o pozisyonda adamın şortunu düzelttiğini idrak edemiyorsunuz. Sonra "beşiktaş kollanıyor demeyin" vs vs. Ne demişti başkanınız? Nasıl kazanmıştınız geçen sene 3-2'lik maçı? İlk yarıdaki derbide nasıl sahadan beraberlikle yırttınız? Olmayan penaltılar, verilmeyen kırmızılarla ne kadar avantaj sağladınız? Daha sayarım ama gerek yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Hedefi 1 milyon penaltı olan takımın taraftarına bak hele o pozisyonda şort duzeltiyormus persie vay bee!!! Dilini çıkardıginda napiyordu ağzındaki yemek artiklarini mi yalaniyordu???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=bEd0SMqDj1U

    Budur belki tribün çekimi
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Önce bi şenolun kjaer e yaptığının cezasını versinler. Taraftarınız sahaya indi onun cezasını versinler. Tosiçin Ligi de etkileyeceği maç cezalarını da versinler. Tombala avrupada futboldan uzaklaştırılıyorsa bu durum sizin dediğiniz gibi gerçekleştiyse olaya fifa el atar.

    Al tombala videosuna burdan bak tribün çekiminden.https://www.youtube.com/watch?v=SsFIdLYXBN8

    gerçi sen tipik bjk lisin. sayın cumhurbaşkanım sayın cumhurbaşkanım sayın cumhurbaşkanım fikooo fikooo :D

    Şu tosiçin cezası ne oldu ? akreditasyonu gözlemci görememiş :D gözlemci fotolara da bakmıyor galiba. velhasıl kelam bilip bilmeden yorumlama bazı şeyleri.

    Birde verilmeyen golümüz ve üstüne ofsayt ile ilgisi olmayan pozisyonumuzun kesilmesi var.




  • Sizler kadar fanatik olmamakla birlikte pazar gecesi, pazartesi iş temposu öncesi keyifli bir gece için tv karşısına geçtim ancak malesef 2 saatimi çöpe attım. Malesef sahada futbolu oynamamak için elinden gelen koca koca ve çok zengin adamlar, Ferrari'ye binip yalıda yaşayıp kendini şaklaban gibi ordan oraya atan herifler. Ne diyebilirim ki gerçekten çok kötü bir maçtı. Beşiktaş'ı kayırmak istemiyorum ancak 10 kişi kalana kadar zaten fark ortadaydı, Fenerbahçe tabi ki büyük bir takım ancak o gece futbol oynamaya kalksaydı olacakların farkındaydı ve akıllıca oyunu katletti, bazen kazanmak için böyle şeyler gerekebilir ancak olan benim 2 saatime oldu.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.