Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
55
Favori
301.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başka router 5 ghz olarak tekrarlayıcı modda bağladım ama verim alamadım. Bu sorunu yasayan var mı hızlar çok düşük ve dengesiz oluyor. 

  • intel7mix kullanıcısına yanıt

    Kablolu olmadıktan sonra zor. Xiaomi'nin 2 farklı modelinde de aynı sorunu yaşadım.

  • Ghost0791 kullanıcısına yanıt

    h267 üzerinde mi denediniz yoksa iki xiaomi üzerinde mi

  • intel7mix kullanıcısına yanıt

    Zte üzerinden.

  • Arkadaşlar merhaba. Millenicom soll altyapı ile 100mgbt abonesi oldum. Kurulum yapıldı. Kurulum için tpe modem verildi ama hiç mennun değilim. Bağlantı arada bir kafaya göre kopuyor. Daha önce kyllandığım zyxel vmg8623-t50b modemim var. Kullanmak istiyorum ama bir türlü beceremedim. Kullanıcı adı ve şifre girdim ışıklar hepsi yeşil ama bağlantı yok. Ayarlar nasıl olmalı.? Yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2.4ghz ve 5ghz ayarlarında bant genişliğini ne yapıyorsunuz? 20 mi 40 mı otomatik mi? Aynı şekilde 5ghz de 40 mı 80 mi? Ve 2.4 ile 5 i birleştiriyor musunuz?

  • Bu modemde bridge köprü moduna nasıl alıyoruz

  • Bende bunun v2 olanından var. Acaba telefondan kontrol edebileceğim bir uygulama var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar HG255s denen modem demeye bin şahit isteyen cihazdan bıktım usandım. 100 mbit var 5 ghz de bile yarısını vveremiyor. ZTE modeme geçmeyi düşünüyorum en azından stabil bir bağlantı sunuyor mu evde 4-5 kişi aynı anda internete girerken?

  • thermes T kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı modemden bu modeme geçtim. Kapsama alanı olarak bi fark yok ikisi arasında testlerde aynı sinyal seviyelerini alıyorum. Sürekli kopma problemlerim vardı hg255 de ve düzeldi fakat bizim apartmanda çok fazla 2.4ghz olduğundan sinyal kirliliği var ve internet yavaşlığı ve ping sorunum devam ediyor. Bu yüzden ben 5ghz ile bağlanmaya başladım bi sıkıntım yok şuan 5g de. Aslında ZTE h3600 e geçmek istiyordum fakat evet direk fiber kablo geldiğinden gpon cihazı ile wifi6 vermiyorlar huawei vereceklerdi istemedim.

  • DaRK BLooD kullanıcısına yanıt

    Ya hocam 4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yoktu son 5 6 aydır nedense böyle yapmaya başladı. Bilmiyorum ne yapacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thermes T kullanıcısına yanıt

    Ben de 4 senedir kullanıyordum bu sene olmaya başladı evet. Ama genel olarak bi sıkıntı var onda zaten ömrünün tamamlamış da olabilir. Zaten kitapçıklarında kullanım ömrü 5 sene yazıyorlar ama değiştirmeye yanaşmıyorlar süre geçse de.

  • arkadaslar bu superonline h267a modemin kablolu olarak 30 cihazdan sonra internete girmiyor cihazlar yani 31. cihaz girmiyor mesela modemin root şifresini biliyorum fiber kullanı adı ve şifremide biliyorum ama bu sorunu cozemedim bilgisi olan varmı superonline limitlemiş modemde bunu ama cozemdim bilgisi olan varmı acaba

  • ZTE H267a modem ile , süperonline fiber abonesiyim, tarifem 50mgb hızında. 5ghz üzerinden bağlı olan iphone 11 ile iptv uygulaması üzerinden videoyu yine 5ghz ile bağlı olan LG65UM7610 Smart tv ye telefonun ekran yansıtması özelliği ile yansıttığımda seste değil de görüntüde 10 saniyede bir atlama, anlık takılma oluyor. Sebebini çözemedim.(Modem evin tam merkezinde ve tv ile ya da telefon ile arasında bağlantıyı zayıflatacak birşey yok)

  • Bu modemde misafir ağ açma yok mu?

  • Arkadaşlar Selam, Superonline 5GHz ile sürekli sorun yaşıyorum. Önceden arada kopma olsa da 5GHZ bağlantım sağlanıyordu. Dün müşteri hizmetleri ile sorunu görüştükten sonra artık 5Ghz görünmüyor dahi. Müşteri hizmetleri bir sorun olmadıgını, gelip bakmak içinse 150 TL istendiğini belirtti. Bu durumda ne yapabilirm acaba?

  • Benim tecrübem şöyle oldu. Müşteri hizmetleri teknik birime yönlendiriyor, onlar da sizinle birlikte uzaktan reset ediyor modemi. Çözülmezse arıza kaydı oluşturuyorsunuz ve servis gelip yerinde bakıyor. Modem arızalı ise değiştiriyorlar. Modem arızalı değil de kullanıcı kaynaklı sorun ise belli bir ücret talep edebilirler ama sizden kaynaklı değilse ücret istememeleri lazım. Yaklaşık 1 seneden uzun süredir bu modemi kullanıyorum ve çok nadir sorun yaşıyorum. 253s'ten geçtim bu modeme ve daha stabil çalışıyor.

  • Camit C kullanıcısına yanıt
    Bende Huawei modem de çok sorun yaşıyordum, dün modemin arkasından reset yaptım,1.5 gündür sorun yok,bir yapın isterseniz ayrıca reset sonrası modem arayüzden değişiklik yapmazsanız tek bir ağ gözüküyor, değişiklik yapınca 2.4 ve 5 ayrı ayrı gözüküyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim sayın @saydam330 ve @sokrat68


    Modem resetlemek dediğiniz kapatıp açmak değil sanırım. Arkadaki reset tuşundan yaparak fabrika ayarlarına döndürmek mi? Bu durumda tekrar kurulum mu yapmak gerecektir acaba?

  • Camit C kullanıcısına yanıt
    Evet arkasından reset atacaksınız, arkadaki etiketin fotoğrafını çekin, tekrar ağ ismi ve şifre etiket de yazana dönecek, 5 dakikalık iş, kurulum yok,sadece ağın kullanıcı adı ve şifresi değişiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.