Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.390
Cevap
44
Favori
325.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

Hocam siz onunla işim olup olmamasını bana bırakın. İhtiyacım olan şey h267'ün arayüzünden olmuyor maalesef. O yüzden soruyorum.
    Şimdi genç kardeşim, senin ilk mesajini ciddiye alıp sana cevap verdim yol gösterdim. Sen router arayüzüne girmek istiyorum dedin mesajların orada duruyor. Ont cihazını router sandın bilmiyor olabilirsin eleştirmeden o router değil bu router dedim sana. Sen çıkıp artist artist cevap veriyorsun. Kardeşimden küçüksün kalbini kırmayayım. Hadi sana başkaları yardımcı olsun. Bir daha alıntılama cevap vereceksen özelden yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 15 Ağustos 2019; 3:48:49 >
    Asus Maximus VIII Hero // Intel Core i7-6700K @4.00GHz // Corsair Hydro H75 Liquid // Zotac GTX 1080 AMP! Extreme // Corsair Vengeance LPX 32 GB (2800Mhz) // Samsung 850 Evo 500 GB // WD Blue 1 TB 64 MB 7200Rpm // Corsair Builder CSM 850W 80 Plus
  • Teşekkürler
    Asus Maximus VIII Hero // Intel Core i7-6700K @4.00GHz // Corsair Hydro H75 Liquid // Zotac GTX 1080 AMP! Extreme // Corsair Vengeance LPX 32 GB (2800Mhz) // Samsung 850 Evo 500 GB // WD Blue 1 TB 64 MB 7200Rpm // Corsair Builder CSM 850W 80 Plus
  • huawei hg255s kullanıyordum wifi bağlantısında hız problemi ve oyunlarda ani ping artışı yaşıyordum müşteri hizmetleriyle aylardır süren telefon görüşmesi sonucu zte h267a modeme geçmiş bulunmaktayım hız problemi düzeldi ama oyunlardaki ani ping artışı düzelmedi bi çözümü olan varsa alıntılarsa sevinirim

Orijinalden alıntı: forgottenh

Doğrudur fakat bu hızlar ne zaman lazım olacak bize? 100 mbit'den fazla kullanan varmıdır normal ev kullanıcıları arasında?
    TV ye Video film vs hareketli görüntü aktarımı yapıldıgında kablosuz hız ne kadar çok olursa o kadar donma takılma yapmadan izlersiniz. Ayrıca dosya aktarımı yapıyorsan bir de ağın içinde cihazdan veya hddden daha hızlı aktarım sağlar. O yuzden mümkün oldugunda kablosuz hızı max. yapmak gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMercan5 -- 17 Ağustos 2019; 13:2:39 >

Orijinalden alıntı: cos77

lütfen bana yardim edin

bunda eksik var, biraz daha detayli bilgiler alabilirmiyim?
    Köprü olustu ama internete baglanmiyor. Internete Baglancak, ozaman paketlerde bilgi olacagini düsünüyorum
    köprü ayarlarini yanlis mi yapiyorum acaba.

Basaran lütfen cevaplasin.

Alıntıları Göster
    bana kimse yardim edemicek mi?

Orijinalden alıntı: Guest-92039320F

huawei hg255s kullanıyordum wifi bağlantısında hız problemi ve oyunlarda ani ping artışı yaşıyordum müşteri hizmetleriyle aylardır süren telefon görüşmesi sonucu zte h267a modeme geçmiş bulunmaktayım hız problemi düzeldi ama oyunlardaki ani ping artışı düzelmedi bi çözümü olan varsa alıntılarsa sevinirim
    ANi ping artışlarının maalesef evinizdeki cihazlarla pek alakası yok. Şu anda SoL altyapısında ve yurtdışı çıkışlarında bazı bölgelerde yaşanan sorunlar var. Sol altyapısı tehlike sinyalleri veriyor. Bu durumu bildiklerinden olsa gerek uçtaki teknik elemanlara da 90ms'ye kadar normal, üstüne çıkarsa bildiririm diyorlar. Bu elemanların altyapıdaki cihaz ve kablolalamaya müdahele yetkileri olmadığından onlar da sadece sorunu bildiriyorlar. Altyapının tehlike sinyalleri vermeye başlaması aslında yeni değil. Bu durum ortak altyapı meselesinin fiili olarak uygulanmaya başlamasıyla ortaya çıkmaya başlamıştı. Ortak altyapıyı diğer firmalar daha yoğun kullandıkça maalesef SoL altyapısı kaldırmamaya başladı. Sorunlu bölgelerdeki cihaz ve kablo kapasitelerini gözden geçirip düzeltmeleri gerekiyor. Bu koşullar giderek ağırlaşarak devam ederse binamdaki fiber alternatifi tek çözümün KabloNet kalıyor. Artık ayda bir CRC'ler artınca sinyal ayarı çektirerek Kablonet ile devam ederiz :). Bölgemde SoL tüm binalara FTTH çekince herkes SoL kullanmaya başladı. Kablonet ağın da baya rahatlamıştır bu sayede. Çoğunluğun tersine gitmek daha faydalı olabiliyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: karayelxyz

Bu mesaj silindi.
    tesekkürler

problem ama iste köprüe
    köprüyü olustururken, windowstan bir hata geliyor, yinede köprü olusturuyor ama muhtemelen hatadan dolayi köprü calismiyor ... yoksa internete baglanirdi
    arastirdim: sharedAccess Service calismasi gerekiyormus. Calistirdim, hata olusmuyor, ama köprü yine calisir gibi yapiyor ama internete yine baglanmiyor, iste bu noktada kaldim ...
    köprü olsa, baglansa, dogru paketleri alirdim hemen bulurdum, 5 saniyelik is 2 günde olmadi arkadaslar ....
    ayarlarda normal, auto, hic degismedim, daima kilavuza odaklandim ...

ZTE H267A Modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Ağustos 2019; 11:51:51 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

DMZ açmak için resimdeki alanlarda neyi seçmem gerekli?

ZTE H267A Modem
    İnternet bağlantısının yapıldığı ismi seçmelisin, bende pppoe_tr. Bu sayfadaki status kısmından ismi öğrenebilirsin. Lan hosta ise dmzye almak istediğin aygıtın ipyi yazman yeterli. Statik ip ataması yapmanı tavsiye ederim yoksa dmz kalıcı olmayabilir.

• @fiber @superonline ile biten kullanıcı adı şifreyi bulmanın en kolay yolu:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137906035

Orijinalden alıntı: cohannan

@fiber @superonline ile biten kullanıcı adı şifreyi bulmanın en kolay yolu:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137906035
    cok tesekkür ederim
    nihayet buldum, bukadar kolay olcak iste
    aslinda wireshark ilede olur bir türlü ama olsun

bahsettiğiniz Statik İp atamasını nereden ve nasıl yapabilirim bu modemde?

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

teşekkürler Dmz'yi açtım dediğiniz şekilde ama modemi açıp kapadığımda yeniden başlattığımda cihaz ipleri değişiyor.

bahsettiğiniz Statik İp atamasını nereden ve nasıl yapabilirim bu modemde?
    Allocated adresste dmz atamak istediğin cihazın MAC adresini not al, aşağıda dhcp binding yazan kısımda gerekli yerleri doldur ve istediğin ipyi ver.(DMZ'ye de bu ipyi gireceksin) Modeme tekrar bağlanınca veya reset atınca ip artık sabit kalır.

ZTE H267A Modem

• Kaan__ K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yaptım dediğiniz şekilde

• Bu modelle uyumlu hız kaybı yaşamayacağım bir access point önerebilir misiniz? 100mbit bağlantı var, ev dubleks 2. katta maks 50mbit alıyorum.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Marka model öneriniz var mı hız kaybı yaşarmıyım?

• Dandik huawei hg255s değişip bu kaliteli modem geldi inş bozulmaz.

1
    1
    1
    1
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.