Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.390
Cevap
44
Favori
325.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...35...67686970
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, benzer sorunu ararken mesajınızı gördüm. Mesh var mıymış, nasıl bir çözüme gittiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde ZTE ZXHN H267A modem bulunuyor. 3 yıllık Turkcell superonline fiber abonesiyim. Son 2-3 gündür modemdeki internet ışığı yeşilden kırmızıya dönüyor ve internet kopuyor. Modemi aç kapat yapınca da genelde düzeliyor ama düzelmeyip kırmızı kaldığı zamanlar da oluyor.

Arıza kaydı oluşturdum bugün ikinci kez geldi bayiiden arkadaş. Ama çözüm olmadı sorun devam ediyor. Durduk yere ne kabloya ne modeme temasım yok. Kendiliğinden oluyor.

Gelen arkadaş hem aşağıdan hem modeme bağlanan taraftan cat6 kablosunun uçlarındaki jakları yeniledi. Aşağıdan port değişikliği de yaptı ama çözüm olmadı. Modemin adaptörünü de değiştirdi. Ama modemi değiştirmedi. Ben biraz ısrar ettim modemi değişsek mi ondan olabilir mi diye ama ısrarlar ondan kaynaklanmaz dedi.

Yarın gelip asansör boşluğundan kabloyu kontrol edecek sanırım.

Başına gelen ya da çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mazurek kullanıcısına yanıt

endişeye gerek yok. sorunu çözemezse eğer, kabloyu da cihazı da değiştirir son olarak. kabloyu değiştirene kadar önce cihazı değiştirir sanırım. öğleden önce gelirse eğer, önce kabloyu değiştirirse... 😅

ne yaptın, sorun çözüldü mü?

Tekrar kablo ucundaki jakı değiştirdi. Sorun çözüldü şimdilik. Hiç bişey anlamadım. Kanıtlayamam ama fiziki bir problem olmadığına; başka bir problem olduğuna dair eminim. Birkaç gün sürdü. En sonunda düzeldi. Daha kopma olmadı şimdiye kadar

güzel. bir dahakine çay ve kek falan ikram edip, muhabbet etmeye çalış. 😁

yazılım versiyonu değişmiş olabilir mi?

Daha önce süperonlinede 1 hafta uğraştım. Anlayan mh leri arayınca ipv6 yı 10 dk aktif ettirmiştim.Vodafon fiberde de ipv6 yı aktif ettirmek istiyorum.Btk ya yazdım. Mh lerinin bilgisi yok,wifi6 zannediyor,anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar, router desteklemiyor değişim için kayıt açtılar 3-4 gündür gelen giden yok.

Zte zxhn h267av2 root şifresi ile giriş yaptım. İpv6 açtım ama tanımlanmamış aktif değil.

İpv6 yı nasıl aktif ettirebilirim?

Ev degistirdim sıfır binaya taşındım bu sorun çözülmedi gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O modem ile 100 mpbs download alabiliyormusunuz hocam ?

Alıyordum,eski bir cihaz , arayüzü kısıtlı routeri sevmiyorum.Kullanamıyorum. Bir şekilde rootlansa bile tekrar güncelleme ile engelliyor.Güncellemeyi kapama varmış ama ben uğraşmak istemedim.Kutusunu koydum duruyor.Kendi routerimi kullanıyorum hocam.

Bende çok uzun yıllardır ZTE ZXHN H267A modemi kullanıyorum.

Bu modemde WAN şifresini nasıl öğrenebileceğimize dair bir yöntem varmıdır?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.