|
Merhaba, benzer sorunu ararken mesajınızı gördüm. Mesh var mıymış, nasıl bir çözüme gittiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Merhaba, benzer sorunu ararken mesajınızı gördüm. Mesh var mıymış, nasıl bir çözüme gittiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
endişeye gerek yok. sorunu çözemezse eğer, kabloyu da cihazı da değiştirir son olarak. kabloyu değiştirene kadar önce cihazı değiştirir sanırım. öğleden önce gelirse eğer, önce kabloyu değiştirirse... 😅 ne yaptın, sorun çözüldü mü? |
|
Tekrar kablo ucundaki jakı değiştirdi. Sorun çözüldü şimdilik. Hiç bişey anlamadım. Kanıtlayamam ama fiziki bir problem olmadığına; başka bir problem olduğuna dair eminim. Birkaç gün sürdü. En sonunda düzeldi. Daha kopma olmadı şimdiye kadar |
| _____________________________ |
|
güzel. bir dahakine çay ve kek falan ikram edip, muhabbet etmeye çalış. 😁 yazılım versiyonu değişmiş olabilir mi? |
|
Süperonline alt yapısından vodafon fiber 100 mbps fibere abone oldum. Zte zxhn h267av2 bağladılar. Daha önce süperonlinede 1 hafta uğraştım. Anlayan mh leri arayınca ipv6 yı 10 dk aktif ettirmiştim.Vodafon fiberde de ipv6 yı aktif ettirmek istiyorum.Btk ya yazdım. Mh lerinin bilgisi yok,wifi6 zannediyor,anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar, router desteklemiyor değişim için kayıt açtılar 3-4 gündür gelen giden yok. Zte zxhn h267av2 root şifresi ile giriş yaptım. İpv6 açtım ama tanımlanmamış aktif değil. İpv6 yı nasıl aktif ettirebilirim? |
|
O modem ile 100 mpbs download alabiliyormusunuz hocam ? |
|
Alıyordum,eski bir cihaz , arayüzü kısıtlı routeri sevmiyorum.Kullanamıyorum. Bir şekilde rootlansa bile tekrar güncelleme ile engelliyor.Güncellemeyi kapama varmış ama ben uğraşmak istemedim.Kutusunu koydum duruyor.Kendi routerimi kullanıyorum hocam. |
|
|