Şimdi Ara

ZTE Axon 7 Detaylı İnceleme Yazısı ve Güncellemeler Hakkında Bilgiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
5
Favori
7.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar zte axon bildirim seslerini samsung telefonuma da indirmek istiyorum.Nereden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kimyacı

Merhaba arkadaşlar zte axon bildirim seslerini samsung telefonuma da indirmek istiyorum.Nereden bulabilirim

Maalesef şuanda o seslere nasıl ulaşılır bende bilmiyorum

Orijinalden alıntı: muratoloji64

kasayı beğenmedim düşüp kırılcak hissi verdi almadım

Bence tam tersi çok sağlam bir kasası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

Ince kasasi metal sozde ama yere dustumu direk ezilme olur ince ovarlak kenar o yüzden almadim

Piyasadaki tüm metal kasalı telefonlar ciddi mesafeden sert ve taşlıklı bir zemine düştüğünde o söylediğini kesinlikle yaşarlar zaten. Kılıfsız telefon kullanmak şu devirde firmalara resmen meze vermekten başka bir şey değil. Örneğin bendeki LG G4 bootloop olduğunda servise verdim. Kadın resmen kasasında ezik darbe aradı. 1 dakika boyunca telefonu evirdi çevirdi. En son dayanamadım ne arıyorsunuz dedim. Kasasında ezik darbe var mı ona bakıyorum dedi. Telefonu 10 ay önce aldım. Hiçbir yerinde hiçbir şey bulamazsın boşa zaman kaybetme dedim ve sebebin sordum. Not düşeceğiz dedi. Kağıda hiçbir not düşemedi. 1700 Tl paramı 2,5 ay sonra geri aldım. Aynı bootloop sorunu yüzünden arkadaşım G4 ünü servise verdi. Kağıda kasanın 1 yerinde darbe var diye düşmüş. 2 hafta sonra telefon düşmeden ötürü yani darbeden ötürü bozuldu diyerek onarmadılar. Arkadaş THH ye başvurdu. Telefonu satın aldıktan 2 hafta sonra kılıfsız kullandığı için düşürdü ve o darbe oluşmuştu. Fakat telefon 8 ay sonra bootloop oldu.
    Bir başka arkadaşımda samsung un metal kasalı bir modelini önümde yere düşürdü. Metal kasa çöktü resmen. Kılıfsız kullanmamak lazım.

• Arkadaşlar ben de Axon 7 ile yaptığım antutu testlerinden söz edeyim biraz. Telefonun epey.com sitesinde verilen antutu değeri 140.000 sanırım. Bu rakam bile bana çok iyi gelmişti. Benim yaptığım ilk antutu 6 testinde 131.000 puan elde ettim. Telefon bom boştu ilk yüklediğim program antutu olmuştu. Sürekli kullandığım facebook, WhatsApp gibi programları yükledikten birkaç gün sonra b06 dan b08 sürümüne güncelledim. B08 güncellemesi ile elde ettiğim rakam 149.000 oldu. Lg g5 gibi s7 edge gibi birçok amiral gemisini geride bırakabilen bir telefon, performansı 10 numara. Kamerası noktasında çok ikilem yaşamıştım okuduğum bazı yorumlardan dolayı, kullanmaya başlayınca kameranın da gayet başarılı işler çıkardığını gördüm.
    ZTE Axon 7 Detaylı İnceleme Yazısı ve Güncellemeler Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shemshamer -- 27 Ocak 2017; 0:28:17 >

Armenian Genocide is a lie

• quote:

Orijinalden alıntı: shemshamer

Arkadaşlar ben de Axon 7 ile yaptığım antutu testlerinden söz edeyim biraz. Telefonun epey.com sitesinde verilen antutu değeri 140.000 sanırım. Bu rakam bile bana çok iyi gelmişti. Benim yaptığım ilk antutu 6 testinde 131.000 puan elde ettim. Telefon bom boştu ilk yüklediğim program antutu olmuştu. Sürekli kullandığım facebook, WhatsApp gibi programları yükledikten birkaç gün sonra b06 dan b08 sürümüne güncelledim. B08 güncellemesi ile elde ettiğim rakam 149.000 oldu. Lg g5 gibi s7 edge gibi birçok amiral gemisini geride bırakabilen bir telefon, performansı 10 numara. Kamerası noktasında çok ikilem yaşamıştım okuduğum bazı yorumlardan dolayı, kullanmaya başlayınca kameranın da gayet başarılı işler çıkardığını gördüm.

Aynen dediğiniz gibi performans konusunda çok başarılı bir cihaz

• Bosch telefonun b10 güncellemsi çıkmış. indirdin mi ?
    http://dl1.ztems.com:80/zxmdmp/downl..._B22_B24MR2.up

• quote:

Bosch telefonun b10 güncellemsi çıkmış. indirdin mi ?
    http://dl1.ztems.com:80/zxmdmp/downl..._B22_B24MR2.up

Verdiğin link çalışmıyor.

ZTE Almanya resmi sitesinin verdiği uyarı şöyle:

Auf Grund von Wartungsarbeiten derzeit offline
    Wir sind bald wieder da.

Site bakıma alınmış. Sonra deneyin diyor.

Razor adlı kullanıcının verdiği linki dene bakalım.

• quote:

https://forum.xda-developers.com/axon-7/how-to/a2017g-b10-update-released-t3544660/page4

Razor adlı kullanıcının verdiği linki dene bakalım.

Verdiği linkteki 200 küsür mb lık bir şey. O olmaz başka bir şey sanırım o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shemshamer -- 30 Ocak 2017; 19:29:6 >

• quote:

Bayağı bosch şüphe yaptın 😀 ben kurdum kullanıyorum. Antutu sonuçları 153.000 e çıktı. Tabi herşey antutu ile ölçülmez, açıklamada diğer iyileştirmelerin de yapıldığı yazıyor.

Bo8 sürümündeyim ve herhangi bir sorunum ve şikayetim yok. Gayet sorunsuz ve stabil bir sürüm. 7 çıkmak üzere. 7 öncesi değişik sürümlere geçmek istemiyorum. Ayrıca bugüne kadar yaptığımız tüm sürüm güncellemeleri 2 GB civarında olduğu için söylediğini indirme gereği duymadım. Gerek de yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 30 Ocak 2017; 21:40:11 >
  • Kurarsın kurmazsın o beni ilgilendirmez zaten. Ben sadece bilgi olarak paylaştım. Senin tepkinde yok ben yeni sürüme geçmemden ziyade yok bu güncelleme gerçek olamaz şeklinde olduğu için üzerinde biraz durmuş oldum.

• quote:

Kurarsın kurmazsın o beni ilgilendirmez zaten. Ben sadece bilgi olarak paylaştım. Senin tepkinde yok ben yeni sürüme geçmemden ziyade yok bu güncelleme gerçek olamaz şeklinde olduğu için üzerinde biraz durmuş oldum.

Ben orada tepki vermedim. O değildir diye fikrimi söyledim.

• Selam ZTE telefon hakkında bir sorun var. Bu telefonun 2 adet sim kart yuvası var hani. Hatta üst taraftan bakınca 2 adet veri1 veri2 diye özelliği de var. şimdi ben bunlardan birine Avea'nın 20gb sadece Wifi özelliği olan konuşma özelliği yok bu hattı taksam, diğerine de normal hattımı taksam, birinin internetini diğerinin telefon özelliğini kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ex34ex

Selam ZTE telefon hakkında bir sorun var. Bu telefonun 2 adet sim kart yuvası var hani. Hatta üst taraftan bakınca 2 adet veri1 veri2 diye özelliği de var. şimdi ben bunlardan birine Avea'nın 20gb sadece Wifi özelliği olan konuşma özelliği yok bu hattı taksam, diğerine de normal hattımı taksam, birinin internetini diğerinin telefon özelliğini kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Kullanabiliyorsun. Hatta ZTE bu konuda sınırlama koymamış. İki hattının 4,5 G özelliğini de rahatlıkla kullanabiliyorsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.