Bildirim
Zotac ve Msi Arasındaki Fark?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bildiğiniz gibi yaygın olarak grafik işlem birimi üreten iki firma var AMD ve NVIDIA.
Asus, MSI, Gigabyte, Zotac, Sapphire, Powercolor, XFX gibi birçok firma da bunlardan gpu satın alırlar ve kendi kartlarını üretirler.
Durum şu ki Asus, MSI, Gigabyte her iki firmadan da chip alarak üretim yaparken,
Sapphire, Powercolor, XFX sadece AMD tabanlı kart,
Zotac ise sadece NVIDIA tabanlı kart üretir.
NVIDIA'nın Asus, MSI, Gigabyte gibi büyük firmalara daha kaliteli GPU'lar sağladığı (daha iyi hız aşırtabilen) (bknz. Gigabyte SOC modeli) söyleniyor.
Bunun dışında Zotac da internet sitesi üzerinden kayıt yapıldığı takdirde 5 yıl garanti veren ve kaliteli parçalar kullanan bir firmadır.
Bildiğim kadarıyla da Çin merkezlidir.
Ancak ben de ZOTAC GTX680 kullanıyorum ve hıza aşırtma potansiyelinden çok da memnun değilim.
MSI daha iyi bir seçim olmuş ama Zotac da kötü değil tabi ki. (Twin frozr zaten başlı başına kaliteli bir soğutma sistemidir.)
-
Overclock olarak sormadım açıkçası cevabınız için teşekkür ederim.Sorum tamamiyle şu
1)Parça kalitesi
2)Soğutma sistemi
Çok fark var mı aralarında? -
quote:
Orijinalden alıntı: emrebo
Overclock olarak sormadım açıkçası cevabınız için teşekkür ederim.Sorum tamamiyle şu
1)Parça kalitesi
2)Soğutma sistemi
Çok fark var mı aralarında?
Nvidia da en iyi zotac diye düşünüyorum ben .. Msi ın da boruları meşhurdur. İyi bir soğutma istiyorsan msı alıcaksın. -
Yukarıda arkadaş anlatmış o yüzden sadece tercihimi söyleyeyim. MSI derim -
Anladım ona msi aldım(Normalde bende msi kullanırım aslında) , bende kendime merak ettiğimden zotac alayım dedim.Bakalım 600 serisinde nasılmış zotaclar. -
MSI -
Referans tasarimlarda pek bir fark oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Zotac 5 yil garanti nedeniyle daha alinasidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
Referans tasarimlarda pek bir fark oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Zotac 5 yil garanti nedeniyle daha alinasidir.
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-660-ti-memory-bandwidth-anti-aliasing,3283.html
gercekten 5 senemi zotac ekran kartları.
yeni birşey daha öğrenmiş oldum.
diyelim vatandan aldık 2 yıl standart garantı verdi,
sonrasında ne gibi bir yol izliyeceğiz rma denilen sitesine bağlanıp seri nosundanmı uzatıcaz garantiyi 5 seneye.
diyelim 25 ay gectı ve sorun cıkartmaya basladı yada bozuldu kart.
kartı zotac yurt dısına gonderırken ve kartı gerı alırken kargo ve gumruk paralarınıda bızmı odeyeceğız. zotac firmasımı.
eğer gercekten 5 sene yse msi 660 ti den vazgeçtim ben :)
sağolun teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X