Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZOTAC Geforce GTX 1050 Ti Mini Satın Al 6 Ocak 2021 02:13 1 1 ZOTAC Geforce GTX 1050 Ti Mini Iyi forumlar, yeni yilda ekran kartimi kaldirmaya karar verdim.Islemci Gpu ile devam edicem. Foruma da ilan acayim belki alicisi vardir anlasiriz dedim. Kart 21 Haziran 2017 Amazon.de den alinma.https://www.amazon.de/-/tr/gp/product/B01M8M5T4T/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1 linki burada. Kutusunu bulamadim ama evde olmasi lazim, biraz daha detayli bakip duzenleme yaparim. Kartin herhangi bir sorunu yoktur,garanti olarak Zotaclarin extended warrantysi vardi diye hatirliyorum ama suresi hakkinda kesin bilgim yok. Kutusunu bulursam daha aydinlasabilir mevzu ya da vaktim olunca detayli bakarim.Fiyat: 850 TL Elden veya alici odemeli kargo seklinde yollayabilirim, ama elden tercihimdir.Pmden ulasabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA 750 GQ 80 PLUS GOLD YARI MODULER GUC KAYNAGI SATILIK SIFIR KUTUSUNDA BLUE YETI X World of Warcraft Special Edition Mikrofon CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB(4x4) 3000Mhz CL15 INTEL I7-6700K SORUNSUZ