Çavuş
31 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 608 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, konu hakkında fikri olanlar kesinlikle vardır yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
İstanbul'un kartal ilcesinde oturuyorum. Yeni yapılmış bir bina var yanımızda hat olarak fiber çekilmiş hatta çekilirken görmüştüm yok artık filan diyordum. Sonunda kiracıları gelmeye başlayınca internetten sorgulattim düşündüğüm gibi yan apartmana fiber çekilmiş. Merak ettiğim konu bizim apartmanimizda yeni basvuru mu yapilmasi gerekiyor? Yoksa onlar ne zaman isterse mi fiber gelicek. bilgilendirebilir seniz çok sevinirim herkese iyi forumlar.

Bu yeni bina

Bu bizim altyapı sorgulaması

Buda mesafe

Herkese merhaba arkadaşlar, gunumuzden yıllar yıllar once 😂 lise zamanım da arkadaslarimin zoruyla başvuru yaptığım 3 ajansdan 2 si kabul edip mülakata cagrilmistim ama babamın o islerden birsey olmaz diyip gondermedigi için hep içimde bir yara olmuştur. Taki günümüzde evlendim yeni bir kızım oldu ve gören herkes ajansa yazdır diye ısrarlarından sonra ajans bakmaya başladım, ama günümüzde binlerce ajans açılmış ajans tavsiyesi verebilecek forum arkadaslarimdan yorumlarını eksik etmezlerse çok mutlu olurum.

Ajansların son dakika haberine göre Türk bilim adamlarını korona ilacını ürettiler. Hadi yine iyiyiz gençler
Arkadaşlar merhaba 2. el ekran kartı arıyorum genellikle hepsi hepsiburada genellike satın alınmış 2.el linkleri açılmış ekran kartları buluyorum ama fatura ve garantisi olan ürünü ben satın aldıktan sonra bir sıkıntı durumunda garantiye nasıl yolluyabilirim iade için illa satın alan üyeliğin de mi bende olması gerekiyor yoksa fatura garanti kutusu olması yeter limi ?
Merhaba gençler 2 Yıllık dolu dolu günler geçirdiğim hayat arkadaşı diyeceğim insan benden nedensiz bir şekilde ayrıldı. Bunu yedirememek ayrı ayrılmadan önceki doktor raporu aklıma geldi neden ayrıldığının sebebini bilmemek beni öldürüyor. Lütfen yardımcı olabilecek var mı şimdiden herkese teşekkür ederim laboratuvar sonuçları ektedir.
Merhabalar istanbul anadolu yakası anakart onarımı yapabilecek bir firma ariyorum sorunumda işlemciyi takarken ram slot soketini her halde baskı yapmışım 3. ve 4. slot ram okumuyor :( 1 gün içinde yapabilecek varsa ellerimle götüreceğim twitch de yayın acıyorum 1 günü geçmezse çok sevinirim :D

CPU: İ5 8600K
ANAKART : GIGABYTE Z370P D3
Merhaba gençler bugun yeni 4x4 ripjaws 2800 mhz ram aldım ramlerde herhangi bir sorun yok ama anakartın 3. 4. ram slotuna ramleri takınca bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor internette de bazi arkadaşlarda bu sorun var mış çözümbulan yok aşşağida anakartın ram yerinin fotoğrafını attım lütfen yardımcı olun yayınlarımı aksatiyorum ram yüzünden

sistemimi güncelliyeceğim
ekran kartı olarak asus gtx 780 almayı düşünüyorum ama bu anakarttan tam performans alırmıyım acaba uykusuz bıraktı hiç bir yerde bulamadım cevabımı yardımcı olabilirmisiniz almayı düşündüğün anakart bu

http://www.msi.com/product/mb/PH67SC43_B3.html#hero-overview
cevap veren vermeyen herkeze teşekkür ederim
anakartım
Üretici PEGATRON
Model IPXSB-H61
işlemcim:Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz
Bellek (RAM) : 8,00 GB
şuanki ekran kartım : NVIDIA GeForce GT 630

ayırdığım ekran kartı bütçem ise 900 1000 tl dir bu sistemime en uygun ve sağlam ekran kartı önerileriniz nedir ?
Hakkında
Meslek: SİGORTACI
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 620
İkinci El Bölümü Mesajları: 534
Konularının görüntülenme sayısı: 13.542 (Bu ay: 322)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 162 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.