Piyasanın biraz altında, rakam olarak fırsat olarak gördüğüm için az stoklu ürünü paylaşmayı uygun gördüm. (Facebook sponsorlu olarak önüme çıkmıştır.) Performans karşılaştırmalarına göre muadilleri ile karşılaştırma yapılmamıştır. RTX 3060 için en dip fiyatlı marka/model olarak görünüyor. www.tebilon.com ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB GDDR6 192 Bit NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda https://www.tebilon.com/zotac-gaming-geforce-rtx-3060-twin-edge-12-gb-gddr6-192-bit-nvidia-ekran-karti/?fbclid=IwAR2uZnm0KlxgpXp04X1fIjCDhMD3juMv8tHwUt0yu0dCW5YEQkqh3bdqebU< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 15 Mayıs 2022; 9:22:13 > |
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB - 8.999TL
-
-
Telegrama bildirim 3.999 TL olarak düştü. Yaşadığım o heyecanı bir ben bir Allah bilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, bu nasıl oluyor lan dedim.
-
Hocam kusura bakmayın. Bende orada görünce nasıl bir heyecan yaptım hemen düzelttim.
Aklım 5600G ' de iken yazarken hata oldu.
Segmentine göre indirimli bir ekran kartı modeli 8.999TL ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 15 Mayıs 2022; 9:24:59 > -
Bu kafayla giderseler pc sektörü tamamen silinir
eskiden fazla parası olmayan pc toplardı şimdi orta seviye pc toplasın 25 bin tlyi bulur (monitör klavye mouse .....dahil)
-
telegram davetiyesi var mı?
-
https://t.me/donanimhabersicakfirsatlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
-
Şu mining saçmalığı ekran kartlarında tamamen bitse de kurtulsak.
-
burası iyi güzel de forumdaki konulardan çok diğer gruptan (fırsat merkezi) iletilen mesajları görüyoruz, onları engelleme şansı var mı acaba
-
İndirim bitmiş.
9.327 TL
-
Diğer yeri engellemeyi denedin mi belki bildirim düşmesini engeller o sayfaya. Ama yine de işe yarayacağını pek sanmıyorum onun dışında başka çözüm var mı bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X