Şimdi Ara

ZOTAC 470 AMP! SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜN VATANBİLGİSAYARDAN ALINMADIR VE GARNTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.FATURASI YOKTUR FAKAT GARANTİ SÜRESİ TAHMİNİ 6 AY GİBİDİR.KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR SOĞUTMASI MÜKEMMELDİR VE SESSİZDİR SIFIR GİBİ BİR ÜRÜNDÜR.
    FİYAT 375 TL DİR.
    ÜRÜNÜN RESİMLERİ İÇİN DETAYLI LİNK.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-ayarinda-zotac-gtx-470-amp-ozel-sogutma-1280mb-77247117/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rgin -- 17 Mart 2012; 15:18:26 >

• PM.
  • fıyat cok ıyı.performansıda 560 tı ye yakın oldugunu dusunursek kacırılmaması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

fıyat cok ıyı.performansıda 560 tı ye yakın oldugunu dusunursek kacırılmaması gerek.

Bonser yorumun için teşekkürler.560 ti den daha iyi çünkü elektrik süpürgesini andıran fan sesi yok :) cihaz kedi gibi çalışıyor.Ve dereceler 66 yı geçmiyor.Ayrıca 1280 mb olmasıda avantaj :)
  • İki kartı da kullandım. 560ti'nin hemen gerisinde ancak çok az hız aşırtma ile 560ti'yi yakalar tabii ki.
    Ses konusunda ise inanılmaz sessiz bir kart. Kartın kasa içinde olup-olmadığından şüphe edebilirsiniz. hatta. Sessizlik isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

İki kartı da kullandım. 560ti'nin hemen gerisinde ancak çok az hız aşırtma ile 560ti'yi yakalar tabii ki.
    Ses konusunda ise inanılmaz sessiz bir kart. Kartın kasa içinde olup-olmadığından şüphe edebilirsiniz. hatta. Sessizlik isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

Hayırlı satışlar.

yorum için teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.