Şimdi Ara

Zorunluluktan Chpye oy verecegim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar yasim 22 ve Ataturkcu biriyim.Ilk oyumu akp vermistim o zamanlar ekonomi iyidi.Referandum da hayir vermistim.Şimdi ekonomi berbat olduğu icin ve oy vericek başka parti olmadiği icin zorunluluktan Chpye oy vericem.Iyi partiyi sıkıntılı bulduğum icin dusunmuyorum.Muharrem Aksenerden daha iyi geliyor gozume.Ekonomi iyi olsa yine de Akpye verirdim.Ben oyumu ekonomiye gore veriyorum ideolojiye gore degil.Chp iktidar olsun atiyorum 4 yil ekonomi duzelsin 4 yilda tine kotuleşsin gider başka partiye oy veririm.Mhp tek başina olsa mhpye oy verirdim diyecem ama o oyda çope gidecek artik akpnin gitmesini istiyorum bu yuzden chpye oy vericem muhtemelen çok kisi boyle yapicaktir.Chp %30-35 oy alirsa sevinmeyin ideoloji olarak değil ekonomi olarak verilmis oylar.Şuan ideoloji denen kavramin ülke gundeminde olmamasi gerek oyle bir luksumuz yok zaten Muharrem incede soyledi sol falan gereksiz diye.Şuan ki chpnin icinde Ataturkculer olduğu kadar pkklilarda var bunlardan temizlenmezse eğer chp simdi kazansa bile sonraki secimi kazanamaz baska bir parti kazanir bu konuda uyarida bulunmak gerekiyor.Şuan ki Chpnin Ataturkle pek alakasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Mayıs 2018; 15:38:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.