Aracıma zorunlu trafik sigortası yaptırma aşamasında yasal şartları taşıyan en ucuz sigortaya imm 100 bin tl eklendiğinde fiyat 1500 tl artıyor.şöyle bir çözüm buldum trafik sigortasını yasal asgari limitlerde olanı yaptırıp, başka sigorta şirketinden ekstradan imm 1 milyon tl limitli(750 tl ye satıyorlar) yaptırsam sorun yaşarmıyım? Zorunlu trafik sigortası: Eureko sigorta İmm sigorta : Ray sigorta Kaza yaptım diyelim zorunlu trafiğin limitleri düşük malum süreç nasıl ilerler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 7 Temmuz 2024; 12:41:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zorunlu trafik sigortası ve imm hakkında
-
-
HEPİYİ sigortadan fiyat almanı tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baktım üstat yüksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sıkıntı yaşamazsınız, öncelikle trafik sigortanızdan maddi tazminat ödemesi yapılır, tazminat tutarı trafik sigortası limitini aşarsa IMM poliçenizden tazminat ödemesi yapılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biz Bize SigortaMerhaba,
Sıkıntı yaşamazsınız, öncelikle trafik sigortanızdan maddi tazminat ödemesi yapılır, tazminat tutarı trafik sigortası limitini aşarsa IMM poliçenizden tazminat ödemesi yapılır.
Üstat bana salağa anlatır gibi anlatır mısınız? Kaza yaptım tutanak düzenledik imzaladık herkes tamircinin yolunu tuttu.trafik sigortası limiti yetmedi farklı sigorta şirketinden olan imm poliçesi nasıl devreye koyuyoruz.
Merhaba,
Mesela trafik kazası yaptınız %100 kusurlu taraf sizsiniz tutanak tutululdu size %100 kusur verildi karşı tarafa verdiğiniz hasar 600.000 TL diyelim 200.000 Tl yi trafik sigortası 400.000 TL yi IMM karşılar
Başka bir örnek vererlim kazada 100.000 TL hasar verdiniz diyelim trafik karşılar ımm olaya karışmaz
teklif almak istersende bana yazabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j700 -- 9 Temmuz 2024; 18:31:34 > -
İki ayrı poliçe olacakya üstat karşı taraf imm den kalanı tahsil edebilmesi için tekrar tutanak mı tutulacak onu soruyorum aslında
hayır tekrar tutanak tutulmaz
sadece iki ayrı poliçeden iki ayrı hasar dosyası açılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j700 -- 10 Temmuz 2024; 10:39:28 > -
CORPUS Sigortadan uzak durun %100 kusur olduğu halde ödeme yapmıyor başınız derde girer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Temmuz 2024; 11:39:0 > -
İmm sınırsız yaptır bence..1 milyon için 750 TL teklif kim veriyor ray mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Temmuz 2024; 8:15:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ray sigorta. İlçede yaşıyorum lüks segment araba çok az burda.
Trafik sigortası limiti 2024 yılında 200.000 TL ye kadar karşılıyor. Eğer kasko sigortan yoksa kesinlikle İMM sigortası yaptırmanı tavsiye ederim.
İmm sigortasında bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
-
Aldığım fiyatların hepsinden yüksek çıktı trafik sigortası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X