Şimdi Ara

ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI FİYATLARI ..BU NE YA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce sigortacı aradı motorsikletimin sigortasının günü bitiyormuş geçen sene 250ye yaptırmıştım kazasız indirimli fiyatı 360 olmuş ya.. Arkadaş yazın 150lik motor aldı 1100 tl istediler ya bu nedir arkadaş..Güç bela elli yeri dolandık 400e bulduk biryerden bu nasıl bir soygundur ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 15 Aralık 2015; 20:27:16 >

• Milletimiz zengin milletimiz huzurlu milletimiz mutlu fiyatin onemi yok bizim imanimiz var cok yasa akp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı, alakasız olacak ama bir depoyu kaça full yapıyorsun? Kaç km gidiyorsun? Motorsiklet almayı düşnüyorum. Bu konuyu gördüm sigorta filan benim sigortalar attı orası ayrı mezu annadınmı
  • Kazan kazan sistemi bu

Mucidi akp

Aynı kıyağı özel hastanelere yaptılar;

Hastadan daha fazla ücret alma hakkı verdiler

2 sene önce muayene 20 lira idi

Aynı hastane aynı doktor

Şimdi muayene 50 lira oldu

Eskiden rekabet kurulu ,anlaşıp halkı kazıklayan şirketlere ceza yağdırırdı

Şimdi oda yok

Gıda kartellerine gdo lu gıda satış imkanı getirildi bu karteller kâr patlaması yaşadı

Her yerden dudukleniyoruz

AKP gururla sunar : kazan kazan

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Hacı, alakasız olacak ama bir depoyu kaça full yapıyorsun? Kaç km gidiyorsun? Motorsiklet almayı düşnüyorum. Bu konuyu gördüm sigorta filan benim sigortalar attı orası ayrı mezu annadınmı

50ye doluyor uzun yolda 300 km gider şehir içi 200-230 km gider.. 400 lük scooter.

Yahu kaç senedir kayıtlı tek kazam yok kaza yapmam yapmadım da bu ücret nedir ya..Hele arkadaşın 150lik motora 1100 tl çekince arkadaş motoru geri satacaktı bu ne ya diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Kazan kazan sistemi bu

Mucidi akp

Aynı kıyağı özel hastanelere yaptılar;

Hastadan daha fazla ücret alma hakkı verdiler

2 sene önce muayene 20 lira idi

Aynı hastane aynı doktor

Şimdi muayene 50 lira oldu

Eskiden rekabet kurulu ,anlaşıp halkı kazıklayan şirketlere ceza yağdırırdı

Şimdi oda yok

Gıda kartellerine gdo lu gıda satış imkanı getirildi bu karteller kâr patlaması yaşadı

Her yerden dudukleniyoruz

AKP gururla sunar : kazan kazan

Artını verdim hacı güle güle kullan Güzel açıklamışsın, direkt damardan da yapıştırabilirsin GSS soygunu insanın en değerli hazinesini hiçe saymaktır. "Paranız varsa varsınız yoksa geberin" diyen bir uygulamayla insanların fizyolojik rahatsızlıklarının üzerine bir de psikolojik rahatsızlıklar eklediler.
    Neymiş efendim eski kuruklar yokmuş, randevulu sistem gelmiş. 1 ay sonrasına randevu, ayrıca kuyruk yok diyenler öncelikle merkezleri Konya'ya bir baksınlar görsünler.
    http://www.aktifhaber.com/konya-devlet-hastanesinde-skandal-goruntuler-1144640h.htm

• Bedelli çıkar bir kısma kıyak geçilir bşr kısım askerde sürünür. Bir de Bedelliler savaş isterler.
    Gss olur genç adamın başına gelmeyen kalmaz.
    Genç adam araba almak ister bu haramlar yüzünden alamaz.

Bu ülke genç düşmanı anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakkaten bu trafik sigortasını ya sınırlayacaklar yada zorunlu olmasın diycekler hem zorunlu hem yüksek fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

Hacı, alakasız olacak ama bir depoyu kaça full yapıyorsun? Kaç km gidiyorsun? Motorsiklet almayı düşnüyorum. Bu konuyu gördüm sigorta filan benim sigortalar attı orası ayrı mezu annadınmı

50ye doluyor uzun yolda 300 km gider şehir içi 200-230 km gider.. 400 lük scooter.

Yahu kaç senedir kayıtlı tek kazam yok kaza yapmam yapmadım da bu ücret nedir ya..Hele arkadaşın 150lik motora 1100 tl çekince arkadaş motoru geri satacaktı bu ne ya diye..

Gerçekten iyiymiş yakıt tüketimi, yalnız scooter'dan bile bu kadar vergi alınması bildiğin vicdansızlık.
    Bana kalsa her yeri biskletli yola çevirirdim Kuzey Avrupa ülkeleri gibi bisiklet kullansak hiç fena olmazdı aslında.
    Birileri çerez parasıyla gelir, kimileri ise bisikletiyle. Takdir edilecek örnek bir davranış.
    http://www.mynet.com/haber/dunya/basbakan-toplantiya-bisikletle-geldi-626472-1

• Şu sigorta fiyatları motor almaktan vazgeçirdi beni. Alacağım alet 2500 lira değil ama sigortası 600-700 lira.Zaten trafik sigortası pek birşeye yaramıyor.
    Bu sigortacılar zarar ediyoruz diye hükümete ağladı hükümette fiyatları serbest bıraktı sonuç ortada. Soyuyorlar resmen.
  • Sigorta fiyatlarına neredeyse %80 - 100 zam geldi kim ne derse desin .

Hiç kazam yok geçen sene 600 Tl idi bu sene 800 e zor bulduk . Her otomobil forumunda millet bundan şikayetçi kaza yap veya yapma farketmiyor . Kasko desen o da arttı.

Araç da aynı yani değişmedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 15 Aralık 2015; 22:27:22 >
  • hey yavrum heyhırsız akp elektrikli bisikletlere benzin satamayınca elektrik fiyatlarına dayadı döşedi

ayrıca elektrikli bisikletlere ehliyet-ruhsat-kask-vize-trafiğe çıkış belgesi-fatura istiyor yoksa alıveriyorlar elinden hırsız akp
    7 sene kdvleri ötvleri alırken elektrikli bisikletlerden ses çöıkmıyordu bahanede trafik güvenliği yemişim trafik güvenliğini 3-5 çocuk kaza yapmışta binmesin kardeşim çocuklar nerede gördün çocuk al elinden.
  • almanyada o paraya trafik sigortasini birak araba icin nazar boncugu bile alamazsin

her seyimiz dort dorlik insanimiz nankor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

almanyada o paraya trafik sigortasini birak araba icin nazar boncugu bile alamazsin

http://www.autoscout24.com/offers/bmw-520-i-gasoline-black-264579715

Al kanka sen bunu al nazar boncuğun benden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

almanyada o paraya trafik sigortasini birak araba icin nazar boncugu bile alamazsin

hurdaya cikmis araba turkiyede rahat 500 liraya alirim hurdaicdan

avrupada asgari ucret 250 dolar turkiyede 1300 tl bir alman 4 ay beklemsi gerekirken bir turk 2 tane alabilir bu arabadan

begemiyorsan gidebilirain, ayrica kullandigin intenter ak parti sayesinde geldi 2002 den once internet kuyruklari olurdu millete karneyle internet dagitilridi tabi senin yasin kucuk bilmzsin

tabi osmanlıca kaldirilmasaydi intenrneti bugun cemiyeti osmaniyeliler evlasdi osmanlilar bulmus olurdu ama halk 1 gecede cahil birakildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 16 Aralık 2015; 0:46:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

avrupada asgari ucret 250 dolar turkiyede 1300 tl bir alman 4 ay beklemsi gerekirken bir turk 2 tane alabilir bu arabadan

begemiyorsan gidebilirain, ayrica kullandigin intenter ak parti sayesinde geldi 2002 den once internet kuyruklari olurdu millete karneyle internet dagitilridi tabi senin yasin kucuk bilmzsin

tabi osmanlıca kaldirilmasaydi intenrneti bugun cemiyeti osmaniyeliler evlasdi osmanlilar bulmus olurdu ama halk 1 gecede cahil birakildi

Oooo bir buyuk bitrmissin abi valla ben de o moddayim ya

• quote:

quote:

quote:

Yav he he.Olum siz robot musunuz,sürekli saçmalıyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Gerçekten iyiymiş yakıt tüketimi, yalnız scooter'dan bile bu kadar vergi alınması bildiğin vicdansızlık.
    Bana kalsa her yeri biskletli yola çevirirdim Kuzey Avrupa ülkeleri gibi bisiklet kullansak hiç fena olmazdı aslında.
    Birileri çerez parasıyla gelir, kimileri ise bisikletiyle. Takdir edilecek örnek bir davranış.

Enjeksiyonlu olduğu için pek tüketmiyor...Zaten 5500 devir 100 km hıza çıkmasına yetiyor 5000 devirde pek benzin yakmıyor..

• Avrupa derken bütün avrupayı katarsanız, sefil Bulgaristan, Makedonya, Sırbistan, Romanya, Macaristan gibi ülkeler katılırsa evet asgari ortalama o kadara gelebilir.

Ama Almanya,Fransa,İngiltere,İtalya dörtlüsünü katarsanız o zaman asgari ücret ortalama 1000 Usd lere gelir.

Nereden baktığınızla ilgili bir şey bu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Enjeksiyonlu olduğu için pek tüketmiyor...Zaten 5500 devir 100 km hıza çıkmasına yetiyor 5000 devirde pek benzin yakmıyor..

Güle güle kullan hocam, kazasız belasız sürüşler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.