Şimdi Ara

Zorunlu Askerlik Süresi 11 Aya Çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Danimarka'da kamu yayıncısı DR tarafından aktarılan bilgilere göre, bugün yürürlüğe giren yeni uygulama kapsamında 1600 genç silah altına alındı. Daha önce 4 ay olarak uygulanan zorunlu askerlik hizmeti, yeni düzenlemeyle birlikte 11 aya yükseltildi. Yeni sistemin işleyişine göre askerler, temel eğitimlerini tamamladıktan sonra 6 ay boyunca ordunun gerçek operasyonel görevlerinde aktif olarak yer alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 4 Ağustos 2026; 9:45:16 >

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• danimarka zorunluğu askerliği 11 ay yapıyor. ateş çemberinde olan türkiye 5 ay a düşürdü 

1 sene beklettiler, işte bulamadığım için zaman kaybım oldu.

Askerde poşet yabtılar ve hiçbir sorumluluk verilmedi.

S1 yazıcısıydım ama uzun dönem olan eleman "Abi zaten büroda seni oturtacak yerimiz yok, sen garnizonda kafama göre takıl ben seni idare ederim" demişti.

Bu yüzden diğer poşetler gibi aylak aylak gezip zaman öldürmeye çalıştım...

Bizde askere giden gençlerin profili o kadar düşükki rdm hapçı torbacı çoğu şimdi bu adamların TSK'ya pek faydası olmuyor.Askerlik paralı profesyonel olmalı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.