Şimdi Ara

Zorunlu Açıklama: Felipe Melo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun adı son birkaç gündür Kulübümüzle anılmakta; yazılı ve görsel medyada, oyuncunun renklerimize transfer olacağı yönünde pek çok haber yer almaktadır.

Bu yöndeki iddiaların tamamı asılsızdır; iddialar, transfer döneminin klasikleşen 'balon' haberlerinden biridir.

Kulübümüzün transfer çalışmaları veya planları arasında, adı geçen oyuncunun transferine dair herhangi bir düşünce, bir çalışma ya da bir talep söz konusu değildir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Oh be

• Şükür.
  • derin bir oh
  • zaten tersi bir durum komik olurdu.
  • Yanlıs anlamayın ama FB'nin resmi acıklamalarını yazan kisi kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK ŞÜKÜR
  • kangalla pitbull aynı takımda olamazdı zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • napak inanak mi?
  • Çok şükür yazanlar, fenerin bir girişim olsaydı ilk göbek atacaklardan olacaklardı.
  • Oh be fenere kaptırsaydık içime otururdu yılın kazığını yemiş olurduk.
  • Cidden rahatladım.
    Mesele Melo'nun futbolculuğu değil.Gs de de oynasa FB'ye de gelse bana göre 10 gol 10 asisti var adamın ama sevimsiz hareketleri, seviyesiz gol sevinci, Riera'yla kavga olayı vs bu adamı alsak çok üzülürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Çok şükür yazanlar, fenerin bir girişim olsaydı ilk göbek atacaklardan olacaklardı.

FB bu oyuncuyu transfer etsin gidene kadar tek maç izlersem azına gelecek her küfürü et.
  • bencede oh. selcukla baroni nin yedegi olurdu anca. ben oyle gormeye dayanamam

• Tabi ya köpek de olsa o da insan
  • niyeki hocam kötü topçu mu da böyle diyonuz
  • köpek gibi topçuydu.
  • Ohh sukur ya rabbım.bı an gercekten almayı dusunuyorlar dıye cok korkmustum.oyle bır adama bızım takımımızda yer yok.oyle bır adamın ısmının takımımızla aynı cumlede kullanılması bıle mıgdemı bulandırıyor.bızden uzak allaha yakın olsun mumkunse.

• Kangal alır bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.