Şimdi Ara

Zorlu Center CineMaximum ? O

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün sinemaya gittim belirttiğim yerde akşam seansına bugün Perşembe diye bi bileti genç Turkcell ile aldım bir bilette normal ama bizden 20 TL aldılar fişte TAM BILET DAVETİYE - 20 TL yazıyor sorduğumuzda bir bileti genç Turkcell ile Alınca diğeri öğrenci olmuyormuş Anlamadığım Cevahir avm 'de Marmara forum avm 'de böyle diğerini öğrenci çoğu kez aldık ama burda olmuyor dediler uzatmadık hiç tmm diyip geç kalmışdık zaten hemen sinemaya girdik bide tam bilet bile olsa 18 TL diye biliyordum ama orda 20 TL aldılar fişte bide yazan şu

TAM BİLET %8 10.00

DAVETIYE %8 10.00

YAZIYOR orda acaba genç Turkcell yapamadı 20 TL iki bilet mi aldık dedim çünkü fiyat böyle toplam 20 TL yazıyor anlamadım bilgisi olan varsa yazabilir mi ⁉️

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal almissiniz merak etme turkcellden 2. Biletin odemesini gostermek icin indirimli gosterip davetiye diye isliyorlar

Bu arada hocam hangi film e gittiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceyus kullanıcısına yanıt
    Anladım sağol 😃

Sonsuz Aşk romantik ama güzel konu ve işleyiş öyle tamda romantik diyemem aralarda aksiyonda var azda olsa dram hersey var ve iyi serpiştirilmiş filme ben çok beğendim tavsiye ederim Süprizli çok güzel sonuda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa'ya Imax
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.