Şimdi Ara

Zoretanin ve YKS (roaccutane ya da aknetrent de olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısacası İzotretinoin içeren sivilce ilaçları. Sınava hazırlanırken kullanan ve zorluk çeken oldu mu en son ne zaman hap içtim onu bile hatırlamıyorum pek hasta olmam ilaç içmem bu haplar ağır gelir mi sınav senesi yoksa boşuna mı kasıyorum?

• Ben lisede kullandım fakat sınav senem değildi. Biraz sinir ve kullandıktan birkaç ay sonra biraz bel ağrısı yapmıştı. Şu an bana sorulsa sınav zamanı kullanır mısın diye kullanırdım ama ilacın etkisi herkeste aynı olmayabilir, bunu dikkate almak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foralec -- 28 Eylül 2021; 12:51:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben üniversitede 4 ay civarı roaccutane kullandım, kimseye önermiyorum, bence kullanma. Eklem ağrısı olsun, sinir olsun, gereksiz duygusallık olsun... Keyif kaçırır.

• Haziran ayında zoretanin e başladım 4 ay falan oluyor vücudumda yüzümde aktif 1 tane sivilce kalmadı herhangi bir yan etki yaşamadım sadece ara sıra dudaklarım kurudu. Eklem ağrısı baş ağrısı falan yok
    Aksine iştahım arttı kendimi daha enerjik hissediyorum.
    Memnunum herkes de yan etki yapacak diye bir şey yok. Bende sınava hazırlanıyorum.
    Ekstra sorun olursa sorabilirsin.
    Bence doktor gözetiminde başla yorgunluk veya psikolojik olarak yan etki yapmaz sa devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RF Zarate -- 28 Eylül 2021; 12:57:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Foralec F kullanıcısına yanıt

sağol hocam 20mg ile başladım tahlilleri yapıp bu gün 5.gün oldu dudaklarımda hafif yanma var bakalım 1 ay sonra tekrar tahlile gideceğim o zamana kadar etkisi olmazsa devam ederim

• Yirikalische kullanıcısına yanıt

dudak kuruması vs değil de psikolojik etkileri çekinmeme sebep oldu umarım bende o tarz etki göstermez yoksa devam etmem herhalde

• RF Zarate kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam yorumun için sen tecrübelisin bir şey sorayım doktorum 40mg ile başlatmak istedi ancak ben ağır geleceğini düşünüp 20mg ile devam etmek istedim en azından ilk ay için sende nasıldı kaç mg ile başladın yarın doktoru arayacağım geçen aradım da ulaşamadım anlatacağım durumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tetradox öneririm tamamen geçirmiyor fakat öyle ağır bir ilaç değil

• Bblue1331 B kullanıcısına yanıt
    Tetradox ha atmışsın ha atmamışsın bir şey fark ettirmiyor hocam bir de yutup uzanırsan sıkıntı :D

• Thxarsenall T kullanıcısına yanıt
    Hocam işte duruma bağlı ben 3 gün kullansam hemen ciddi fark ediyor ama dediğin gibi yuttuktan sonra 30dk dik duracaksın yatmadan önce içmemek lazım

• Bende akne tedavisi gördüm 8 ay kadar sürdü ama roaccutane hiç bulaşmadım.Ben tetradox azitro ve bir şey daha vardı adını unuttum onu kullandım geçti bitti.İçlerinde en işe yarayanı azitrodur.Bence roaccutane hiç bulaşma kullanan arkadaşlarımın baya baya derste dudakları kanıyordu ciğerlerde hasar bırakma falan öyle söylentiler var yani onu kullanmadan da geçiyor.

O tür ilaçlar kullandığın zaman sivilce biter ama kullanmayı bıraktığında yeniden sivilce çıkar hocam

• Thxarsenall T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam malesef öyle :( ben konudaki arkadaş sınav senesinde hazırlanırken ağır ilaç kullanmayıp risk almaması için önerdim yoksa dediğiniz gibi daha etkili ilaçlar mevcut

Hocam artık bu gün 5. hapı da almış oldum ciddi bir etkisini görürsem u dönüşü yaparım ancak son zamanlarda özellikle sivilceler normalden çok daha büyük çıkıp iz bırakıyordu tam bir kurtuluş için bu ilaca başladık kendime dikkat ediyorum kolesterol , kan değerlerimi her ay takip edeceğim umarım başımı ağrıtmaz içeriz kurtulup gideriz ilk başta çok fazla tereddüt ettim ancak sanırım her ilacın yan etkilerinde biraz sıkıntı var özellikle sivilce tedavisinde kullanılan ilaçların aslında hiçbirini içmeye gönlüm yok ama bu sorun doğal yollarla geçene kadar da çok vakit alacak bakalım ilerde güncelleme girerim unutmaz isem

• Kanka 40 mg ile başlattı
    Sabah 20 akşam 20
    2.5 lt en az su içtim günlük kan testleri tertemiz çıktı
    40 mg olarak her ay devam ettim.

• RF Zarate kullanıcısına yanıt

2.5lt suyu nasıl içtin hocam benim alışkanlığım yok su içme konusunda hiç uğraşıyorum da 2lt bile hiç göremedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.