Şimdi Ara

Zorda olsa nihayet Lost'u bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nete düşmesini bekle,
    Bölümü indir,
    Altyazıyı kovala indir,
    Diziyi izle,
    Diziyi birdaha izle,
    Forumları dolaş yüzlerce yorum oku,
    Yorumlardan sonra birdaha izle....vs. vs

Vaktimizi çalıyorlar resmen.Adamlar g*tünden senaryo uyduruyorlar biz de
    zevk mi alıyoruz eziyet mi çekiyoruz belli değil...

• İşin Zevki Onlar Zaten Beklerken Sohbet Ediyoruz Teoriler Üretiliyor Filan..
  • tahsilli olduğun içindir
  • Vallahi biz bu kadar senaryo üretiyoruz adamları düz mantık yazıyorlar aslında. 2-3 tanede tesadüf koyuyuorlar al sana dizi izle 1 ay akfa yor
  • İyi de kimse sana zorla izle demiyor ki ayrıca bu bahsettiğin zahmetler her dizi/film için geçerli.Ultra gereksiz yerli tv programlarını ve aynı şekilde haberden çok yorum ve magazin içeren haber bültenlerini,bilimum gereksiz yerli bant israflarını(diziler) ve tekrarlarını izleyeceğime bu adamların g.zünden uydurdukları senaryolarla ortaya koydukları emeği izlerim daha iyi.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Şubat 2009; 2:05:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

İyi de kimse sana zorla izle demiyor ki ayrıca bu bahsettiğin zahmetler her dizi/film için geçerli.Ultra gereksiz yerli tv programlarını ve aynı şekilde haberden çok yorum ve magazin içeren haber bültenlerini,bilimum gereksiz yerli bant israflarını(diziler) ve tekrarlarını izleyeceğime bu adamların g.zünden uydurdukları senaryolarla ortaya koydukları emeği izlerim daha iyi.Kolay gelsin.

+13593258723851457
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

İyi de kimse sana zorla izle demiyor ki ayrıca bu bahsettiğin zahmetler her dizi/film için geçerli.Ultra gereksiz yerli tv programlarını ve aynı şekilde haberden çok yorum ve magazin içeren haber bültenlerini,bilimum gereksiz yerli bant israflarını(diziler) ve tekrarlarını izleyeceğime bu adamların g.zünden uydurdukları senaryolarla ortaya koydukları emeği izlerim daha iyi.Kolay gelsin.

Aynen katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 7 Şubat 2009; 3:29:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzleme, en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 7 Şubat 2009; 3:45:55 >
  • Ben özellikle son sezon bölümlerini merakla bekliyorum onca bekleyişe değecek mi acaba
  • ben sadece ilk sezonunu izlemiştim bana göre biraz saçmalaştı ilerledikçe zaten
  • Benden başa kaç kişi daha bu diziyi hiç izlememmiş
  • Lostsuz dünya düşünemiyorum... Sonuna kadar devam
  • Ne tipler var yahu :)
    bir de tahsilli.. :)
    Diziyi nettten çekmemizi sağlayanlara, saatlerce altyazısını hazırlamak için uğraşanlara teşekkür edeceği yerde sızlanıyor.
    zevk almadığın birşey için niye uğraşıyorsun ki . hay allam ya.....
  • hata
  • Bende bırakacam bu diziyi. Ama 6. sezon bitince.
  • başlamadım bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktrates

Benden başa kaç kişi daha bu diziyi hiç izlememmiş

var var ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

tahsilli olduğun içindir

• Adamlar bir sezonu toptan çekip yayınlamıycaklar ya.
  • Her hafta beklemek, teorileri okumak, tartışmak vs. Bunlar ayrı bir zevk.
    Ama ben bazı dizileri sonradan izlemeye başlamıştım. Bir gecede sabaha kadar aralıksız 7-8 bölüm izlediğimi bilirim. Bölünme ve bekleme olmadan izlemek o da ayrı bir zevk tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.