Şimdi Ara

Zor yayın iyi yayın demek değildir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunu öğrenin artık zor yayın iyi yayın demek değil. Çözemeyince harika yayın iyi yayın olmuyor. Ulan adamlar universitede vize final sorularını getirip ygs lys kitabına koyuyorlar sonra çok iyi oluyor. Bu kadar abartmayin. Zor yayın zor yayındır iyi kaliteli falan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 6 Kasım 2015; 21:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Zor yayından zor yayına fark vardır.

zor kişiden kişiye göre degisir yayın değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 6 Kasım 2015; 23:08:06 >

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Zor yayından zor yayına fark vardır.

zor kişiden kişiye göre degisir yayın değil

Bak mesela bi işlem kalabalığınla zor sorular vardır bu sana birşey katmaz sadece uğraştırır.
    Birde üzerinde düşünerek farklı yollar bulabileceğin ufkunu genişletebileceğin sorular vardır bunlar sana bir şey katar ben böyle düşünüyorum

Sunu öğrenin artık zor yayın iyi yayın demek değil. Çözemeyince harika yayın iyi yayın olmuyor. Ulan adamlar universitede vize final sorularını getirip ygs lys kitabına koyuyorlar sonra çok iyi oluyor. Bu kadar abartmayin. Zor yayın zor yayındır iyi kaliteli falan değil.

Dogru soyledin terliksi insan

Sunu öğrenin artık zor yayın iyi yayın demek değil. Çözemeyince harika yayın iyi yayın olmuyor. Ulan adamlar universitede vize final sorularını getirip ygs lys kitabına koyuyorlar sonra çok iyi oluyor. Bu kadar abartmayin. Zor yayın zor yayındır iyi kaliteli falan değil.

zaten ben yanlış yapmak için çözüyorum soruların hepsini doğru cavapladığım test kitabını neyapam
    Daha Fazla Göster
  • Sinavda kolay degildir. Gecen sene goruldugu uzere matematik ve geometride sinirlari zorlamislardir

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.