Şimdi Ara

Zor tyt mat denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345, acil , 3d, bilgi sarmal, endemik çözdüm (bu denemeler hakkında bilgi almak isterseniz yazabilirsiniz zorluk seviyesi vs) Şuan orijinal çözüyorum. Zorlayacak deneme önerilerinizi alabilirim

Bu arada aklımdakiler sonuç derece ve metin yayınları. (Metinde çok hatalı soru var diye duydum ama güncellendi mi vs bilmiyorum yazarsanız sevinirim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Metin yayınlarını almadım ama hangi kaynak kanalında güncellendiğini söylüyordu bir bak istersen bir de ben de deneme arıyorum ama biraz zor olmasını istiyorum acil kolay diyorlar öle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Şimdiye kadar çözdüklerinizi zorluk ve ösym yakınlığı olarak karşılaştırır mısınız hocam

• Sonuç derecenin zor olduğunu duymuştum. Bir de çözdüğünüz denemelerin zorluk,kalite, ösym’ye yakınlık vs. Karşılaştırır mısınız?

• Erkenden bitirmissin sonuc derece sonrasi ne çözeceksin

∫ ∫ Kimi-Matias Räikkönen [Iceman]∫ ∫

∫ ∫ Mika Häkkinen [The Flying Finn]∫ ∫

∫ ∫ Being second is to be the first of the ones who lose ∫ ∫

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 İlk Tyt Denemesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acil 2019, Acil 2018, Yayın Denizi 2019 öneririm hocam. Zaten birçok denemeyi çözmüşsünüz.

Düzenleme: Aydın'a da bakın hocam ama zorluk bakımından homojen değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 2 Nisan 2020; 21:54:1 >

Orijinalden alıntı: Guest-EB3FB489A

Acil 2019, Acil 2018, Yayın Denizi 2019 öneririm hocam. Zaten birçok denemeyi çözmüşsünüz.

Düzenleme: Aydın'a da bakın hocam ama zorluk bakımından homojen değil.
    teşekkürler hocam bakıcam

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    sağolun hocam sorular nasıl acaba. incelemesine baktım da çok şekilli şukullu duruyodu
  • aralarında en beğendiğim endemik oldu. problemleri 2019 yks gibi paragraf şeklinde yeni nesil yapıcaz diye boyama kitabı yapmamışlar. aynı şekilde 345 ve 3d de güzel. acil zaten biliyosunuz çözülmesi gerekenlerden. Sarmal ise önermem bulaşmayın hem kendini tekrar ediyo hem de çok öncüllü soru var adamı bayıyor.

zorluk olarak bakarsak bana göre endemik>acil=345>sarmal>3d

sınava uygunluk olarak 345=endemik>acil>3d>sarmal

345, acil, endemik kesin çözün , 3d netleriniz 30 un üstüyse basit gelir ondan uygunluk olarak düşük aldım.
  • Hocam spesfik bir rus sitesinde acil 2018'i bulmak bir aramaya bakıyor. Ben de 2019 ve 2018 denemelerinin sorularının yeni çıkardıkları soru bankalarına konulduğunun farkındayım. Ama arkadaş belki o soru bankalarını çözmedi? O konuda bir bilgimiz yok. Yayın Denizi 2019 zorluk açısından saçma bir deneme evet. Ama birkaç istisna dışında soruları oldukça şık. Artı arkadaş birçok denemeyi çözmüş zaten. Zor olarak tek bu dediklerim (+sonuç derece) kalıyor.

Düzenleme: Denemeler her yıl sınava göre güncelleniyor evet. Fakar biz her denemeyi sınav simülasyonu olsun diye çözmüyoruz. Bazen farklı soru tipleri görmek için, bazen farklı senaryolara adapte olabilmek için ve en önemlisi çözdüklerimizden başka bir yazarın bakış açısını görebilmek için çözüyoruz. Bu saydıklarım da bence bu üçünü sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 2 Nisan 2020; 22:21:57 >

Bu mesaj silindi.
    tamamdır hocam teşekkürler yazdım listeye

Bu mesaj silindi.
    Hocam bu arada avatarınızdaki Chuck Schuldiner mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.