Şimdi Ara

Zor soru çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene büyük ihtimal bir yere gireceğim. Ama hazırlık olduğu için sınava tekrar çalışmak aklımdan geçiyor.

Fazla kitap almak yerine her dersten zor bir kitap alıp çözmek mantıklı geliyor. Az ama zor soru çözmek iyi olur mu? Şöyle uğraştıran çözmek için saatlerce düşünmek bence çok güzel olur. Hemde kendimi biraz da olsa matematikte geliştirmek istiyorum. Sizin öneriniz nelerdir.

• Final mat-2 lys çözümlü soru bankasında güzel sorular var.800 sayfalık ansiklopedi gibi kitap bu arada...
  • İki tane gözüküyor farklılık olur mu? Bide Birey'in kitapları güzel mi?
  • Bireyin kitaplarını kullanmadım.Kullanan arkadaşların yorumları daha yararlı olur.Final Lys Mat-2 Çözümlü soru bankası Hasan Büyükyavuz beğendiğim kitap.Çözümlü olanı almanız bence şart.Çünkü içindeki zor soruların çözümlerini incelemek çok faydalı oluyor.
    http://shop.final.com.tr/product_detail.asp?SKU=985
  • Çok sağolun ;)
  • Alper# kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.Finalin sitesi biraz pahalı satıyor.İnternetten araştırırsanız başka sitelerde bu kitabı daha ucuza temin edebilirsiniz.Malum öğrenciyiz.
  • Odtü yayıncılık araştır anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorum
  • BENCE zor soru çözme farklı soru çeşidi çöz
  • ergenus94 kullanıcısına yanıt
    Peki, önerebileceğiniz soru bankası var mı ?
  • Ygs de Lys de cok zor soru en fazla bi kac taneydi.. Bence orta halli takil

• Mümkün olduğunca farklı kaynak çöz. Piyasadaki çoğu yayın cemaatin. Cemaatin olan kitaplar aynı tipte sorular oluyor. Bazıları zor bazıları kolay sadece. O yüzden git kitapçıya al mümkün olduğunca farklı. Ben bazen karma olarak fotokopi kullanıyordum.

• Alper# kullanıcısına yanıt
    fem, birey B , Ayrıca türev integral organik kimya limit gibi konular içinde ayrı fasikül şeklinde kitaplar alıp çözebilirsin.Celal aydın iyi öğretir.
    ayrıca bireyin fiziğini kesinlikle alma bide finalin matematiği gereksiz Bence.
  • legend007 L kullanıcısına yanıt
    Herkese teşekkürler,

@legend007 önerebileceğiniz kitap var mı?
  • FEM, Güvender, Zaman, Körfez, Pi-Analitik vb. cemaatçi yayınlar da çözülmeli; ama kesinlikle bunlara bağlı kalınmamalı. Çok abuk sabuk, adı sanı belirsiz, çok ekstrem yayınları da söylemiyorum tabii. Ama Uğur, Zafer, Birey gibi alternatiflere de çözebilirsin. Birçok güzel fasikül de var. Onlara da göz atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend007 -- 18 Temmuz 2013; 13:18:55 >
  • legend007 L kullanıcısına yanıt
    Bu kadar soru çözsem zaten ODTÜ'de olurdum :) Ben 1 yada 2 tane kitap zor olsun yeter idi :) Aralarında hangisi en iyisi
  • Sürat kazanmak için çözülebilir ancak onun dışında pek bir faydası olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Bu kadar soru çözsem zaten ODTÜ'de olurdum :) Ben 1 yada 2 tane kitap zor olsun yeter idi :) Aralarında hangisi en iyisi

Tabi bu kaynaklardan başı çeken FEM oluyor. Femin hocaları Körfezin,Maltepenin,Güvenderin,Zamanın denemelerini de hazırlıyor. O zaman sen denemeyi kitap halinde alma. 2 li 3 lü al fasikül deneme al.Farklı al.

• Yardım eden herkese çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.