Şimdi Ara

zoozz ile iphone ve ipad den para kazanın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
5
Favori
6.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce paylaşıldımı görmedim, ben kullanıyorum sizlerinde haberi olsun istedim

itunes dan zoozz uygulamasını indiriyorsunuz, uygulamada çeşitli görevler var.. ilk başlarda anketler oluyor onlara cevap verip gönderiyorsunuz ve o anketin değerine göre para kazanıyorsunuz.. daha sonra paranız paypal hesabınıza gönderiliyor..

paypala göndermek için paypal hesabınızın onaylı olmasına gerek yok, yani hesabınız yoksa bile paypalın sitesinden ücretsiz bir hesap açarak paralarınızı orada biriktirebilirsiniz.. kredi kartınız ile paypalı aktif etmenize gerek yok..

görev yaptıkça hem para hemde güvenilirlik puanı kazanıyorsunuz, güvenilirlik puanınız arttıkça daha yüksek ücretli görevler yapabiliyorsunuz..

ben şu ana kadar 4 görev tamamladım ve 6.20 TL para kazandım, çok değil tabi ama kısa görevler zaten oturduğunuz yerden yavaş yavaş para biriktirebilirsiniz..

uygulama konumunuzu algılayıp ona göre yakınlarda görev olup olmadığını saptıyor önce, eğer yakınlarda görev yoksa hepsini gör diyip olan görevleri görebiliyorsunuz, ama zaten ilk başlarda sadece anketler oluyor.. bende daha görmedim ama sanırım güvenilirlik puanı arttıkça gizli müşteri görevleri veriliyor.. tabi o görevlerin ücretleri fazla oluyodur..

sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım, birde kullanacak olanlara davetiye gönderirim ve ondan sonra uygulamayı indirirse hem ben güvenilirlik puanı kazanırım hemde karşı taraf..

eğer isterseniz uygulamayı indirmeden önce bana adınızı ve mail adresinizi pm atarsanız size davetiye gönderirim

http://www.zoozz.com.tr

--------------------------------------

Edit: ekstra bi kaç bilgi daha vermek istedim;

- üye olucağınız mail adresi illaki paypal mail adresiniz ile aynı olmak zorunda değil, paypal mail adresinizi ayrıca belirtebiliyorsunuz..

- yaptığınız anketleri yada görevleri gönderdikten bir süre sonra göreviniz onaylanmıştır yada onaylanmamıştır diye mail geliyor, onaylanırsa problem yok.. eğer onaylanmamışsa eksik yaptığınız bişeyler vardır ve neyin eksik olduğunu belirtiyorlar.. sizde ona göre eksiği tamamlayıp tekrar gönderebiliyorsunuz.

- uygulamayı indirdikten sonra sizin bilgilerinizi istiyor, bazılarına isteğe bağlı yazıyor ama hepsini doldurmanız daha iyi çünkü anketlere ve görevlere göre bu bilgiler gerekiyor.. mesela mesleğinizi yazmazsanız yaptığınız anket onaylanmıyor sizden mesleğinizi bilgilerinize yazıp tekrar anketi göndermenizi istiyor..

- ödemeler her ayın 1 ile 15 inde yapılıyor paypal hesabınıza..

- birde akla şu gelebilir; farklı ios cihazlarından da bu sistemden yararlanılabilir mi, yada aynı cihazla 1 den fazla üyelik alarak da yapılır mı gibi..

teknik olarak olabiliyormuş tabi ama tespit edilirse hem güvenilirlik puanınız düşürülüyormuş hemde hesabınız donduruluyormuş.. o yüzden sadece tek cihazla görev yapmaya özen gösterin..

- eğer uygulama içinde tc numaranızı yazacak yer bulamadıysanız şu adımları izleyin:

1. iPhone'unuzda Ayarlara girin.
    2. Genel başlığı altında, Uluslararası menüsüne giriniz.
    3. 4üncü sıradaki Bölge Biçimi'ni Türkiye olarak güncelleyiniz.

NOT: Uygulamanın sahibi değilim, açtığım bu konu sadece tanıtım amaçlıdır. O yüzden uygulama ile ilgili güven problemi yaşarsanız yüklemek zorunda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Aralık 2012; 19:39:16 >

• İlk işi yaptım şimdi gönderdim 2.20 tl.

Bence iyi hem zaman geçiriyorsun hemde azda olsa para kazanıyorsun.

Bir atasözü ile bitirmek istiyorum, Damlaya damlaya göl olur.

Bu arada teşekkürler dostum.
  • rica ederim, adamların sloganıda o zaten o şekilde

"iPhone'unuz ile kısa, basit görevler yapın, akmasa damlasın, biraz da siz kazanın."
  • Eve geçince indireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniyorum

• arkadaşlar uygulamayı indirmeden önce bana mail adresinizi pm atarsanız sizi siteme kaydederim böylelikle puan kazanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

arkadaşlar uygulamayı indirmeden önce bana mail adresinizi pm atarsanız sizi siteme kaydederim böylelikle puan kazanırız

Forum yine hunharca çötüğü için size pm atamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ediyorum boş zamanımda iphone üzerinden yaparım
  • 3.40 tl oldu 1 gorev yaptim bkalim onay bekliyor.

• bu arada elimde birden fazla ipod-iphone-ipad var hepsinde gorevleri yapsam hepsinde ayrı e posta ile kayıt olsam ama aynı paypal epostasini kullansam sorun olurmu yada işe yarıyormu ?
  • 5TL
    Mağazadan bir ürün satın alın, kredi kartı ile ödeyin, hizmeti değerlendirin.
    6TL
    Fotoğraf ile belgeleyerek bir akaryakıt istasyonunda fiyatları kontrol edin.
    6TL
    Bir ürünün stoğunu ve fiyatının okunabilirliğini kontrol edin.
    7TL
    Bir ATM'nin GPS koordinatlarını kaydedin ve fotoğrafını çekin.
    10TL
    Bir navigasyon cihazında kullanılmak üzere Sultanahmet Camii'nin fotoğrafını çekin.
    50TL
    Bir mağazadan Sony kulaklık alın ve satış personelinin ürün hakkında ne kadar bilgili olduğunu değerlendirin.
    200TL
    Bir noktada billboardları bulun ve üzerindeki reklamın resmini çekin.

beyler amaç nedir firma nasıl kazanıyor ki ?

beyler bence bir 5 10tl verecekler sonra size sağlam 300 500tl'lik tenhada görev verirler böbrek avi olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Ağustos 2012; 16:18:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

bu arada elimde birden fazla ipod-iphone-ipad var hepsinde gorevleri yapsam hepsinde ayrı e posta ile kayıt olsam ama aynı paypal epostasini kullansam sorun olurmu yada işe yarıyormu ?

evet olur, aynı paypal hesabına para gönderebilirsin ama her cihaz için ayrı üyelik mi istiyor yoksa hepsine aynı mail adresiyle oluyormu bilmiyorum tam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

5TL
    6TL
    6TL
    7TL
    10TL
    Bir navigasyon cihazında kullanılmak üzere Sultanahmet Camii'nin fotoğrafını çekin.
    50TL
    Bir mağazadan Sony kulaklık alın ve satış personelinin ürün hakkında ne kadar bilgili olduğunu değerlendirin.
    200TL

beyler bence bir 5 10tl verecekler sonra size sağlam 300 500tl'lik tenhada görev verirler böbrek avi olursunuz

Anlaşmalı şirket , tv reklamlarında 5 kez buradan bu kartla alışveriş yapin 50 tl verelim diyorlar bunlarda öyle

Avm ye gidip reyondakinin resmini çekmek avm de bulundugunu gosteriyor yani avm para kazaniyor sen dolayisiyla o musteriyi oraya bu adamlar gondermisler ee onlara komisyon bizede 2-3 liracik bisi

özet: Avm senin orada olmandan para kazanır . Zoozz kazanır sen kazanırsın .

edit: ulan heyecandan ne kadar saçma cümle kurmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 8 Ağustos 2012; 16:24:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

5TL
    6TL
    6TL
    7TL
    10TL
    50TL
    200TL

bu görevleri firmalar kendilerini müşterinin gözünden görmek için zoozz a veriyor ve zoozz a para ödüyor.. zoozz da bu görevleri insanlara yaptırarak gelen cevapları o firmalara gönderiyor.. ve firmalar kendileri hakkında bilgi topluyor bu şekilde.. o paranın belli kısmınıda zoozz görevi yapan insanlara veriyor işte

• bua rada herkesde görünen görev facebook türkiye sayfasını beğenmek.. facebook sayfalarından da bilgi alabilirsiniz sistem hakkında, sorunuz olursa orayada yazabilirsiniz sanırım cevap verirler.. ayrıca ödemeler yapıldığında oradan belirtiliyor..

birde ben ilk görevi yaptığımda bunların türkiye sayfasını değil genel sayfasını beğenmişim, görevi onaylamadılar geribildirim yaptılar.. düzeltip yolladım, sizde yaparken türkiye sayfasını yapmaya dikkat edin

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Ağustos 2012; 16:27:39 >
  • Bu tarz işlerin içine bir türk girdimi her zaman bir katakulli,çakallık,üçkağıt beklerim.

Hadi fma,fad,junowallet tarzı sistemlerin kaynakları belli ya bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Bu tarz işlerin içine bir türk girdimi her zaman bir katakulli,çakallık,üçkağıt beklerim.

Hadi fma,fad,junowallet tarzı sistemlerin kaynakları belli ya bu!

valla ben şuana kadar bi sorun yaşamadan aldım puanları.. kendi sitelerinden bilgi alabilirsiniz hakkımızda kısmı falan var, kurallar koşullarda yazıyor.

sistem bence çok güzel, özellikle firmalar için.. insanlara görev verip firmanızı denetliyorsunuz.. yada anket yaptırıp insanların alışkanlıklarını vs. belirliyorsunuz..

katakulli olacak bişeye benzemiyor şu an için.. zaten olsada bi sorun olmaz çünkü görevi yapacak insanlar görevleri yapmak için yada üye olurken bi para ödemiyorlar, yada kredi kartı numarası falan vermiyolar.. o yüzden sıkıntı çıkmaz

benim paypalıma şuana kadar 2.2tl gönderdiler 4tl de beklemede onuda bi kaç güne gönderirler.. ödemeler 1-15 i arasında yapılıyor, 15ine kadar en geç gelir

• Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben de 2 tane görev yaptım ve onaylandı. Parayı adres girdikten sonra paypal'a otomatik olarak mı gönderiyor? Bir de ben de fazla görev çıkmadı bunun sebebi nedir tam olarak bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben de 2 tane görev yaptım ve onaylandı. Parayı adres girdikten sonra paypal'a otomatik olarak mı gönderiyor? Bir de ben de fazla görev çıkmadı bunun sebebi nedir tam olarak bilen var mı?

rica ederim

çok fazla görev yok zaten, ara ara geliyor.. birde görev yaptıkça puanınız artıyor ve hem daha yüksek ücretli görevler geliyor hemde daha sık görevler geliyor..

para için paypal adresinizi girmeniz lazım bilgilerinize, sonra ayın 1 ile 15 i arası parayı aktarıyorlar hesabınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben de 2 tane görev yaptım ve onaylandı. Parayı adres girdikten sonra paypal'a otomatik olarak mı gönderiyor? Bir de ben de fazla görev çıkmadı bunun sebebi nedir tam olarak bilen var mı?

konuma baglı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.