Şimdi Ara

ZoomX5 5554A larda port açmak için yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin! Zoom x5 5554A modemim var. Forumda anlatılan zoom modellerdeki yöntemler benim modemde yok. Yeni versiyon olduğu için farklı yapmışlar. Bana yardımcı olun!
    Lütfen!

not:demin yollanan port açma rehberine baktım. Kendi Yerel Ağınızdaki sabit LAN IP’nizi yazın ( TCP/IP DHCP’den almamalı) yazıyor. Ben ip adresine ne yapmam gerekiyor hiç anlamadım hangi ip adresini alıcam nasıl yapcam
    not2:İp adresim dinamik yani statik değil!

• www.meretx.com da var bende oradan aldım fakat emulenin portlarını açınca lanet modem exploarerda hiçbir sayfa açmıyor ve yüksek İD almama rağmen bu modem 5 para etmez bir modem yok mu bilen bunun derdini forumda

• quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda

www.meretx.com da var bende oradan aldım fakat emulenin portlarını açınca lanet modem exploarerda hiçbir sayfa açmıyor ve yüksek İD almama rağmen bu modem 5 para etmez bir modem yok mu bilen bunun derdini forumda

bende oradan baktım ben ip adresimi nasıl bulcam onu yapamadım.

• resim upload edemiyorum bi ara el atın

yerel ağ bağlantılarının özelliklerinden tcp-ip'ye gir
    ip : 192.168.1.5
    maske : 255.255.255.0
    geçit : 192.168.1.1
    dns : 192.168.1.1
    ok dedikten sonrahttp://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Zoom/5554ADSL/eMule.htm
    buraya gir enter adres denilen yere 192.168.1.5 yazki aşağıdaki örnekler ona göre değişsin

senin telekomdan aldığın ip statik yada dinamik olması öenmli değil sen modemin arkasında olduğun için modemine gelen bilgilerin belirli portlara iletilebilmesi için modemin sana vermiş olduğu ip'yi statik hale getirmen gerekli (aslında değil modem 1 kere ip verip bırakıyor başka vermez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 6 Kasım 2005, 17:51:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

resim upload edemiyorum bi ara el atın
    yerel ağ bağlantılarının özelliklerinden tcp-ip'ye gir
    ip : 192.168.1.5
    maske : 255.255.255.0
    geçit : 192.168.1.1
    dns : 192.168.1.1
    sonrahttp://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Zoom/5554ADSL/eMule.htm

resimlerin aynısını yaptım ne var ne yok abi sorun bu modemde galiba bir türlü explorer kitlenmesini kaldıramadım birde bu konu ile ilgili başka bir forumda yazıları okudum kesinlikle modemden kaynaklanıyor diyorlar neyse olmazsa satacam alcatel alacam bu ne yaaa rezalet ilkkez port açan biri değiliz zoommm booommm oldu

• yerel ağ bağlantılarının özelliklerinden tcp-ip ye girip otomatik ip almasını sağla bu halde modemin sana vermiş olduğu bir ip olacak ayrıca ağ geçidine bak
    explorer da adres kısmına ağ geçidi ip'sini gir
  • Bendeki modem de aynı paşa paşa high-id ile emule download yapıyorken explorer sorunsuz çalışıyordu. Emule kullanmıyorum artık torrent kullanıyorum gene aynı hiç sorun yok. Bendeki aynı model modemin problemleri farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende kullanıyorum bir probleme rastlamadım, menülerinin anlaşılmaz ve saçma türkçe imla hatalı olması haricinde bununla ilgili yazıştım ve inglizce versiyonunu ile firmware upgrade yaptım. emule ve shareaza sorunsuz çalışıyor ama yine de daha önce x4 ün firmware update sonrasında 'Your modem may or may not reboot' yazısını görüp uzun süre bekledikten sonra çalışmaması Zoooomm Booooomm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.