Şimdi Ara

Zontak Yasal Olmus Ama Zantac Olmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarim biliyorsunuzki zontak'in nekadar zor bulundugunu ve cok pahali oldugunu.Gecen İngiltereden kauzin aradi dedi turkiyeden aldigim zontaklar hurada zantac olarak satiliyo bi kutusu 10$ fln imis ve icinde 65 adet bulunuyomus

Linkler

www.commonsensewithmoney.com/51-zantac-coupon-available-deals/

www.yaysave.com/zantac-150-max-strength-antacid-65-ct.html

eskiden yuvarlakti simdi bicimsiz bisey olmus ama baya ucuz yilbasi icin siparis verdim kargo dahil 60 tl ama 2 paket zontak.Ve eskiden yasal degildi simdi yasal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tutmaz
  • yalan arkadaşlar inanmayın zantac falan başka ilaç bu ingilteredeki akrabamı aradım hala yasak diyor geçen iskoçyadan getirtmiş heralde ama yeşilimsi bi renkmiş nedir doğrusu bilmem
  • Hepsi yalan beyler ingiltereden yazıyorum hiçbirisi zontakın kafasını vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

yalan arkadaşlar inanmayın zantac falan başka ilaç bu ingilteredeki akrabamı aradım hala yasak diyor geçen iskoçyadan getirtmiş heralde ama yeşilimsi bi renkmiş nedir doğrusu bilmem

Yeşil mi Mavisi bile ağır geliyor yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

yalan arkadaşlar inanmayın zantac falan başka ilaç bu ingilteredeki akrabamı aradım hala yasak diyor geçen iskoçyadan getirtmiş heralde ama yeşilimsi bi renkmiş nedir doğrusu bilmem

Yeşil mi Mavisi bile ağır geliyor yav.

Mavisi pek ağır gelmedi bana bünyeyle alakalı galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar çakma zontaklar. Zontağın kalitelisi güney afrikadan alınır. Hele yeşilleri...
  • yok arkadaşım bu çok hafif içine ne katmışlar anlamadım ki 3 kutusunu at bi mavi etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

yok arkadaşım bu çok hafif içine ne katmışlar anlamadım ki 3 kutusunu at bi mavi etmez

Bir yeşil zontak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordofShadows

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

yok arkadaşım bu çok hafif içine ne katmışlar anlamadım ki 3 kutusunu at bi mavi etmez

Bir yeşil zontak değil.

dediğim gibi 3 kutusuyla maviyi zor yakalarsın yeşil için kaç kutu gerektiğini sen hesapla az önce kırmızı zontak attımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcLog

Dostlarim biliyorsunuzki zontak'in nekadar zor bulundugunu ve cok pahali oldugunu.Gecen İngiltereden kauzin aradi dedi turkiyeden aldigim zontaklar hurada zantac olarak satiliyo bi kutusu 10$ fln imis ve icinde 65 adet bulunuyomus

Linkler

www.commonsensewithmoney.com/51-zantac-coupon-available-deals/

www.yaysave.com/zantac-150-max-strength-antacid-65-ct.html

eskiden yuvarlakti simdi bicimsiz bisey olmus ama baya ucuz yilbasi icin siparis verdim kargo dahil 60 tl ama 2 paket zontak.Ve eskiden yasal degildi simdi yasal

Yav he he ingilterede de dolar kullaniliyodu dimi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.