Şimdi Ara

Zonguldak mı ? Isparta mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler resim bölümü olduğu için, sizce hangi şehirde okunur üniv ?

Zonguldak
    Isparta

• ???
  • ısparta
  • Isparta SDU yerleşke olarak dağ başında kurulmuş bir şehir gibidir, sosyal olanakları yeterli düzeyde ama şehirde gezip vakit geçirebileceğin cafeler caddesi ayazmana gibi sayılı yerler vardır. Kışın Davraz dağında kayak yapmaya gidebilirsin, hatta kışın sonlarına/bahar başına doğru (tabi kar erimediyse) sabah Davraz'da kayak yapar, akşama Antalya'da denize gireblirsin. Baharda/yazda Gölcük, Milas gibi piknik alanları güzel yerlerdir. Yazın günü birlik Eğirdir'e gidebilirsin, yaz-kış öğrenci vardır, ama her yerde olduğu gibi halkı esnafı öğrenciyi yolunacak kaz olarak görür. Güzel sanatlar fakültesi şehir merkezinde sayılır, otogara çok yakın. Ben Isparta'yı sevememiştim, şehri ayakta tutan üniversite ve askeriye ama arkadaş ortamı vs. için özlüyorum yine. Gidersen pişman olmazsın yine de, yaz akşamları tatlı bi serinlik olur ama denize kıyısı olan bir şehirde universite okumak istedim hep. Sahil çocuğuysan, biraz karasal iklimli bir yere alışman biraz zor olabilir, zira ilk geldiğim sene diz boyu yağan ve ardından bir haftalık ayazla beton gibi olan kar nefret ettirmişti Isparta'dan o yıl için. Zonguldak hakkında fikrim yok, bilenler yazar mutlaka. Başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Isparta SDU yerleşke olarak dağ başında kurulmuş bir şehir gibidir, sosyal olanakları yeterli düzeyde ama şehirde gezip vakit geçirebileceğin cafeler caddesi ayazmana gibi sayılı yerler vardır. Kışın Davraz dağında kayak yapmaya gidebilirsin, hatta kışın sonlarına/bahar başına doğru (tabi kar erimediyse) sabah Davraz'da kayak yapar, akşama Antalya'da denize gireblirsin. Baharda/yazda Gölcük, Milas gibi piknik alanları güzel yerlerdir. Yazın günü birlik Eğirdir'e gidebilirsin, yaz-kış öğrenci vardır, ama her yerde olduğu gibi halkı esnafı öğrenciyi yolunacak kaz olarak görür. Güzel sanatlar fakültesi şehir merkezinde sayılır, otogara çok yakın. Ben Isparta'yı sevememiştim, şehri ayakta tutan üniversite ve askeriye ama arkadaş ortamı vs. için özlüyorum yine. Gidersen pişman olmazsın yine de, yaz akşamları tatlı bi serinlik olur ama denize kıyısı olan bir şehirde universite okumak istedim hep. Sahil çocuğuysan, biraz karasal iklimli bir yere alışman biraz zor olabilir, zira ilk geldiğim sene diz boyu yağan ve ardından bir haftalık ayazla beton gibi olan kar nefret ettirmişti Isparta'dan o yıl için. Zonguldak hakkında fikrim yok, bilenler yazar mutlaka. Başarılar dilerim.

Güzel makaleniniz için minettarım

• zonguldak zonguldayım güzel manzara var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: phyzik

zonguldak zonguldayım güzel manzara var hocam

zonguldak'ta güzel manzara var doğru diyorsunda şehir şehir değil çingeneler zaten başa bela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Erzurum mu? Erzincan mı?
    11 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zonguldaklıyım 1 haftalığına zong dayım şuan yollarda doğal gaz çalışmaları falan var çok iç açı bir görüntü değil birtek sahili var kozlu ereğli falan ama izmir sahili falan bekleme 10da 1i bile yok ıspartaya gittim daha güzel diyebilirim şahsen tercihim ısparta olurdu hayırlı ramazanlar :)
  • ben ereğlide yaşıyorum inanılmaz seviyorum burayı parise falan hiç ibr ere değişmem insanlar güvenilir ilçe güzel daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko28

Beyler resim bölümü olduğu için, sizce hangi şehirde okunur üniv ?

Zonguldak
    Isparta

zonguldağa gitmiştim küçük bir şehir sahili yok uçurum kenarında kaldırım gibi bir alan var onun yerine, bir avm si var üni hemen karşısında, şehir küçük, bir çarşısı var, manzarası güzeldir. çevrende gezilecek yer ararsan sanırım en iyi seçenek ereğli olur fazla büyük değil ama güzel bir sahili var yalnız havası kirli (fabrikadan) yaşayan anlamaz belki ama dışarıdan gelen rahatsız olabilir özellikle havası temiz bir yerden geliniyorsa. ha bide gece sessizlik çökünce fabrika sesi var daha çok bir uğultu şeklinde diyebilirim
  • Beyler Hayır sahilden fln gitmiyorum oraya.. doğu kısmından gidecem ya ıspartaya yada zonguldağa.. hala karar veremedim

Güzel açıklamanız için tşkler yinede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko28

Beyler Hayır sahilden fln gitmiyorum oraya.. doğu kısmından gidecem ya ıspartaya yada zonguldağa.. hala karar veremedim

Güzel açıklamanız için tşkler yinede :)

kardeşim ıspartada öğrenciyim. ısparta olsun zonguldak olsun kötü şehirler olduğunu düşünmüyorum.bnce eğitim kalitesi açısındanda bi fark yokdur.zonguldağı bilmioyrum ama ıspartada şöle bi avantajın olabilr şehir öğrenci şehri olduğu için barınma yeme içme sorunu hiç olmuyo alternatif çok.aklına takılan soru olursa cevaplamaya çalışırım.
  • Isparta
  • Bir Zonguldak'lı olarak, Isparta . Yok ben Ereğlide kalacağım diyorsan Ereğli 4ever . Fakat merkez o kadar iyi değil.
  • Muş.

Bence de Isparta. Zonguldak o kadar iyi bir yer değil. Uçurumun kenarına kurulmuş bir şehir. Artı Karabük gibi havası çok kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.