Şimdi Ara

Zombilerin Günü .....(Yeni Hikaye ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O İğrenç Alarmın Sesiyle Uyandım,Kalktım Okul Elbisemi Giydim Ve Evden Çıktım.
    Sokakta Adım Atacak Yer Yoktu Saat Sabahın 07.00'ı O an Arkamı Döndüm Ve Gördüğüm Şey Karşısında Dilim Tutuldu Ayaklarım Hareket Etmiyordu.
    Gördüğüm Şey İse 3 Köpeğin 1 Kişinin Bağırsaklarına Kadar Yiyor Olmasaydı.1,2 Dakika Hareket Edemedim Ve Yenilen İnsanı İzledim.O An Köpeklerden Biri Beni Gördü Son Sürat Üstüme Koşmaya Başladı.Kosuyordu Bende Geri Adım atıyorum.Geldi Geldi Elimdeki Cantayı Vurmamla Yere Yığıldı Diğerleri Sesi Duymuş Olmalıkı Onlarda Üstüme Koşmaya Başladı Yapacak Birşeyim Olmadıgı İçin Son Sürat Eve Doğru Koşmaya Başladım.Köpekler Değişik Değişik Sesler Çıkartıyordu Ve Az Önce Bağırsakları Yenilen Adam Kendi Bağırsaklarını Yiyordu.Koştum Kostum Köpekler Arkamda Kapıyı Açtım Kendimi İçeri Attım Ve 12 Katlı Binanın Son Katını O Korkuyla 2 Dk Çıktım.Kapıyı Çalıyorum Çalııyorum Açan Yok Taaki İçerdeki Sesleri Duyduğumda Kapıdan Yavaş Yavaş Ayrılıp Asansöre Bindim Ve Orta Katta Durdurup Ağlamaya Başladım.

Beğenilirse Devamı Gelecek

• Kusucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Banı Göze Alıp Sana Bise Derdimde
  • Pff yine mi zombi! Bıktık zombilerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda zaten hikaye, csb yazan kalmadi dogru durust; yazanda boyle yaziyor.

SEN YAZMA

• quote:

Orijinalden alıntı: plog444

Şimdi Banı Göze Alıp Sana Bise Derdimde

Yazamaman benim suçum değil he içinde çok bir şeyler kaldıysa pm at konuşalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.