Şimdi Ara

Zombies Like It Liseli[Hikaye][PART 2 GELDİ !]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar. Bu aralar bir hikaye yazma fikri vardı aklımda. Bugün başlayayım dedim. Bu ilk part oldu, okuyup fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Eğer beğenirseniz devam edicem çünkü.

Part 1-

Nerden başlasam…

Hiç beceremedim şu günlük işlerini. İlkokulda da günlük yazmazdım zaten. En büyük yazma aktivitem okullardaki kompozisyon ödevleri ve ilkokulda şu kızların arkadaşlık defteri dedikleri şeyleri doldurmam olmuştu. Bu günlerin geleceğini bilemezdim tabii, yazsaymışım keşke. Çok sıkıcı giriş oldu lan bu. Magazinciler gibi mi giriş yapsam.. "TARKAN' IN ZOMBİ HALİ GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ(di.. di.. di.. yankı efekti ile yuvarlayarak konuşan magazinci sesi hayal edin.) Her neyse, ben Alper. Size bu günlüğü nerden mi yazıyorum ? Evimden tabii ki, dışarı mı çıkılır bu aralar. Ha tabii siz olanları bilmiyorsunuz gelecek nesillere armağanım olacağı için bu günlük. Eğer yaşıyorsanız bize borçlusunuz. Olayların başlangıcı 5 sene öncesine dayanıyor. Her şey başbakanımızın Putin' in sevgilisine seccade hediye etmesiyle başladı. Ne saçmaymış şimdi düşünüyorum da. Putin " Bu benim dinime hakarettir." tarzı laflara girdi, Erdoğan da durur mu yapıştırdı cevabı :

" Sevgilini de al git."

Çocuk musunuz lan. Savaş da böyle başladı işte. Karı kız meselesi yüzünden Rusya-Türkiye arasında savaş çıktı. Eh sonra da diğer devletlerin karışmasıyla alın size World War 3, Call of Duty: Tayyip Warfare. Biz Rusları kızlarıyla bilirdik tabii, adamlar kızların altından füzeleri( esprili oldu ehehe) çıkardı. Derken böylece üçüncü dünya savaşı başladı. Savaşlar, kayıplar.. Her şey devam ederken bizim Putin bir çılgınlık yaptı. Vodka kafası işte, gitti tüm ülkelere enfeksiyon füzeleri attı. Gezi olayları vardı sizin nesiller bilemeyecek büyük ihtimal. Böyle biber gazı gibi virüs dolu füzeler attılar. Sonuç ? Klasik zombi senaryosu. Tonlarca oyun çıktı abicim anlamadınız mı zombilerle şaka olmaz? Şimdi biz çekiyoruz sizin kız sevdanız yüzünden çıkan savaşın sonuçlarını. Savaş virüsler ile bitti, devletler yıkıldı. Zombi egemenliğinde yeni bir dünya oluştu. Sağ kalabilmeyi başaran insanlar hayatta kalmaya çalışıyor. Herkes bağımsız. Geçen Vendetta maskeli 1-2 zombi gördüm gerçi, bitmediniz mi. Ben de bu hayatta kalanlardanım işte. 17 yaşında bir genç vs. zombiler..Fight ! Ailem,arkadaşlarım,komşularım.. Etrafımda hiç kimse kalmadı, ailem nerde bilmiyorum. Apartman zaten boş. Asosyal demeyin, imkan yok. Bu dünyada hayatta kalmaya çalışıyorum işte. Bu günlük işine de can sıkıntısından başladım. Yok arkadaş zaman geçmiyor, elektrik falan zaten yok. Evde kitap okusam oku oku nereye kadar, hormonlarım coşuyor desem video yok ( 50 GB arşiv gitti, anlayın acımı.) canım istemiyor. Sürekli dışarı da çıkılmaz. Mecbur bulacağım bir şeyler. Bugünlük bu kadar günlük..

PART 2-

İstanbul Avrupa Yakasında, bir sitede oturuyorum. Etraf apartman dolu, ben de bir apartmanın 1. katında hayatta kalmaya çalışıyorum işte.

Bugün aslında yakındaki BİM' e gidip erzak arayacaktım fakat bizim kattan homurtu sesleri duydum. Kapı deliğinden baktığımda koridorda 2 zebani.. Şaka yapıyorum, 2 zombi vardı. Boyları da bayağı bir küçüktü aslında, çocuklardı sanırım. Yüzlerini dönmeleriyle eski komşularımızdan birisinin çocuklarının olduğunu anladım. Şaşırttı tabii, zamanında sizden "Abiiiğ bilgisayarı açsana bizeğğ." gibi deli edici şeyler isteyen sümüklü veletler gelmiş kapının önünde aylak aylak yürüyor. Benim kafam attı tabii bu veletleri görünce, içerden Dönerci Kemal Usta' dan aldığım döner bıçağını kaptığım gibi soluğu kapıda aldım. İçimden vahşi erkeklik duygularım bağırıyor tabii, " 2 tane velet zombi, git kes işte aslanım" tarzında. Ha içimdeki herkül erkek de hayalimde hep ülkücü bıyığı olan, kaslı, elinde tesbihi ile höyt diye bağıran bir abi olarak canlanmıştır. İçimden gelen dayıyı dinleyerek kapıyı açtım, bilirsiniz bu zombileri 1-2 tıkırtı duydular mı hemen gözler faltaşı gibi açılır. Kapıyı açtım ama kapı da paslanmış malum, hayvan gibi gıcırtı çıktı. " Hay ben senin…" derken sümüklü zombiler bana döndü.İçimdeki ülkücü bıyıklı dayıyı aradım o an, yok bulamadım. O an aklıma Dönerci Kemal Usta' nın döner etini keserken yaptığı kıvrak hareketler, bir yılan gibi çevik kol darbeleri aklıma geldi. Severim döneri bakmayın öyle şaşkın şaşkın. "TEKBİİİR" bağırışlarıyla veletlere koştum, daha küçük olan bıcırık 2 darbeye öldü pek de zorlamadı. Diğer abisi olan ise koluma doğru atladı gibi oldu. Onu da bir ustanın dönere vurduğu bir bıçak darbesi misali üstten bir hamle ile kestim. Zombilerden çıkan eti (malum kan çıkmıyor pek) alnıma sürdükten sonra "Bugün BİM' i hakettim." diyerekten eve girip şarjı bitmiş ve kullanamadığım telefonumu(cebimde durması iyi hissettiriyor), içinde sanırım 5 TL olan akbilimi ve hırkamı alıp çıktım. Öğrenci adamım ben ok,kılıç,silah falan mı almamı bekliyodunuz.

BİM' e doğru yol almaya başladım. Hava pek açık değildi, yolu biraz inceledim. Kaldırımların kırılmış kısımlarını görünce " Acaba kaldırım mühendisi diye bir şey gerçekten var mı?" iye düşünmeye başladım. 2-3 dakika kendimi bu düşünceye daldırmışken yolun zombisiz olduğunu fark ettim ve BİM' in kapısına vardım. İçerisi yağmalanmış,raflar yıkılmıştı. O iki tane kapılı girişten girdim, kasa kısımları boş, kasalar kırılmış. İnsan o bayan BİM kasiyerlerini özlüyor tabii. Raflara doğru yol aldım, bir an cebimde ne kadar var diye yokladım cebimi ama sonradan yaptığım saçmalığı anladım. Eğer BİM'e girmişseniz cebinizde 1 TL ile hisse bile alabilirsiniz. Raflarda pek bir şey yoktu, 2 kutu PARTY Acılı buldum. Cips cipsdir, at cebe. Le' cola rafına özlem dolu gözlerle bakarken yerde teneke kutuda bir Le'Cola gördüm. Aman tanrım nasıl bir şeysin sen… Özlem ile açtım kutuyu, diktim kafama. O asitsiz kola tadı, o Le'Cola tadı.. Tüm enerjim geri geldi. Bu enerjiyle eve gittim, kendimi dinç hissediyordum. Eve vardığımda akşam olmuş, hava kararmıştı bile. Eve sağ ayak ile girdikten sonra kendimi yatağa attım. Yatak da beni attı gerçi, yaylar gitmiş artık. Akşam yemeği için 2 adet Altın ekmek yedikten sonra yemek stoğuma baktım, bugün bulduğum cipsler ile birlikte bisküvi, çubuk kraker, balık kraker, kek tarzı yiyeceklerim vardı. Yeterdi bana 2 gün daha. Duş alasım da pek gelmiyor, malum işi yapamayınca. Balkona kurduğum leğen teçhizatı ile yağmur sularını toplayıp kullanıyorum ama yıkanasım gelmiyor be. Bu akşam da böyle geçti, yarın rahat bir gün olur düşüncesiyle kafamı yastığa koydum. Kim bilebilirdi olmayacağını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnFrusciante_ -- 22 Ekim 2013; 21:02:04 >

• Up
  • Başlıktan kaybediyor *ucker Zombies and Hot High School Girls felan koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 22 Ekim 2013; 19:04:13 >
  • Bu konu silinir sansürlü küfür var ban yiyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Başlıktan kaybediyor *ucker Zombies and Hot High School Girls felan koy

Tamamdır başlık değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Bu konu silinir sansürlü küfür var ban yiyeceksin

Sansürlü küfürleri sildim, teşekkürler uyarı için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir gun bir savss cikarssa bizi counter oynayan liselilerin kurtaracagina inaniyorum

• devaminida bekleriz

• Yakında bende cbs yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun

Yakında bende cbs yazarım

Tabii senden de bekleriz.
  • Tutabilir takip

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Tutabilir takip

Teşekkürler, yarın yada bu akşam 2. partı yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: astsubayeniste

quote:

Tutabilir takip

Baslarda 3-4 part yazarsanız iyi olur . Olayın anlasılması ve merak edilmesi için . Sonradan azaltabilirsiniz kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astsubayeniste

quote:

Tutabilir takip

Baslarda 3-4 part yazarsanız iyi olur . Olayın anlasılması ve merak edilmesi için . Sonradan azaltabilirsiniz kolay gelsin

Teşekkürler öneri için. Part 2 geldi, daha detaylı yapmaya çalıştım.

• Go ahead demezler mi adama
  • Mükemmel olmuş takip Bu konu nasıl tutmamış ? Şaşırdım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

Mükemmel olmuş takip Bu konu nasıl tutmamış ? Şaşırdım ...

Tutmadı işte
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.