Bildirim
Zmp5 Codec pack
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
gom playerde sorun ayrıntıları aşagıda
Stream 0
--------------------
MEDIA TYPE 0:
--------------------
[AM_MEDIA_TYPE]
majortype: MEDIATYPE_Video {73646976-0000-0010-8000-00AA00389B71}
subtype: Unknown GUID Name {35504D5A-0000-0010-8000-00AA00389B71}
formattype: FORMAT_VideoInfo {05589F80-C356-11CE-BF01-00AA0055595A}
bFixedSizeSamples: 0
bTemporalCompression: 1
lSampleSize: 131072
cbFormat: 88
[VIDEOINFOHEADER]
rcSource: (0,0)-(0,0)
rcTarget: (0,0)-(0,0)
dwBitRate: 0
dwBitErrorRate: 0
AvgTimePerFrame: 400000
[BITMAPINFOHEADER]
biSize: 40
biWidth: 352
biHeight: 288
biPlanes: 3
biBitCount: 12
biCompression: ZMP5
biSizeImage: 152064
biXPelsPerMeter: 0
biYPelsPerMeter: 0
biYPelsPerMeter: 0
biClrUsed: 0
biClrImportant: 0 -
quote:
Orijinalden alıntı: Kavite
başımıza gelen bi hırsızlık olayından sonragüvenlik kameerası goruntulerine eriştik ne yaptım ne ettim açılmıyor. VLC playerde ZMP5 olarak gorunuyor ve dalga gecer gibi bu sorun hakkında yapabileceginiz hiçbirşey yok diyor.
Soru: Ben bu videoyu nasıl izlerim?
Videoların formatı nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
başımıza gelen bi hırsızlık olayından sonragüvenlik kameerası goruntulerine eriştik ne yaptım ne ettim açılmıyor. VLC playerde ZMP5 olarak gorunuyor ve dalga gecer gibi bu sorun hakkında yapabileceginiz hiçbirşey yok diyor.
Videoların formatı nedir ?
avi olarak geçiyor hocam ve 21 parçadan oluşuyor gom playerde 1. ye tıklıyorum sonuncuya kadar tek tek hata veriyor.. Find codec diyorum bulunamadı diyor. bulabildiğim tum codec packlerini indirdim ama ... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Videoların formatı nedir ?
avi olarak geçiyor hocam ve 21 parçadan oluşuyor gom playerde 1. ye tıklıyorum sonuncuya kadar tek tek hata veriyor.. Find codec diyorum bulunamadı diyor. bulabildiğim tum codec packlerini indirdim ama ...
K-Lite Codec programıyla açmayı deneyiniz..
-
onu ilk başta denedim hocam -
Selam
Benzer bir olay benim de başıma geldi.
Acaba konuya çözüm bulabildiniz mi?
-
http://www.gezginler.net/indir/qq-player.html bu playeri indirip kurun başka bişi açmıyor ben açtım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X