Hiremco Matrix Pro APK kurulumu?

-
-
Dosyalardan download kısmına girip oradan kurmayı deneyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman önce pc den usb belleğe alıp öyle deneyim, TV den APK yı indirmiyor bile çünkü.
-
Güncel: PC den, ilgili APK dosyasını usb belleğe alıp, belleği cihaza taktım, dosya yöneticisi ile kurulum oldu.
@bayastronot15 Teşekkürler.
-
Cıhazdan memnunmusunuz kullandığınız sürede olumsuz bir yanı oldu mu özellikle uydu özelliği nasıl çalışıyor kumanda çekimi sesli arama falan memnunmusunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her türlü kurulur snt to files dosya yöneticisi kullan
-
Şöyle ki;
İlk açılış hızı yavaş, açıldıktan sonra kanal geçişleri olsun, uygulamalarda kullanım olsun hızlı. Görüntü kalitesi fena değil, TV nin dahili uydu alıcısı kadar kaliteli bir görüntüsü yok bana göre.
Kumanda her yönden çekiyor, sesli komutları güzel algılıyor, çalışmasında bir problem yaşamadım bugüne kadar.
Genel olarak mecbur kalınırsa alınıp kullanılacak bir ürün, benim kendi televizyonum (Panasonic LED) eski bir model ve piyasada uyumlu kumanda bulamadığım ve artık akıllı TV kısmında hiçbir şey düzgün çalışmadığından mecburen aldım böyle bir cihazı.
Yoksa mesela yeni bir TV olsa karşısında, onu tercih ederim elbette. Bu cihazın ana rolü ve özelliği eski TV yi akıllı hale getirmesi.
-
Benim tv de eski uydu alıcısı da yok harici uydu alıcı kullanıyordum oda arıza yapmaya başladı almışken böyle bir cıhaz alayım dedim epeyce inceleme video izledim yorumlarını okudum uydu kısmında sorunlar olduğu pek performanslı çalışmadığı söyleniyor marka da güncelleme vermiyormuş kumandanın air maus özelliği bozulduğu oluyormuş . İnceleme videoları malum markayı övmekten başka bir şey yapmıyorlar bana youtube ve uydu lazım diğer netflix tarzı uygulamalar gerekmez belki bir iki uygulama kurarım. Evde gerektiğinde akşama kadar tv izleniyor çocuklar ev haklı tam emin olamıyorum alıp alamamakta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönül rahatlığıyla alınır diyemem, benim de içime çok sinmiş bir cihaz değil. Ama böyle hem uydu olsun hem akıllı TV olsun şeklinde hybrid cihaz seçeneği az maalesef.
Kumanda bazen kilitleniyor, pili çıkartıp takmak gerekiyor, doğrudur.
Onun dışında normal uydu alıcıların çoğundan kaliteli bir cihazdır diye tahmin ediyorum.
Yazılım tarafında sürekli güncelleme alan bir cihaz değil hatta bugüne kadar sanırım 1 kez güncelleme aldı.
Mecbur kalındığında alınıp kullanılacak türden bir cihaz. Yeni TV alma imkanı yoksa, ucuza bu şekilde TV yenilenmiş oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X