Şimdi Ara

ZİZİGO ÜRÜNLERİ TAKAS KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
12
Favori
7.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yoneticiler eger uygun gorurse bu konuyu takas konusu yapalim.
    Ben oncelikle baslamak istiyorum
    Aldigim 42 no lacoste ayakkabi 1 numara kucuk geldigi icin oncelikle ayni ayakkabilarin 1 numara buyuk numarasi ile takas yapabilirim.
    Aldigim ayakkabi budur..

Lacoste COMBRO WTH

http://www.vitringez.com/urun/lacoste-siyah-gunluk-bot-9602583

ayni ayakkabinin 43 u ozellikle takasta aranmaktadir..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 21 Mart 2015; 0:35:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• evet güzel konu ayakkabı kargoya verilmiş uyum sorunu olursa buradan takasa devam
  • bende harleyden şüpheliyim ama bakalım nasıl olacak
  • Lacoste fairburn m5 43 beden takasa acik arkadaslar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 no ürünler alınır arkadaslar :)
    tabii 10 liraya aldığınız ürünü 40 liraya satmayacaksanız :)

edit , pek beğenmemişsiniz arkadaşlar yorumu,
    "10 liraya alıp 40 liraya satmayın" dan kastım 90 liraya aldığınız ayakkabıyı 140-150 liraya almam.

dediğim gibi 43 numara büyük/küçük gelen arkadaşlar olabilir, bana ulaşırlarsa satın alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinxLine -- 17 Mart 2015; 13:59:52 >

• http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00KBL9GZ8/ref=redir_mdp_mobile/279-0023676-5352615

Tommy 43 blue midnight rengi,lacoste 42 43 le takaslamak istiyorum ama istedigim lacoste lari gosteremiyorum,zizigodan ilk siparis verirken vardi sonra kayboldular,takas tekliflerimizi resimli ve linkli yaparsak kimse yoruaz,satilik degildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip edelim

• Lacoste fairburn m5 43 beden takasa acik :)

• Harley Davidson Jim Kahverengi bot 45 numara takasa açık arkadaşlar.. Nike 45 lacoste 44 veya asics 45 ile takas yapılabilir.. Özelden ulaşabilirsiniz

ZİZİGO ÜRÜNLERİ TAKAS KONUSU ZİZİGO ÜRÜNLERİ TAKAS KONUSU ZİZİGO ÜRÜNLERİ TAKAS KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecepB10 -- 17 Mart 2015; 21:25:42 >

• 38 - 38,5 - 39 numaralı bayan, 41 - 41,5 numaralı erkek ayakkabıları alınır.
  • http://www.divarese.com.tr/AYAKKABI_6003.html
    Bordo Dexter Loafer 42 numara takas edilir.. dexter navigator 43-44 veya lacoste ,toomy vb 44.5 ile
  • Nike AIR AFFECT VI
    aynı ayakkabıdır. zizigodan alınma. 40 numara aldım dar geldi. spor koşu ayakkabısı ilk sırada olmak üzere diğer ayakkabılarla takas edebilirim. Normalde 40 numara giyiyorum.

http://www.barcin.com/nike-air-affect-vi-spor-ayakkabi-629949-100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 18 Mart 2015; 9:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Arkadaslar yoneticiler eger uygun gorurse bu konuyu takas konusu yapalim.
    Ben oncelikle baslamak istiyorum
    Aldigim 42 no lacoste ayakkabilar 2 adet toplam, 1 yazlik 1 kislik ayakkabiydi.
    ikisi de 1 numara kucuk geldigi icin oncelikle ayni ayakkabilarin 1 numara buyuk numarasi ile takas yapabilirim.
    Aldigim ayakkabilar bunlardir..

Lacoste COMBRO WTH
    Lacoste Fairlead CRT Sneaker Ayakkaby

http://www.vitringez.com/urun/lacoste-siyah-gunluk-bot-9602583
    http://www.modagram.com/erkek/fairlead-crt-sneaker-ayakkabi-siyah/detay/59084/266931

ayni ayakkabinin 43 u ozellikle takasta aranmaktadir..

...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stouuiop -- 30 Nisan 2015; 18:03:56 >

• Nike T-LITE XI 44,5 numara aldım. 45 Veya 45,5 numarasıyla takas etmek istiyorum. İlgilenen arkadaş özel mesaj atabilir..

Resim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 17 Mart 2015; 17:40:25 >
  • http://www.barcin.com/lacoste-romeau-frx-spor-ayakkabi-727spm3025.02h

Şu ayakkabının 42 numarasını aldım. Çok içime sinmedi, 42 numara günlük tarzda ayakkabılarla takas tekliflerini değerlendirebilirim.
  • ARKADAŞIN KONUSUNU GÖRÜP PM ATTIM AYAKKABISINA 150 TL İSTİYOR :D SONRA GELİP BURDA TAKAS KONUSU AÇIYOR. Bİ SEN AKILLISIN ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

ARKADAŞIN KONUSUNU GÖRÜP PM ATTIM AYAKKABISINA 150 TL İSTİYOR :D SONRA GELİP BURDA TAKAS KONUSU AÇIYOR. Bİ SEN AKILLISIN ;)

sen saka mi yapiyorsun kardesim? ben ayni ayakkabiyi istiyorum sonucta.amacim da takas zaten.senin gibi mezarcilarla isim olmaz.sonucta 1 urun 2 saatligine 60 tl fiyattan satildiysa su an alabiliyorsan 60 tl ye al.yoksa sifiri 200 kusur olan bir urunu neden enayi gibi millet 60 a versin ? burdan alinan ayakkabilari kimse elin adamina ayni fiyattan vermez emin ol.60 a sana verecegime bedava yakinima veririm ki herkes aynisini dusunur.
    Ben burda takas konusu acmisim amacim belli.Senin takas edecek urunun yoksa para ile alacagim diyorsan fiyati bu.ister alirsin ister almazsin.Ama burda sanki ben su konuda takas amaci ile acmisken tek bir ne fiyat yazdim ne satiyorum yazdim.sen illa alacagim diyorsan sana duzgunce cevap verdim bunda garip birsey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Mart 2015; 19:32:36 >

• ademtulu kullanıcısına yanıt
    dostum durum zaten daha pahalı satmasında değil 60 liraya alıp 150 liraya satmasında :) bu ticarettir. hani yardımlaşma takas konusu nerde ? hadi anladık yardım yok bari maximum iki katına sat. fazlası fırsatçılıktır. benim gibi düşünen bir çok insan var diğer konuda. ki zaten verdiği linkte modagramdan 160 tl civarina alınıyor aynı ürün. kızdığım nokta fırsatçılık. yoksa banane isterse 500 lira desin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

dostum durum zaten daha pahalı satmasında değil 60 liraya alıp 150 liraya satmasında :) bu ticarettir. hani yardımlaşma takas konusu nerde ? hadi anladık yardım yok bari maximum iki katına sat. fazlası fırsatçılıktır. benim gibi düşünen bir çok insan var diğer konuda. ki zaten verdiği linkte modagramdan 160 tl civarina alınıyor aynı ürün. kızdığım nokta fırsatçılık. yoksa banane isterse 500 lira desin :)

sen hala mezarciligini karsi tarafa firsatci diye laf atarak ortmeye calisiyorsun ama baska kapiya lutfen.Burda herkesin amaci takas.Bende ayakkabimi takas edecek birisi ariyorum eger senin gibi illa para ile alacagim diye mesaj atan varsa da sonucta ayakkabiyi ayakkabi fiyatina veririm.cakmasini bule su an 60 a alamazsin.O yuzden konuyu kirletme cok istiyorsan kendi konunu ac 60 a aldiginiz ayakkabilari 60 tan alirim diye bak kac kisi satar sana..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.