Şimdi Ara

Ziya bugün açıklar mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Pazar günü açıklanmaz bence
  • daha 10 dakika önce şöyle bir tweet atmış. bu konuda başka söylemlerde bulunup da sınavın içeriğindeki konular adına hala sessiz kalması pazar olmasıyla ilgili değil bence.

Ziya bugün açıklar mı sizce?
  • Sınava bir hafta kala açıklayacak heraldeZiya bugün açıklar mı sizce? 

• cıdden merak edıyorum unutmus olabılır mı jsdajsd

• olum adamda ne yapacagını bilmiyor reisin agzına bakıyor

• unuttu bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pazar tatiline çıkmıştır bakan bey
  • Şu zamana kadar hep kırpılma olur diye bekliyordum ancak nedense 2 gündür kırpılma olmadan aynen devam diyecekler gibi geliyor bana.

Kafam çok karışık. Şimdi girebilirsem bir ebaya bakacağım. Hangi konular var diye.

• yılbaşında açıklar

• Bence kazanımları tek tek inceleyip kaldırıyorlar bazılarını o yüzden uzun sürüyor açıklama yoksa çok basit 2 cümle tweet atardı "çocuklarım 1.dönemden sorumlusunuz hadi eyv"
  • Hocam bence o kadar öğrenci lehine (!) bir karar almazlar.

Zaten Ağustos'ta başlattıkları eğitim ile 11.Sınıf 2.Dönemi işlendi diye biliyorum.

En olası ihtimal 12.Sınıf'ın 1.Dönemini uzaktan eğitim ile işleyip 2.Dönemini kaldırmak ki bunu da yaparlar mı tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 29 Kasım 2020; 14:55:43 >
  • bu adam bu hareketleri avrupada bir ülkede yapsaydı bak bakalım o koltukta en fazla kaç saat oturabiliyordu. suç bizde, biz onun daha hala o koltukta oturmasına izin veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 30 Kasım 2020; 2:57:38 >
  • Hayır sınavın kaldırılması kesinlikle söz konusu değil unutun bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim lti'nin kapsamını daraltıcaklar. Kuş gibi olan konuyu civcive çevirecekler iyice

• 11.sınıfın 2. dönemine kadar onlıne oldu hep ne yapacak bu adamlar 2.5 yıllık mufredatmı hazırlayacak sizce eger daralma olmasaydı acıklama olurdu bu hafta ama yok 11. sınıfın 2. dönemıne kadar bile olabilir sınav söyleyim size

• Resmen dalga geçiyorlar,haftaya dedi kaç gün oldu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.