Şimdi Ara

1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84852AFF -- 23 Kasım 2022; 10:44:14 >

• pişman olmazsın benim üst çene zirkonyum
  • gofretvecay G kullanıcısına yanıt
    kaç paraya yaptırdınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

kaç paraya yaptırdınız hocam ?

7 milyar ama 1 sene önce
  • 2 dişe kaç para isterler ki acaba köpek dişinden sonra dişler yamuk benim de
  • hocam yaş kaç bilmiyorum ama sen bence tel tedavisini bir düşün hiç bir şey orijinal dişin yerini tutmaz diye boşuna demiyorlardır

@einsteinwashere

Hocam yaş kaç ve diş eti çekilmesi falan herhangi bir problem hiç oldu mu üst çene ile ısırabiliyor musunuz ve herhangi bir temizlik sıkıntısı oluyor mu?

@gofretvecay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Czin

hocam yaş kaç bilmiyorum ama sen bence tel tedavisini bir düşün hiç bir şey orijinal dişin yerini tutmaz diye boşuna demiyorlardır

@einsteinwashere

Hocam yaş kaç ve diş eti çekilmesi falan herhangi bir problem hiç oldu mu üst çene ile ısırabiliyor musunuz ve herhangi bir temizlik sıkıntısı oluyor mu?

@gofretvecay

hiç sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    1.6 - 1.3 Tüketim
    7 yıl önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 19 yaşındayım seneye üni var
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

hocam 19 yaşındayım seneye üni var

Anladım ben baya araştırmıştım.Benim tel tedavisiyle dişler orijinal yerine çekilir yan kesici yerinede implant çakılır demişti doktor alternatif ise zirkon kaplama yani benim tel ile olan tedavi 3.5 yıl + implant tedavisi 7-8 ay eder 4 yıl o yüzden zirkon kaplatacağım.
    Sen eğer dişlerin 12 aylık bir tel tedavisi ile düzelecekse bence tel kullan.
  • izmirde dişlerini porselen zirkon protez yaptırmak isteyenler hem güzel hemde hesaplı 05548553351
  • Zirkonyum ne oluyor?
    EDIT: Hee şimdi baktım o zirkonyum'u biliyorumda ben öyle bilmiyordum adını başka biliyordum. Şimdi sen bütün dişlerini söktürcenmi 8 tane boş yere? Analamadım tam olarak dişlerindeki sorunu. SS atarsan pmden iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 22 Ocak 2014; 21:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Zirkonyum ne oluyor?
    EDIT: Hee şimdi baktım o zirkonyum'u biliyorumda ben öyle bilmiyordum adını başka biliyordum. Şimdi sen bütün dişlerini söktürcenmi 8 tane boş yere? Analamadım tam olarak dişlerindeki sorunu. SS atarsan pmden iyi olur.

Hocam zaten 2 diş eksik yan kesicilerin yerinde köpek dişleri var ön dişler çapraşık yaş 20 bu saatten sonra tel tedaviside olmaz. ss atabilirim birazdan
  • benim alt üst çene komple zirkonyum. Kesinlikle süper bir şey. Kendi dişimden daha iyi hatta, kendi dişim çürüyüp duruyordu namussuz. pahalıdır ama. gerçi seninki ucuz olur bi kaç diş sadece.
  • pişman olmazsın ben de yaptırdım memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.