Şimdi Ara

Zırhlı BMW Seçenekleri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında uzun zamandır var olan ama yenı gundeme gelen ve neredeyse yenı kasasının elının kulagında oldugu su gunlerde Zırhlı X5 Modeli Yorum ve kanaat sizlerin.

Her durumda güvenlik.
    BMW X5 Zırhlı Araç.

BMW X5 Zırhlı Araç, en son güvenlik teknolojilerini Spor Aktivite Aracı'nın getirdiği kolaylıklar ile sunuyor. B4 balistik seviyesinin kriterlerine ve akıllı xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan bu bodyguard, güvenli cam, ağır görev malzemesi ve balistik dirençli çelik ile kritik durumlarda maksimum güvenlik sağlıyor.

Fiyatını ve Detayını Bilmiyorum. 2007 Model X5 Fiyatlarıda şu şekilde.

Yeni BMW X5 3.0d - 2007 6 silindir (sıralı)-2993cc 235 Dizel 107.551 203.261
    Yeni BMW X5 4.8i - 2007 8 silindir (V8)-4799cc 355 Kurşunsuz 98 135.939 256.911

Ayrıca 5 Serisinde ve 7 Serisindede Bu seçenek Mevcut:

Her durumda güvenlik.
    BMW 5 Serisi Zırhlı Araç.

BMW, yenilikçi mobil konseptlere sahip en son güvenlik teknolojilerini modern bir zırhlı aracın tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde mobil güvenlik çözümüne dönüştürüyor. B4 sınıfı balistik korumalı yeni BMW 5 Serisi Zırhlı Araç, üst seviye yol tutuşu, maksimum konfor ve ödün vermeyen güvenlik teknolojisinin en güzel sentezini sunuyor.

Buda Yuksek Korumalı 7 Serısı ( Hıgh Securıty)

Maksimum güvenlik.
    BMW 7 Serisi Zırhlı Araç.

BMW 760Li Zırhlı Araç en üst seviye koruma standartlarını karşılamak üzere tasarlandı. Uzun aks aralıklı sedan B6/B7 balistik seviyesinin zırh kriterlerine sahip olarak standart seri modellerinin sıra dışı konforunu sunuyor. Şasideki özel malzemeler ve kırılmaz cam tüm yolcuların güvenliğini sağlıyor. Acil çıkış gerektiği zaman ön cam çıkarılabiliyor. Bir çok güvenlik özelliği Sedan'ı güvenli ve seçkin birinci sınıf otomobil yapıyor.

Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 5 Mart 2007; 2:55:25 >

• Aman korumaya ihtiyacımız olmasın da
  • Bitiyorum şu 7 serisine. Şimdi zırh ile beraber daha beter oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 5 Mart 2007; 3:09:25 >
  • yanlız işin ilginci hepsinde farklı koruma sistemleri kullanılmış ve ben en çok 7 serısınkını sevdım. ilgincime gitti ayrıca en kuvvetlı korumada 7 deymiş.

bence iyi düşünülmüş birşey fabrikadan zırhlı gelmesi.. Zırhlı yapılan arabalar alakasız oluyor tanıdıgım var sanayıde cok yuksek olmayan ama cokta ucuz olmayan ( 2~3~5.ooo YTL ] meblağlara aracı zırhlattırabılıyor fakat bence o şekilde yapılan zırh aracın ayrodınamıgını etkılıyordur kanımca..

Camlara zırhlı film çekiyorlar onu birtürlü anlamıyorum şu tayyip in minübüsünde olanınkınden kırılmıyorya ne iş o acaba
  • O filmi özel istek üzerine yurtdışından getiriyorlar. Cama yapışıyor ve camın kırılmasını tuz buz olmasını engelliyor.
  • Maliyeti nedir acaba ve renk seçenekleri varmı ?
  • Benim arkadaşımın arabasının ön camına taş fırlamıştı. Taşın bıraktığı çatlağı işte çizdiler felan, sonra tüm ön camı şeffaf kırılmayı ve dağılmayı engelleyen filmlerden yapıştırlar.

Geçen kaza atlattı, öndeki tırdan düşen elektronik parçalardan birisi cama geliyor cam kırılmıyor sadece çatlak oluyor. Ki düşen parçada Doğru Akım motoru. Kocoman bişi. Sonra cam kendi kendine çatlıyor değişik yerlerden ama kırılmıyor. Filmin yapışkanı güçlü oldugu için camın kırılmasını dağılmasını tuz buz olmasını engelliyor. Espirisi bu.

Şeffaf birde siyah var diye biliyorum ben.

Ön cama yazın yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam 250 YTL idi.
  • Fiyat oldukça iti heryer yapıyormu bu uygulamayı dostum yoksa bellı başlı yerlere mı yaptırmak gerekıyor şimdi taş çatlasa 300 olmuştur. Toplam 6** Parça 250 ytl mi sadece ön cammı ..
  • 3 serisi yokmu zırhlı, daha hesaplı bişey bakıyordum ben yada vazgeçtim zırhlı z4 istiyorum ben
  • Hayır sadece ön cam. Yapıştırdığı şeffaf film bizim bildiğimiz filmlerden deil baya kalın. Birde öyle bi yapışkanı var ki elini yapıştırsan zor alırsın.

Komple camlara 800 - 900 YTL isterler. Görüşü felan engellemiyorlar şeffaf oldukları için..

Ön cama 2 usta birden yapıştırıyor, serviste yaptırmıştı. Araç Ford Focus HB 2006. Yapıştırdıktan sonra birde fırına sokuyorlar aracı fırında iyicene yapışıyor. Fırından çıktıktan sonra kaynar su ile ön camı yıkıyorlar. Yıkadıktan sonra onları sıcak hava veren bi aleti var saç kurutma makinası gibi birde onla ısıtıyorlar. Arkasından birde soğuk su ile yıkıyorlar.

Yani öyle hemen yapılacak bir iş değil 1 günunu alıyor ustaların hemen hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Hayır sadece ön cam. Yapıştırdığı şeffaf film bizim bildiğimiz filmlerden deil baya kalın. Birde öyle bi yapışkanı var ki elini yapıştırsan zor alırsın.

Komple camlara 800 - 900 YTL isterler. Görüşü felan engellemiyorlar şeffaf oldukları için..

Ön cama 2 usta birden yapıştırıyor, serviste yaptırmıştı. Araç Ford Focus HB 2006. Yapıştırdıktan sonra birde fırına sokuyorlar aracı fırında iyicene yapışıyor. Fırından çıktıktan sonra kaynar su ile ön camı yıkıyorlar. Yıkadıktan sonra onları sıcak hava veren bi aleti var saç kurutma makinası gibi birde onla ısıtıyorlar. Arkasından birde soğuk su ile yıkıyorlar.

Yani öyle hemen yapılacak bir iş değil 1 günunu alıyor ustaların hemen hemen.

Teşekkür Ederim bilgiler için. ( Geç Farkettim kusuruma bakmayın.)

• quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

3 serisi yokmu zırhlı, daha hesaplı bişey bakıyordum ben yada vazgeçtim zırhlı z4 istiyorum ben

Hic bir coupe aracta bugune kadar zirh gormedim :)
  • quote:

3 serisi yokmu zırhlı, daha hesaplı bişey bakıyordum ben yada vazgeçtim zırhlı z4 istiyorum ben

Parayı veren düdüğü çalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

Hic bir coupe aracta bugune kadar zirh gormedim :)

20 yaşında milletvekili olsam neden olmasın Z4 e Zırh

• o kağıtlar camın kırılmasını önleyenler evlerde işyerlerinde de kullanılabiliyor.
  • o zırhlar belki bizi koruyacak ama. o güzelim BMW'leri kim koruyacak.
  • TRABZONDA GEÇEN YILLARDA BİR ACI OLAY YAŞANDI..ÜNİVERSİTE HOCASI TRAFİK IŞIKLARINDA 10 YAŞINDA OĞLUYLA BERABER MERCEDES ARABASINDA TARANDI ÖLDÜ..SONRA KATİLLER YAKALANDI Kİ ..İSTANBUL'DAN GELMİŞLER TETİKÇİYLERMİŞ..ARABAYI VE ADAMI BEZETMİŞLER..ASIL ÖLDÜRMEK İSTEDİKLERİ BİR İŞ ADAMIYMIŞ...NE OLDU ŞİMDİ? BEN MERCEDESE BİNECEĞİM VEYA DAHA BAŞKA LÜKS BİR ARABAYA YEMİN EDERİM 10 MİLYAR DAHA HARCARIM EN AZINDAN CAMLARIMI KURŞUN GEÇİRMEZ YAPARIM..BURASI TÜRKİYE MAGANDANIN KURŞUNUNA HEDEF OLMAYACAĞIN NE BELLİ.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: reisbey76

TRABZONDA GEÇEN YILLARDA BİR ACI OLAY YAŞANDI..ÜNİVERSİTE HOCASI TRAFİK IŞIKLARINDA 10 YAŞINDA OĞLUYLA BERABER MERCEDES ARABASINDA TARANDI ÖLDÜ..SONRA KATİLLER YAKALANDI Kİ ..İSTANBUL'DAN GELMİŞLER TETİKÇİYLERMİŞ..ARABAYI VE ADAMI BEZETMİŞLER..ASIL ÖLDÜRMEK İSTEDİKLERİ BİR İŞ ADAMIYMIŞ...NE OLDU ŞİMDİ? BEN MERCEDESE BİNECEĞİM VEYA DAHA BAŞKA LÜKS BİR ARABAYA YEMİN EDERİM 10 MİLYAR DAHA HARCARIM EN AZINDAN CAMLARIMI KURŞUN GEÇİRMEZ YAPARIM..BURASI TÜRKİYE MAGANDANIN KURŞUNUNA HEDEF OLMAYACAĞIN NE BELLİ.....

camları kurşun geçirmez yapman herşeyin çözümümü oluyor?
    filmlerdeki gibi hiç kurşun geçmiyormu sanıyorsunuz?
    Ancak usta bir şöförün elinde kurşun geçirmez araç bir işe yarar
    Ak-47 ye zırh delici kurşun konulması ihtimalini bir kenara bırakiim basit bir silah ile bile 7 el isabet alan
    kurşun geçirmez bir camın kurşun geçirmesi MUHTEMELDİR
    Saygılarımla...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.