Şimdi Ara

Zirh delme ve fiziksel hasar arasindaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kusura bakmayin.Bugun 2 kere belali konu actim.Yasadigim 1 2 olaydan dolayi.Neyse simdi konumuza gecelim.

Ben shaco ile oynuyorum.Dolayisiyla jungle mainim.Damgalar ve cevherler ad muhurler zirh nisanlar buyu durenci.Simdi ad olanlari (Cevher ve damgalari) kenara ittirip zirh delme runleri almayi dusunuyorum.Internette biraz arastirdim zirh delme farm yaparken yararli olmuyormus.Latede etkiliymis.Bende zaten jungle oynuyorum.Ganklarla kasicam sizce hepsini zirh delme yapmalimiyim.(Damga ve Cevherleri).Birde zirh delmenin hasara etkisi nedir ?Yardimci olursaniz sevinirim.

Okumaya usenenlere kisa 3 soru
    1-Zirh delmenin ad ile arasindaki farki ne ? (Hasara etki bakimindan)
    2-Zirh delmeyi kritikle artirabilir miyiz?
    3-Shacoya ad mi gider zirh delmemi ?

Not:Konu yanlis yere acildiysa dogru yere tasirsaniz makbule gecer.Simdiden sagolun kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ad shaco mu kaldı

not:eksileyin putperestler

• Çok fark var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Zırh delme verilen oran kadar rakibin zırhını yok sayar.
    2. Kritik vuruşlar normal hasarın 2 katı vurması falan zaten tabii işe yarar ama arttıramazsın
    3. Youmuu'nun Hayaletkılıcı ve Son Fısıltı gibi eşyalar alabilirsin Shaco'ya zırh delme için. Karşı taraf fazla tank ağırlıklı değilse Youmuu'nun Hayaletkılıcı yetecektir..

Ayrıca Saldırı Gücü rünleri kullanmak Shaco için daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 10 Ağustos 2014; 4:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

1. Zırh delme verilen oran kadar rakibin zırhını yok sayar.
    2. Kritik vuruşlar normal hasarın 2 katı vurması falan zaten tabii işe yarar ama arttıramazsın
    3. Youmuu'nun Hayaletkılıcı ve Son Fısıltı gibi eşyalar alabilirsin Shaco'ya zırh delme için. Karşı taraf fazla tank ağırlıklı değilse Youmuu'nun Hayaletkılıcı yetecektir..

Diyosun.Peki bi 8 9 zirh delme kalsinmi run sayfasinda.

• Fiziksel hasarın olduğu her yerde armor penin mutlaka katkısı olur. Skillerin base hasarlarının ve bazı itemlerin pasif ve aktiflerinin (botrk, tiamath, sheen, trinity force, iceborn gauntlet) etkisini de arttırdığından biraz item kasmaya başladıkça zırh delmenin avantajları belli olmaya başlar. % health üzerinden hasar veren yetenekler de armor pen ile iyi gider.
    Ayrıca Zırh delme AD'ye göre daha nadir elde edilen bir stattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 10 Ağustos 2014; 4:33:56 >
  • oyun başı zırh delme saçmalk çunku uzerndeki zırh orana gore işler ornegn;%20 az fizksel hasar alrsnz 30 zırhla zırh deldnz 25 yaptnz adamn zrhnı karsı adamda 25 zırhla %19 az hasar alıck ama oyun sonunda zırh delme itemlerı bu oranı çok dusuruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hombak108

oyun başı zırh delme saçmalk çunku uzerndeki zırh orana gore işler ornegn;%20 az fizksel hasar alrsnz 30 zırhla zırh deldnz 25 yaptnz adamn zrhnı karsı adamda 25 zırhla %19 az hasar alıck ama oyun sonunda zırh delme itemlerı bu oranı çok dusuruyor

tam tersi knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

1. Zırh delme verilen oran kadar rakibin zırhını yok sayar.

Diyosun.Peki bi 8 9 zirh delme kalsinmi run sayfasinda.

Ben zırh delme rününü soloda vayne,nidale gibi range herolarda kullanıyorum

Nırmal attacklarda çok yüksek hasar veriyor zırh delmesiyle

Ama adc rünlerimde zırh delme kullanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

oyun başı zırh delme saçmalk çunku uzerndeki zırh orana gore işler ornegn;%20 az fizksel hasar alrsnz 30 zırhla zırh deldnz 25 yaptnz adamn zrhnı karsı adamda 25 zırhla %19 az hasar alıck ama oyun sonunda zırh delme itemlerı bu oranı çok dusuruyor

tam tersi knk

Aslında olay bi nevi öyle.

Mesela karşı aşırı zırha yönelmedikçe çoğu ADC ye 3. item direk Kanasusamış tercih ediliyo.
  • Late game de ad den cok zırh delmeden verim alırsın fikrimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

tam tersi knk

Damage multiplier= 100/(100+armor) şeklinde çalışıyor. yani anlayacağınız işin formülü sayısal elle tutulur gözle görülür tartışmasız nesnel kısmı burası matematik.
    25 armor → ×0.8 incoming physical damage (20% reduction, +25% effective health).
    100 armor → ×0.5 incoming physical damage (50% reduction, +100% effective health).

25 armoru olan birisi 100 ad si olan birinden 80 damage yiyor. 100 armoru olan ise 50 damage yiyor.

şimdi 10 armor pen olduğunu düşünelim. 25 armoru olan 15 e düşecek. 100 olan 90 a düşecek.

armor penetration devreye girdiğinde durum

100 ad si olan 25 armoru olana 86 damage vuracak. 100 armoru olana 52 damage vuracak.

verdiğim örnekleri çoğaltarak deneyebilirsiniz. oyun başında daha etkili oluyor anlayacağınız.

konu sahibine gelecek olursak bence oransal armor pen.(LW) daha mantıklı o yüzden runlere koyulması taraftarı değilim.

kaynak:: http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Armor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.