Şimdi Ara

Ziraat Genç Bankkart Kredi Özelliği İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
41.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SMS geldi 500 TL limitli kredi kartı özelliğiniz onaylanmıştır atm den şifreniz ile giriş yaparak kredi özelliğini aktif edebilirsiniz.

Ben sadece kyk nın verdiğini kullanmak istiyorum, bu kredi kartı özelliğini nasıl iptal edebilirim.

Mağazada alışverişte POS ile öderken karışıklık olupta kredi kartından ödeyip ay sonunda zonklanmak istemiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ziraat Genç Bankkart Kredi Özelliğinin İptali

Ziraat Bankası'nın sunduğu Genç Bankkart'ın kredi özelliğini iptal ettirmek istiyorsan uygulayabileceğin birkaç adım bulunmaktadır:

• Bankkart Genç Kredi Kartı Kapatma: Bankkart Genç Kredi Kartı'nı kapatmak için Ziraat Bankası şubesini ziyaret edebilir veya 444 00 00 numaralı Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsin.
    • Ziraat Genç Kart Kredi Kapatma: Ziraat Genç Kart'ın kredi özelliğini kapatmak için de yine şubeye gitmen veya müşteri hizmetlerini araman gerekecektir.
    • Bankkart Kredi Kartı Özelliği Kapatma: Bankkart'ının kredi kartı özelliğini kapatmak için aynı işlemleri gerçekleştirebilirsin.
    • Genç Kart Kredi Kapatma: Genç Kart'ının kredi özelliğini kapatma işlemi de aynı adımları içerir.

Ziraat Bankası, kredi kartı özelliğini kapatma işleminin anında gerçekleşeceğini belirtmektedir. Ancak, kredi kartı borcun varsa, borcunu kapatman gerekecektir. Borcunu kapattıktan sonra kredi kartı özelliği otomatik olarak iptal edilecektir.

Kredi kartı özelliğini iptal ettirdikten sonra, kartını kullanmaya devam edebilirsin. Ancak, kartın artık kredili bir işlem yapmayacağını unutmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel
  • evet ben de merak ediyorum kapatılabiliyor mu kredi kartı özellliiği
  • 1.5 senedir burs alıyorum. Bu özellik yeni çıktı şubeye gidip aktif ettirdim ben. muhtemelen şubeye gidip kapattırabiliyorsunuz da.
  • Aynen bende demin cikardim orada dikkatimi cekti ama anlamadim demin aynı sms banada geldi bu detten muzdarip olmak istemiyorum nasıl iptal ediyoruz bilen varsa yesillendirebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ki onaylanmadı. Keşke onaylanaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Benim ki onaylanmadı. Keşke onaylanaydı.

aynen hocam , başka kredi kartın var mı ? benim 3 kredi kartım vardı düzenli ödeme yapıyordum ama vermediler. şimdi hepsini iptal ettim bir daha başvuracam inşallah cıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

aynen hocam , başka kredi kartın var mı ? benim 3 kredi kartım vardı düzenli ödeme yapıyordum ama vermediler. şimdi hepsini iptal ettim bir daha başvuracam inşallah cıkar

1.000 + 750 tl lil. Top 2.

• quote:

quote:

quote:

1000 tl yi hangi banka ögrenciye nasıl verdi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1000 tl yi hangi banka ögrenciye nasıl verdi ?

ykb play.

• Arkadaşlar benim kredi özelliğim neden onaylanmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

Arkadaşlar benim kredi özelliğim neden onaylanmiyor?

Benimde öyle, diğer kredi kartlarını iptal ettirdim bana ziraat bankası 3 ay sonra onaylanır sisteme hemen işlemez dedi

• ben iptal ettirmedim kredi kartı özelliğini çünkü bazen yetmiyor kredi kartı iyi destek oluyor zaten bunda 500 limit var 330 dan fazla harcamayacaksın belki bir dahaki ay avanstan ödeme imkanı olmazsa diye sonra son ödeme tarihini geçirdin diye sanada geçirirler belli olmaz

• Arkadaşlar yeni gençkart alan arkadaşlar oldu belki işine yarayacaklar olabilir, müşteri hizmetlerini arayıp ben gençkartımın kredi kartı özelliğini kapattırmak istiyorum derseniz kapatıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.