Şimdi Ara

Ziraat Dinamik Banka A.Ş [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
44
Favori
30.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iade durumlarında paranın yatıp yatmadığını mutlaka kontrol edin. İadem kartıma yansıtılmadı işin garibi işlemden kazanılan puan silinmiş durumda. Kayıt açtım ama bir dönüş yapılmadı destek mekanizmaları düzgün çalışıyor mu pek emin olamadım.

Başka bir kaydım var yaklaşık 20 gün olacak onun içinde bir dönüş yapılmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

..Yüreği BORDO-MAVİ Atanlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crespo61

Var mı bunda referans olayı kazanıyor muyuz kayıt olunca
    Davet edene 500 lira var. Davet edilen kredi kartı alırsa ona da 500 lira var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ziraat hesabı var eskiden, internet şubesi vs.... burayada görüntülü görüşmeyle yeniden hesap mı açılacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet tekrar açmanız lazım.

Ziraat Dinamik, Ziraat Katılım ve Ziraatbank hepsi farklı bankalar.

Ortak limit diye bir şey yok.

Ancak ekstrem kesildi ve ilgili tutarı ödemem gerekiyor. Tekrardan bir kayıt açtılar son ödeme tarihinden önce umarım düzeltilirler.

Ben bu bankanın destek sisteminden pek emin olamadım açıkçası. Kayıtlarımla ilgili ara bilgilendirme vs. hiçbir şey yok. Buradan harcama yapmayacağım.

Birde kartımı Hepsipay'de kullanamıyorum. Kart size ait değildir hatası ile karşılaşıyorum ne banka ne de Hepsipay sorunu kabul etmiyorlar. Bunun için bankaya kayıt açtım 20 gündür hiçbir bilgilendirme yapmadılar.

Açılalı kaç ay oldu halen TAM ATM anlaşması yapmadılar.

Uygulama içindede ben bir iyileştirme göremedim. Özellikle para transferini gereksiz uğraştırıcı buluyorum. Yazılım ekibi ne yapıyor anlamadım her güncellemeye aynı özeti koyup geçiyorlar. Ne yaptınız ne değişti belli değil.

Benim genel olarak memnuniyetim kalmadı açıkçası.

• %47 faizi görünce bakayım dedim, diğer bankalar pasif tutarını genelde %10 civarı tutuyor, burada ise %15-20 arası çok yüksek pasif mevduat talep edilmiş. Yani bu işin bir kuralı çerçevesi kanunu yok mu? %70 faiz de yazar o zaman isteyen banka.. 47 yazmış ama 39 a denk geliyor yaklaşık. Bunu yaşlı emekli adam ya da az tahsilli adam nasıl hesaplayacak?. tam bir kandırmaca oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece e-ticaret kampanyası için kullanıyorum. Diğer bankalar sadece n11, pazarama gibi yerlere kampanya yapıyor. Dinamik tüm e-ticaret sitelerinde puan veriyor. Tek seferde en fazla 200 lira vermese daha çok işime yarardı ama ayda 1000 lira vermesi en güzel yanı. Başka da güzel bir kampanyası yok.

Birikim hesabından para tamamen çekilemiyor mesela. İlla hesabı kapatmak gerekiyor. Bu konuda gibi olsa daha çok severdim.

Ayın enparalısına benzetmek için dinamik plsu çıkardılar ama avatajlar yetersiz ve gereksiz.

Kartı bazı siteler ziraat katılım kartı olarak tanıyor. Sistemde tanımı olmayan kart olduğu için hepsipay'e yüklenmiyor bu kart ile.

Elzem olursa dediğiniz gibi yapalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1-Kredi kartı alman lazım. 2- Kartı kullanman lazım.

Davet kodunu girmen lazım bir de elbette.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.