Şimdi Ara

Ziraat Dinamik Banka A.Ş [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
44
Favori
30.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E-ticaret için 500 lira üstü her işleme %10 oranında tek seferde maksimum 200 lira puan kazanma kampanyası dışında cazip bir kampanyası yok.

Ziraat'in kendi kampanyaları hatta Ziraat Katılım'ın kampanyaları daha iyi.

Plus diye bir şey çıkardılar. Ayın enparalısı gibi bir şey. Pek bir nanesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkürler kazanılan puan bankkart lira gibimi?dijital kart çıkardım puanı nerde kullanabiliriz

Orijinalden alıntı: ulvi1976

teşekkürler kazanılan puan bankkart lira gibimi?dijital kart çıkardım puanı nerde kullanabiliriz

Ziraat nasıl çalışıyor ise bu da aynı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Migros Sanal Markette geçerli oluyor mu bu kampanya, deneyen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gerçek harcama içeren tüm internet işlemlerinde geçerli oluyor. Özellikle Migros denemedim hiç.

Migros sanal oluyor siparis teslimi sonrasi bankart lira kazanimi gerceklesiyor.

Kampanya dönemi içerisinde, Dinamik Kredi Kartınız ile tek seferde gerçekleştireceğiniz 500 TL ve üzeri her yurtiçi alışverişten %10 oranında Bankkart Lira kazanabilir, işlem başına en fazla 200 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL'ye kadar Bankkart Lira elde edebilirsiniz.
    Kampanya müşteri bazında olup; bir müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
    Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek alışverişlerinizde bir işlem başına kazanılabilecek maksimum Bankkart Lira 200 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin kazandığı Bankkart Liralar anında kartlarına yüklenecektir.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kredi Kartı ve Dijital Kredi Kartı ile yapılan alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır.
    Kampanyaya katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan işlemler de kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
    Mail Order - Tele Order (MO-TO) alışverişleri ile yurtdışı harcamaları kampanyaya dahil değildir.
    Vergi (kamu ödemeleri) sektöründen yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme, e-cüzdana para yükleme, ön provizyon, iade, iptal ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
    Kredi kartı başvuru işlemlerinizi; Ziraat Dinamik Mobil uygulamamız ve İnternet Bankacılığımız üzerinden İşlemler - Başvurular - Kart Ürünleri adımları ile yapabilirsiniz.
    Ziraat Dinamik Banka A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

• Arkadaşlar selamlar.

Ziraat bankası kredi kartı aidatları şuan ne kadar? nette niyeyse tam bir bilgi bulamadım?

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • Klasik kart 220tl

Anladım teşekkür ederim. MH ye ulaşamıyordum o yüzden buraya sorma gereği duymuştum. Siz mesaj attığınızda mh ye ulaştım şükür onlarda aynısını dedi en alt kredi kartı 222 tl ymiş. Ama bugün başvuru yapsam incelenmesi Pazartesi Salıyı bulur. Onaylandı diyelim kart elinize ortalama 1 hafta da geçek yani Haziranın sonunu bulur elinize gelmesi dedi. O kadar sürüyor mu ya :) Bana haftaya cumartesiye lazımdı. tüh :)

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Kuryenet vasatı ile calısıyorlar normal vakıfbank da kuryenet vasatı ile calısıyor ptt hızlı

Kuveytturk halkbank vakıf zıraat kuryenet ile calısıyor

Zıraat vakıf halk kart basma konusunda yavaşlar bi de

Kuryenet hedef ile gelince bi de bekletiyor kartları dağıtıma gec cıkarıyor ben kuryentteki dağıtıcı ya sormuştum bi yeriniz var mı diye yok demisti tuhaf bi firma en güzeli ptt

Emlak katılım agt ile calısıyor *kuryenet netten vasat bu firma*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 19 Haziran 2026; 17:28:54 >

Tamamdır hocam teşekkürler

• Ziraat Dinamik'in reklamları önüme çıkıyor, 100 bin liraya kadar kredi 1.99'dan yeni müşteriye veriliyormuş ama bunun gerçekliği nedir? Yakın zamanda müşteri olup 100 bin çekebilen oldu mu?

Onun kademeli oranı var diye biliyorum hocam hepsini 1.99dan vermiyor , bu arada kaydolan arkadaşlar kayıt sonrasında(kayıt sırasında değil) uygulamayı indirdikten sonra referans kısmına referans kodu girerseniz hem size hem referans kodu veren kişiye 500’er lira yükleniyormuş ben henüz kredi kartını teslim almadığım için bana henüz yüklenmedi

Ziraat Dinamik Banka A.Ş [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral.238 -- 30 Temmuz 2026; 18:23:54 >

• Kredi kartının elime ulaşmasıyla uğraşamadım, beklemedim dijital kredi kartı oluşturdum, alışveriş yaptım hem e ticaret kampanyasından %10 geldi hem de burada paylaşan bir arkadaşın referans kodunu almıştım referans kampanyasından 500lira geldi.

Ziraat dinamikte hesap açmış ama henüz referans kodu kaydetmemiş veya ziraat dinamik açacak ama referans kodu verecek yakını olmayan arkadaşlar varda kodumu verebilirim

• Kral.238 K kullanıcısına yanıt
    nereden çıkıyor bu jest kart?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aşağıdaki uygulamayı indirip oradan yeni hesap oluşturmanız gerekiyor hesabı açtıktan sonra sanal kredi kartı ya da fiziki kredi kartı fark etmez oluşturup alışverişte kampanyaları kullanmaya başlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral.238 -- 1 Ağustos 2026; 0:11:6 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.