Şimdi Ara

ziraat bankası temassız ödeme olmayan banka kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ziraat bankasında hesap açıp banka kartı alacağım
    bankkart isminde çıkardığı banka kartları var bildiğim kadarıyla
    internet sitelerinden baktım bu kartlar aynı zamanda temassız ödeme destekliyor, e-cüzdan diye bir özellikle geliyorlar ve kartı pos makinesine dokundurarak şifresiz ödeyip geçebiliyorsun
    ama ben bu özelliği istemiyorum. düz banka kartı istiyorum, e-cüzdan ve temassız ödeme olmasa daha iyi
    acaba böyle kart verirler mi yoksa tüm kartlarında bu özellik mecbur bulunuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ziraat banka kartı olanlar kendilerininkinin nasıl olduğunu da yazabilirler

• O özellik kapatılabiliyor olması lazım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp net bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

O özellik kapatılabiliyor olması lazım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp net bilgi alabilirsiniz.
    hocam kartta bu özellik varsa kapatılamıyor ama e-cüzdana para yüklemeyince kullanılamadığı için kapatılmış gibi oluyor sanırım. ama ben direkt bu özelliğin hiç olmadığı bir kart verebiliyorlar mı onu merak ettim. müşteri hizmetlerine de ulaşamadım bekletiyor çok uzun

• quote:

Orijinalden alıntı: 156b

hocam kartta bu özellik varsa kapatılamıyor ama e-cüzdana para yüklemeyince kullanılamadığı için kapatılmış gibi oluyor sanırım. ama ben direkt bu özelliğin hiç olmadığı bir kart verebiliyorlar mı onu merak ettim. müşteri hizmetlerine de ulaşamadım bekletiyor çok uzun

Alıntıları Göster
    Kullanıyorum temassız ödemeye kapalı gelmişti tik vardı yanlış hatırlamıyorsam ama benimkindeki özellik şuan kapalı kapatılabiliyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

Kullanıyorum temassız ödemeye kapalı gelmişti tik vardı yanlış hatırlamıyorsam ama benimkindeki özellik şuan kapalı kapatılabiliyor yani

Alıntıları Göster
    ziraat mobil'den mi kapatılabiliyor acaba hocam? bir de bankkart combo değil dimi sizin kart? ben kredi kartı olmayan düz banka kartından bahsediyorum

• Bende vadesiz hesap var, temassız ödeme açık ama şifre girmeden temassız çekmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Bende vadesiz hesap var, temassız ödeme açık ama şifre girmeden temassız çekmiyor.
    hocam okuduğum açıklamaya göre gün içerisinde bir kez şifreli işlem yaptıktan sonra tek seferlik şifresiz/temassız işlem yapma hakkı geliyormuş karta

• Hybrid Theory* kullanıcısına yanıt
    Üst limit 90 lira. 90 liranın aşağısındaki ürünleri temassız çeker hocam.

Banka yardımı ile temassız özelliğini kapatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Üst limit 90 lira. 90 liranın aşağısındaki ürünleri temassız çeker hocam.

Banka yardımı ile temassız özelliğini kapatabilirsin.
    Yok dostum geçenlerde 20 tlyi bile şifresiz temassız çekmedi. Üstteki arkadaşın dediği gibi olabilir onu bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.