Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.889
Cevap
562
Favori
1.392.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cahilliğimi bilgisizliği mazur görün, en son 10 sene oldu arabam olalı.

Eskiden OGS ve sonrada kartlı geçiş vardı. Yeni araç alımı da OGS bakayım dedim sanırım kalkmış.

HGS var tek alternatifi yok heralde.

HGS nereden nasıl alınır. Eskiden bazı yerler 4 geç 3 öde, yüzde indirim , bizden al kart bedeli verme kampanyaları vardı diye duymuştum.

Kimi PTT dyor, kimi benzin istasyonu diyor, kimi bankadan al diyor, bilgi kirliği var.

Sizlerden tecrübesi deneyimi olanlar beni bilgilendirşrse çok iyi olur

Nereden almak daha avantajlı
    Nereden alırsam ve ödemesi avantajlı olur. Bankadan alırsam PTT den ödenmez miş vs

Bankalardan veya benzikliklerden almanın avantaj veya dezavantajı varmı

Yani Denizbank tan başvursam online, Denizbank kredi kartım yok , ödemesini vadesizden mi çekiyor. Başka ödeme olmuyor mu ?

Ziraat mobilde trafik ceza ödeme gördüm ama HGS satınalma göremedim.

Birkaç bankada hesap vs var HGS bedeli ödemeden alma imkanı olan yer varmı, yada en uygun nereden alınır.

Nereden alırsan alayım HGS için bazı bankaların kampanyası kimde fazla olur, 4geç 3öde, yuzde 10 indirim vs varmı yoksa ben yanlışmı anımsıyorum.

Çok soru sordum, umarım bilgilendirip bilinçlendirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

4 geç 3 öde vs artık eskilerde bir anı olarak kaldı maalesef...

ptt alırsan her plaka değişkliğinde yenilmen lazım içine para yüklemen lazım vs. en iyisi banka üzerinden

kendi adıma işbankası kullanıyorum plaka değişkliğini uygulamandan yapıyorsun. işbankası kredi kartına bağlı bakiye 300 altına düşünce 300 300 yüklüyor otomatik. etiket ücreti alıyor yanlız.

vakıf emekli maaş kampanyası kapsamında ücretsiz hgs veriyor. hatta kartla yüklemede taksit te yapıyor.

garanti de veriyor ama şartlarını bilmiyorum.

banka kaynaklı aldıkların ya hesaba yada kredi kartına bağlı olarak çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 21 Şubat 2025; 11:25:8 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    İşbankasının ilk hgs alımına kampanyası var inceleyebilirsiniz Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt

Hocam bende ilk defa bankkart aldım ancak 1000 Tl 250 puan olana katıldım , bu sizin dediğiniz hangisi ? banbkkart mobilde kampanyalar kısmında göremedim ?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU]

Üstteki 1000 ve üzerine 250 veren, alttaki de 2500 ve üzerine 500 veren kampanyanın görüntüsü.

• Merhaba,

Geçen haftadan sonra bugün de Migros mağazasında mobil ödeme (NFC) ile ödeme yapamadım. Ziraat Mobil ve Bankkart Mobil ile denedim fakat ikisinde de ödemeyi almayıp "Kartı/Chipi okutunuz" hatası verdi.

Son zamanda benzer durumu yaşayan var mıdır? Ne yapayım uygulamaları kaldırıp tekrar mı kurayım öneriniz nedir?

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt

Herhangi koşul var mı? Lira kazanmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bankkart kampanyasindan kazandigim superlig maçlarının dahil olduğu 12 aylık spor + film dizi paketi kodu elimde var fazla satilik ilgilenene satabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bay baykuş

Merhaba,

Geçen haftadan sonra bugün de Migros mağazasında mobil ödeme (NFC) ile ödeme yapamadım. Ziraat Mobil ve Bankkart Mobil ile denedim fakat ikisinde de ödemeyi almayıp "Kartı/Chipi okutunuz" hatası verdi.

Son zamanda benzer durumu yaşayan var mıdır? Ne yapayım uygulamaları kaldırıp tekrar mı kurayım öneriniz nedir?
    Migros'ta Verifone cihazlarda bu NFC hatası hep vardı. Ben destek kaydı açtım. Beni aradılar işlem saatinden telefon marka modeline kadar bir dünya sorunun olduğu bir metni cevapladım eposta ile. Size döneceğiz dediler. Geri dönen olmadı. Özetle bu sorun iki senedir var nerede ise. Kamu bankası olduğu için umursayan da yok.

• 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.