Şimdi Ara

ZİRAAT BANKASI ANNE KIZLIK SOYADI GÜNCELLEME -YARDIM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
19.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kyk kredisi için kartımı aldım. Evden online işlemler'e girdim. Telefon bankacılığı için gizli soru ve cevabı girdim ki hata verdi, anne kızlık soyadınız sistemimizde bulunmamakta diye. Oysa ki başvururken yazmıştım. Müşteri temsilcisi ile görüştüm, bankaya gitmeniz gerekmekte dedi. Bugün aklıma geldi, güncelleme yaparken farklı bir cevap verebilir miyim? Bankalar doğru mu diye bakmıyor diye biliyorum, sadece benim bildiğim bir şey yapabilir miyim anne kızlık soyadını?

• Bende de ayni sorun bu ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler anne kızlık soyadına zaten güvenlik sorusunu yazan yerden yönlendiriliyorsunuz. işte güvenlik sorusu çıkan bölümde aşağıda vazgeç yazıyor onu tıkladığınızda o adımı atlıyor ve böylece sorun kalmıyor. teşekürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mazlmkonak2147

beyler anne kızlık soyadına zaten güvenlik sorusunu yazan yerden yönlendiriliyorsunuz. işte güvenlik sorusu çıkan bölümde aşağıda vazgeç yazıyor onu tıkladığınızda o adımı atlıyor ve böylece sorun kalmıyor. teşekürler.

Kardeşim kızlar senin d***aklarını yesin adamsın.1 yıldır kullanmıyordum senin sayende girdim bankacılığa.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.