Şimdi Ara

Anne Kızlık Soyadı Yanlış Yazılmış !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2 yıl önce çocuk için bimcell den yeni numara aldık. Sonra 1 yıl sonra başka bşr operatöre geçmek için başvuruda bulunmak istedik fakat başvuru sırasında anne kızlık soyadı doğru söylememe rağmen hatalı denildi ve yapamadık. Bim deki çalışan oraya bambaşka bir şey yazdı muhtemelen, bir kaç varyasyon denedik olmadı. En son müşteri hizmetleri ile görüşmeler sonrasında bulunduğumuz ildeki TT müdürlüğüne dilekçe yazdık, hattın kayıt işleminde anne kızlık soyadı yanlış yazılmış, doğrusu şu olarak değiştirilsin diye fakat olmamış nedense. Acaba bununla ilgili ne yapabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://mini.donanimhaber.com/turk-telekom-un-esim-guvenlik-ve-turkcell-in-kampanya-rezaleti--162039700

Yalnız sisteme bu bilginin hatalı girilmesi numara taşımaya engel oluşturmadı ben de(zaten bana sorulmadı bile TT’ye numara taşınırken :D), hatta bizzat TT il müdürlüğünde ve hattı TT’ye taşıdığım bayide rezilliği öğrenince direkt Turkcell bayisine gidip numaramı taşımıştım, hiçbir sorun olmadan numara taşındı. Sonra Turkcell’de başka sorunlar yaşayıp tekrardan Vodafone’a geri dönmüştüm o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 3 Ekim 2025; 0:30:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim de doğum yerim yanlıştı afyon olması gerekiyor konya akşehir yazmışlar

• İşin saçma tarafı konuyla ilgili dilekçe yazdım, elden de TT müdürlüğüne teslim ettim ama adamlar halen değiştirmeye üşenmişler. Benim anlamadığım, madem bu anne kızlık soyadı yanlış yazınca hat nasıl açıldı ? Kimlik bilgisini karşılaştırıp teyit edilerek yapılmıyor mu ki en başta işlemler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır. Anne kızlık soyadı kısmı yerine güvenlik kelimesi de seçilebiliyor TT’de. Anne kızlık soyadı yerine oraya güvenlik kelimesi olarak “elma, armut” bile yazdırabiliyorsunuz. Muhtemelen bu sebeple herhangi bir kontrol sözkonusu değil. Zaten operatör değiştirilirken(TT hariç) sorulan bir bilgi de değil.

Siz hattı taşıyın hocam, TT onu güncelleyecek de bilmem ne. Hiç uğraşmayın. Başka operatöre geçin, tekrar TT’ye geçmek istediğinizde zaten size yine sorulur bu bilgi(tabii size sormadan işlem yapan bir bayiden/ofisten yapmayın bu işlemi, yoksa yine başa dönersiniz tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 5 Ekim 2025; 11:56:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince İsim ve Kimlik Numarası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.